28.8 C
Ljubljana

Dnevni horoskop Ribi

dnevni horoskop ribi

“Ribi je znamenje, ki prinaša močno intuicijo, sočutje, talent za glasbo. Precej sanjarijo in so nagnjeni k pobegu iz realnosti. Njihova intuicija je precej močnejša kot pri drugih. Osebe rojene v znamenju Rib so radodarni in vedno pripravljeni pomagati. “

Oseba v znamenju Rib ima rada:
Romantiko, spanje, biti sam, duhovnost, meditacijo
Oseba v znamenju Rib ne mara:
krutosti, neiskrenosti, ljudi, ki vedo vse, kritiziranja

Tedenski horoskop Srečne številke

Horoskop ujemanje z Ribami:

Horoskop DevicaHoroskop Bik

Ribi se najbolje ujame z Devicami in Biki. Vsekakor preverite tudi dnevni horoskop za obe našteti znamenji in poglejte kako bi se ujeli z njima. Horoskop ujemanje ne meri le na ljubezen, partnerje, ljubimce pač pa tudi na družino, prijatelje in sodelavce.

NEPTUN

ribi planet neptun

VIJOLIČNA

ribi barva vijolična

FLUORID

ribi kamen fluorid

sardoniks, rodonit, hrizokol, fluorid, azurit, mesečev kamen, malahit, jaspis

VODA

Ribi element voda

Kako osvojiti Ribo moškega?

Moški v znamenju Rib so veliki romantiki in najbolje kar lahko dekle stori je, da se mu popolnoma odpre. Gre za nežne osebe s prefinjenim čutom za to kar potrebuje partner. Ko enkrat to ugotovijo ga zasipajo s pozornostjo in uporabijo vso svojo domišljijo, da bi ugodili. So zelo empatični in zato dobro čutijo občutke oseb nasproti sebe. Vsekakor vam z njimi čustveno nikoli ne bo dolgčas.

Kako osvojiti Ribo?

Če želite osvojiti žensko v znamenju Rib potem morate vsekakor biti zelo romantični in imeti dober smisel za humor. Ko si boste enkrat pridobili njeno pozornost se vam bo hitro odprla. V spalnici vam z žensko v znamenju Rib nikoli ne bo dolgčas. Želi spoštovanje in nikoli ne dovoli, da bi jo nekdo zavedel. Navadno jih zanima paranormalno in vse kar je skrivnostno.

Znane Ribe

Justin Bieber, Rihanna, Stephen Curry, George Washington, Adam Levine, Albert Einstein, Steve Jobs, Kesha, Kurt Cobain, Will.I.Am, Jon Bon Jovi, Jonny Cash, James Arthur, Peter Andre

Znane Ribe | Rihanna

Preverite še druga znamenja

Horoskop Oven

Horoskop BikHoroskop DvojčkaHoroskop RakHoroskop LevHoroskop DevicaHoroskop Tehtnica

Horoskop StrelecHoroskop KozorogHoroskop VodnarHoroskop Ribi

Znane Ribe v sliki

Povzetek
Dnevni horoskop Ribi
Naslov članka
Dnevni horoskop Ribi
Opis
Vsa znamenja horoskopa so izredno zanimiva in ponujajo precej odgovorov na naša vprašanja. Na tej strani vas čaka dnevni horoskop Ribi in vse kar ste kdaj želeli vedeti o njem.
Avtor
Založnik
Zlowdaj.si