Dnevni horoskop Kozorog

Dnevni horoskop Kozorog

Dnevni horoskop Kozorog
“Kozorog je discipliniran, redoljuben in zelo sposoben. Veliko Kozorogov je v vrhovih podjetij. Imajo težave s tem, da želijo imeti vedno prav. Znajo se zelo dobro učiti iz svojih napak in so sposobni ob vsakem času uresničiti svoje načrte. Kozorogom družina veliko pomeni.”

Kozorog ima rad:
družino, tradicijo, glasbo, kvaliteto
Kozorog ne mara:
praktično ničesar, če pride do te točke

Tedenski horoskop Srečne številke

Horoskop ujemanje s Kozorogom:

Horoskop Bikhoroskop Rak

Kozorog se najbolje ujame s Biki in Raki. Vsekakor preverite tudi dnevni horoskop za obe našteti znamenji in poglejte kako bi se ujeli z njima. Horoskop ujemanje ne meri le na ljubezen, partnerje, ljubimce pač pa tudi na družino, prijatelje in sodelavce.

SATURN

Kozorog planet Saturn

RJAVA | ČRNA | SIVA 

Kozorog barva

TURKIZ

Kozorog dragi kamen turkiz

ametist, rubin, topaz, hematit, malahit, sardoniks

ZEMLJA

kozorog element zemlja

Kako osvojiti Kozoroga?

Kozorog je ambiciozen in odločen priti do vrha zato mu ne stojte na poti. Potrebuje partnerko, ki spoštuje njegovo moč in mu to da vedeti. Vseeno pa zna pokazati čustva do ljubljene osebe. Je trmast in sledi svojim ciljem zato mu razmerja nekako niso na najvišjem prioritetnem mestu. Ne mara sanjarjenja. Raje mu ponudite realno in izvedljivo opcijo.

Kako osvojiti Kozoroginjo?

Ženske rojene v znamenju Kozoroga so ambiciozne, odgovorne in zanesljive. Veliko Kozoroginj pot zanese v poslovne vode kjer so navadno zelo uspešne. Potrebuje nekoga na kogar se lahko zanese in ju nudi varnost tudi v primeru, da gre kaj narobe. So zahtevne za osvajanje a imajo lahko mehka kolena že, če se zavedo, da so spoznale nekoga, ki jih zlahka nasmeje.

Znani Kozorogi

LeBron James, Meghan Trainor, Elvis Presley, Martin Luther King Jr., Michelle Obama, Muhammad Ali, Liam Hemsworth, Pitbull, Betty White, Stephen Hawking, Ava Gardner, Mel Gibson, Aristotel Onassis, David Bowie, Edgar Allan Poe, Jeremy  Renner, Jim Carrey, Rowan Atkinson

Znani Kozorogi | Jim Carrey

Preverite še druga znamenja

Horoskop Oven

Horoskop BikHoroskop DvojčkaHoroskop RakHoroskop LevHoroskop DevicaHoroskop TehtnicaHoroskop ŠkorpijonHoroskop StrelecHoroskop KozorogHoroskop VodnarHoroskop Ribi

Znani Kozorogi v sliki

Povzetek
Dnevni horoskop Kozorog
Naslov članka
Dnevni horoskop Kozorog
Opis
Vsa znamenja horoskopa so izredno zanimiva in ponujajo precej odgovorov na naša vprašanja. Na tej strani vas čaka dnevni horoskop Kozorog in vse kar ste kdaj želeli vedeti o njem.
Avtor
Založnik
Zlowdaj.si