Dnevni horoskop Devica (23.8.-22.9.)

dnevni horoskop devica

Dnevni horoskop Devica

Končno ste doživeli tako težko pričakovani srečen dan. Bil je že čas in vedeli ste, da bo enkrat prišel. Izkoristite kar vam namenja sreča saj je včasih za uspeh potrebno imeti tudi precej sreče. Zvezde so se razvrstile tako, da se bolje ne bi mogle kar se vašega trenutnega stanja tiče. Le optimistično naprej v nove zmage.

Horoskop ujemanje danes:

v ljubezni z Raki
v prijateljstvu s Škorpijoni
v poslu z Ribami

Vaše današnje srečne številke so:

16 – 17 – 18 – 20 – 29 – 39

Klik na tedenski horoskop
“Devica je zelo natančna, metodična, zahtevna in odgovorna oseba. Rada ima živali in skrb zanje. Ker je močno nagnjena k popolni organizaciji in izpeljavi ima Devica velikokrat težave sama, ker svet le ni tako zelo urejen. Ima izjemen čut za ljudi in humanost. Zna ceniti zdravje in kvalitetno knjigo, ki ponuja znanje.”

Devica ima rada:
knjige, čistočo, urejenost, zdravo hrano, lepo naravo, živali
Devica ne mara:
nesramnosti, neprestanih prošenj za pomoč, biti v središču pozornosti

Horoskop ujemanje z Devico:

horoskop ujemanje z devicohoroskop ujemanje bik

 

 

 

Devica se najbolje ujame z znakoma Ribi in Rak. Vsekakor preverite tudi dnevni horoskop za obe našteti znamenji in poglejte kako bi se ujeli z njima. Horoskop ujemanje ne meri le na ljubezen, partnerje, ljubimce pač pa tudi na družino, prijatelje in sodelavce.

MERKUR

devica planet merkur

BELA – RUMENA – ZELENA

devica barva

ŽAD

devica dragi kamen žadžad, amazonit, jaspis, malahit, citrin, ahat, safir, karneol, sugilit, hrizopras

ZEMLJA

devica element zemlja

Kako osvojiti fanta v znaku Device?

Fanta v znamenju Device se osvaja počasi. Potrebno je predstaviti precej reda in discipline tudi z druge strani. Navadno se vežejo zelo počasi saj želijo biti prepričani, da so se odločili prav. Rad ima partnerja, ki ga večkrat opomni na njegove lastne talente in ga pohvali. Fantje v znaku device so spoštovanja vredni partnerji in so se (ko se enkrat odločijo za razmerje) pripravljeni vezati za zelo dolgo časa.

Kako osvojiti Devico?

Devica je mešanica inteligence, predanosti podrobnostim, zdravega razuma in obveze. Nikoli se ne veže kar tako v tri dni. Nikoli ni materialist in ni razvajena. Vseeno pa ima rada mala darila. Vsakemu posebej se posveti in je hvaležna. Rada vidi, da so praktična in ne le nakup iz obveze. Privlačijo jo inteligentni in razgledani moški s katerimi kar precej časa navezujejo stike. Razmerju se predajo šele, ko so povsem prepričane.

Znane Device

Cameron Dallas, Beyonce Knowles, Michael Jackson, Paul Walker, Kobe Bryant, Wiz Khalifa, Jason Derulo, Pink, Agatha Christie, Sean Connery, Greta Garbo, Peter Falk

Znane Device | Beyonce’

Preverite še druga znamenja

Horoskop Oven

Horoskop BikHoroskop DvojčkaHoroskop RakHoroskop LevHoroskop DevicaHoroskop TehtnicaHoroskop ŠkorpijonHoroskop StrelecHoroskop KozorogHoroskop VodnarHoroskop Ribi

Znane Device v sliki

Povzetek
Dnevni horoskop Devica
Naslov članka
Dnevni horoskop Devica
Opis
Vsa znamenja horoskopa so izredno zanimiva in ponujajo precej odgovorov na naša vprašanja. Na tej strani vas čaka dnevni horoskop Devica in vse kar ste kdaj želeli vedeti o njem.
Avtor
Založnik
Zlowdaj.si

Deli s prijatelji

Še več vsebin! Pridružite se nam na Facebooku!