26.1 C
Ljubljana

Dnevni horoskop Bik (20.4.-20.5.)

dnevni horoskop bik
“Bik je nadvse idealen partner. Je izredno skrben, predan, ter ljubeč. Sledi smernicam svojih staršev, se drži privzgojenih manir in je precej tradicionalna oseba. Ne mara pretvarjanja in govorjenja na pamet. Ob prvem stiku je nekoliko sramežljiva oseba, ki pa se kmalu odpre s svojo poštenostjo in skrbnostjo.”

Bik ima rad:
kuhanje, glasbo, romantiko, ročna dela, naravne materiale
Bik ne mara:
nenadnih sprememb, neiskrenosti, kompliciranja, nesigurnosti

Tedenski horoskop Srečne številke

Horoskop ujemanje z Bikom:

horoskop ujemanje bikhoroskop ujemanje bik

 

 

 

Bik se najbolje ujame s Škorpijonom in Rakom. Vsekakor preverite tudi dnevni horoskop za obe našteti znamenji in poglejte kako bi se ujeli z njima. Horoskop ujemanje ne meri le na ljubezen, partnerje, ljubimce pač pa tudi na družino, prijatelje in sodelavce.

VENERA

planet venera bik

BARVA

barva horoskop bik

TURKIZ

turkiz biktopaz, smaragd, kalcedon, gorski kristal, sodalit, tulit, srebrno oko, zlati kamen

ZEMLJA

bik element zemlja

Kako osvojiti Bika?

Bik je močan, velikodušen moški. Precej redkobeseden, ko beseda nanese na spoznavanje a zelo prijeten in zvest kot življenjski sopotnik. Ne navdušuje se nad umetnimi rečmi, rad ima domače in naravno. Ker potrebuje nekaj časa za vzpostavitev zaupanja je z njim potrebno  biti potrpežljiv. Seks je zanj nekaj kar sodi k razmerju, skoraj nikoli pa ne priganja.

Kako osvojiti Bikico?

Bikice dajo veliko na romantiko. Rade imajo počasno zapeljevanje in to še celo takrat, ko so že bile zapeljane. Romantike jim ni nikoli dovolj. Nerade rinejo v razmerja kjer bo glavno besedo imel seks. Imajo zelo dobro oko za vse kar je lepega zato se tudi na partnerja navežejo in ga ljubijo vse dokler jim je zvest.

Znani Biki

Janez Pavel II., Sigmund Freud, Henry Fonda, Adolf Hitler, Jack Nicholson, Shakespeare, David Beckham, Jessica Alba, Penelope Cruz, Robert Pattinson, Chris Brown, Adele

Znani biki | Adele

Preverite še druga znamenja

Horoskop Oven

Horoskop BikHoroskop DvojčkaHoroskop RakHoroskop LevHoroskop DevicaHoroskop Tehtnica

Horoskop StrelecHoroskop KozorogHoroskop VodnarHoroskop Ribi

Znani Biki v sliki

Povzetek
Dnevni horoskop Bik
Naslov članka
Dnevni horoskop Bik
Opis
Vsa znamenja horoskopa so izredno zanimiva in ponujajo precej odgovorov na naša vprašanja. Na tej strani vas čaka dnevni horoskop Bik in vse kar ste kdaj želeli vedeti o njem.
Avtor
Založnik
Zlowdaj.si