28.8 C
Ljubljana

Dnevni horoskop Škorpijon

dnevni horoskop škorpijon
“Škorpijon je pravi prijatelj, pogumen in trmast. Na žalost partnerja je tudi precej ljubosumen in grob do neke mere. Rad ima resnico in rad ima vedno prav. Škorpijon je tudi izjemen vodja zato mu lahko podrejeni brez skrbi sledijo saj ga žene natančnost in neizmerna želja po dosegu cilja.”

Škorpijon ima rad:
vedno prav, resnico, dejstva, prijateljstvo za vedno, draženje
Škorpijon ne mara:
neiskrenosti, pasivnih ljudi, opravljanja,

Tedenski horoskop Srečne številke

Horoskop ujemanje s Škorpijonom:

Horoskop ujemanje škorpijonhoroskop ujemanje bik

 

 

 

Škorpijon se najbolje ujame z Bikom in Rakom. Vsekakor preverite tudi dnevni horoskop za obe našteti znamenji in poglejte kako bi se ujeli z njima. Horoskop ujemanje ne meri le na ljubezen, partnerje, ljubimce pač pa tudi na družino, prijatelje in sodelavce.

PLUTON

skorpijon planet pluton

RDEČA | VIJOLIČNA

Škorpijon barva rdeča vijoličlna

RUBIN

Škorpijon dragi kamen rubin

turmalin, sodalit, hematit, kalcedon, granat, zlati kamen, akvamarin, čadavec

VODA

Škorpijon element voda

Kako osvojiti Škorpijona?

Način kako osvojiti Škorpijona ni najbolj enostaven. Ves čas mora okoli vas plesati meglica misterija, morate imeti izjemne sposobnosti flirtanja in njemu morate biti izziv in ne lahka tarča. Škorpijon obožuje igrice a pazite kakšne se igrate z njim. Škorpijon išče atraktivno žensko a hkrati mora imeti precej tudi v glavi. Nikoli ga ne poskušajte kontrolirati saj želi kontrolo sam.

Kako osvojiti Škorpijonko?

Karkoli počnete nikar ne skušajte Škorpijonko že na prvem zmenku spraviti v posteljo. Ženska v znaku Škorpijona je samozavestna, seksi in privlači moške kot magnet. Kljub vsemu pa zna biti premišljena in se ne zaletava. Ima velik čut po tem, da bi za svet naredila nekaj dobrega. S poštenostjo in odkritostjo jo boste osvojili in takrat bo za vedno predana samo vam. Morali se boste truditi, da se ne dolgočasi saj ves čas potrebuje gibanje in nekaj novega, zanimivega. Nikar se ji ne zamerite saj zelo težko odpušča.

Znani Škorpijoni

Katy Perry, Kendall Jenner, Hillary Clinton, Leonardo DiCaprio, Bill Gates, Caitlyn Jenner, Willow Smith, Jeffree Star, Pele, Emma Stone, Kris Jenner, Calvin Klein, Bernie Ecclestone

Znani Škorpijoni | Katy Perry

Preverite še druga znamenja

Horoskop Oven

Horoskop BikHoroskop DvojčkaHoroskop RakHoroskop LevHoroskop DevicaHoroskop Tehtnica

Horoskop StrelecHoroskop KozorogHoroskop VodnarHoroskop Ribi

Znani Škorpijoni v sliki

Povzetek
Dnevni horoskop Škorpijon
Naslov članka
Dnevni horoskop Škorpijon
Opis
Vsa znamenja horoskopa so izredno zanimiva in ponujajo precej odgovorov na naša vprašanja. Na tej strani vas čaka dnevni horoskop Škorpijon in vse kar ste kdaj želeli vedeti o njem.
Avtor
Založnik
Zlowdaj.si