Dnevni horoskop Rak

Dnevni horoskop Rak (21.6.-20.7.)

dnevni horoskop rak

Dnevni horoskop Rak

Občutek imate, da ste totalno neopravilni in, da vaša glava tava nekje visoko med oblaki. Zavedati se morate, da določene reči počnete prav zaradi teh oblakov. Ideje, rešitve, pravi cilji, vse to ste našli med oblaki. Prepustite se toku dogajanj in se ne priganjajte kajti iz višav boste prinesli še marsikatero rešitev. Popoldne se brez slabe vesti prepustite fantazijam.

Horoskop ujemanje danes:

v ljubezni s Škorpijoni
v prijateljstvu s Tehtnicami
v poslu s Kozorogi

Vaše današnje srečne številke:
8 – 16 – 23 – 27 – 28 – 34

Klik na tedenski horoskop
“Rak je izjemno čuteče bitje, do njegove duše je težko priti, ko pa, potem je lahko najboljši prijatelj in partner. Veliko rakov je umetnikov, so talenti za marsikaj. Ker jih velikokrat preglasi srce imajo nemalokrat težave s povezavo z realnim svetom okoli njih. Njihov vladar Luna pa poskrbi, da na čustvenem področju nikoli ni dolgčas.”

Rak ima rad:
umetnost, hobije povezane z domom, miren kotiček ob vodi
Rak ne mara:
tujcev, kritiziranja mame, razkrivanja zasebnega življenja

Horoskop ujemanje z Rakom:

horoskop ujemanje RakHoroskop ujemanje Rak

Rak se najbolje ujame s Kozorogom in Bikom. Vsekakor preverite tudi dnevni horoskop za obe našteti znamenji in poglejte kako bi se ujeli z njima. Horoskop ujemanje ne meri le na ljubezen, partnerje, ljubimce pač pa tudi na družino, prijatelje in sodelavce.

LUNA

luna planet Rak

ORANŽNA | BELA

barva rak oranžna bela

SMARAGD

dragi kamen rak smaragd

mesečev kamen, rodonit, amazonit, oniks biser, biserovina, smaragd, kamena strela, tigrovo oko

VODA

rak element voda

Kako osvojiti Raka?

Rak je emotivno zelo zapleten moški. Je ravno prav konzervativen, da ve, da mora dati pobudo a to pogosto stori prepozno. Ženska, ki zapeljuje raka mora sama nekoliko potisniti stvari naprej a vseeno paziti, da se Rak počuti kot pobudnik. Rak je zelo čustven in nekoliko preveč zaščitniški do svojih bližnjih. V partnerki podzavestno vedno išče idealno ženo in mati njegovih otrok.

Kako osvojiti Rakico?

Ženske v znamenju Raka so zelo senzibilne, čustvene. So zelo zapletena bitja, ko beseda nanese na romantiko. Zelo težko jih je osvojiti, ko pa se enkrat poveže z nekom je zvesta, idealna partnerka. Ženska v znamenju Raka naj nikar ne bo tarča za “seks na eks” oziroma romantiko za eno noč. Tega ne marajo in vsak trud glede tega bo zaman. Potrebuje partnerja, ki ve kaj je ljubezen, zvestoba in bo znal slišati tudi tisto kar mu ne pove.

Znani Raki

Selena Gomez, Ariana Grande, Lionel Messi, Jaden Smith, Tom Cruise, Vin Diesel, Robin Williams, Lindsay Lohan, Tom Hanks

Znani Raki | Selena Gomez

Preverite še druga znamenja

Horoskop Oven

Horoskop BikHoroskop DvojčkaHoroskop RakHoroskop LevHoroskop DevicaHoroskop TehtnicaHoroskop ŠkorpijonHoroskop StrelecHoroskop KozorogHoroskop VodnarHoroskop Ribi

Znani Raki v sliki

karakteristike raka astrološko znamenje Rak

Preberite še: “Karakteristike Raka

Povzetek
Dnevni horoskop Rak
Naslov članka
Dnevni horoskop Rak
Opis
Vsa znamenja horoskopa so izredno zanimiva in ponujajo precej odgovorov na naša vprašanja. Na tej strani vas čaka dnevni horoskop Rak in vse kar ste kdaj želeli vedeti o njem.
Avtor
Založnik
Zlowdaj.si