18.1 C
Ljubljana

Dnevni horoskop Oven (21.3.-19.4.)

Dnevni horoskop oven
“Oven je rojeni vodja, trmast, impulziven in hitro stori tudi kakšno napako. Njegova energija je brezmejna in je neustrašen. Oven je iskren in ljubeč a, če ga želite ljubiti bodite pripravljeni garati za njegovo ljubezen in pozornost. Ko se ljubezen pri Ovnu enkrat zamaje, se zelo hitro ohladi in že išče nov izziv.”

Oven ima rad:
individualne športe, izzive, pobudo, udobna oblačila
Oven ne mara:
čakanja, neaktivnosti, dela pri katerem se ne koristi talenta, zamude

Tedenski horoskop Srečne številke

Horoskop ujemanje z Ovnom:

horoskop Tehtnicahoroskop ujemanje Oven z Levom

Oven se najbolje ujame s Tehtnico in Levom. Vsekakor preverite tudi dnevni horoskop za obe našteti znamenji in poglejte kako bi se ujeli z njima. Horoskop ujemanje ne meri le na ljubezen, partnerje, ljubimce pač pa tudi na družino, prijatelje in sodelavce.

MARS

oven_planet_mars

RDEČA

oven rdeča barva

DIAMANT

diamant

hematit, rubin, sončni kamen, magnezit, akvamarin, kalcit, ahat

OGENJ

oven element ogenj

Kako osvojiti Ovna?

Oven obožuje izzive zato vedno lovi dekleta, ki so težko dosegljiva. Torej, potrebno se bo prilagoditi in se narediti nedostopno, po drugi strani pa Ovnu pustiti kontrolo nad situacijo. V lovu na ljubezen Oven nevede večkrat želi borbo z druge strani in se ne ustraši kakšnega povišanega tona.

Kako osvojiti Ovnico?

Ovnice so naravne vodje in velike zapeljivke. Ovnnice se ne osvoji, ona osvaja! So neustrašne, karizmatične in zelo energične, ko beseda nanese na seks. Obožujejo avanture in neodvisnost. Vedno dobijo kar si želijo. Če želite Ovnico, ji pustite, da vas zapelje in dovolite njeno prevlado.

Znani ovni

Lady Gaga, Emma Watson, Mariah Carey, Robert Downey Jr., Marlon Brando, Vincent Van Gogh, Elton John, Jessie J., Kristen Stewart, Russell Crowe, Reese Witherspoon

Znani Ovni | Lady Gaga

Preverite še druga znamenja

Horoskop Oven

Horoskop BikHoroskop DvojčkaHoroskop RakHoroskop LevHoroskop DevicaHoroskop TehtnicaHoroskop ŠkorpijonHoroskop StrelecHoroskop KozorogHoroskop VodnarHoroskop Ribi

Znani Ovni v sliki

Povzetek
Dnevni horoskop Oven
Naslov članka
Dnevni horoskop Oven
Opis
Vsa znamenja horoskopa so izredno zanimiva in ponujajo precej odgovorov na naša vprašanja. Na tej strani vas čaka dnevni horoskop Oven in vse kar ste kdaj želeli vedeti o njem.
Avtor
Založnik
Zlowdaj.si