15.2 C
Ljubljana

Dnevni horoskop Strelec

Dnevni horoskop Strelec
“Strelec ima smisel za humor, je idealist in je dobrodušen. Rad bi naredil vse kar je obljubil a včasih obljublja preveč. Neskončno rad potuje in razmišlja o življenju. Je velik optimist, zelo odprtega duha in kar si zamisli, je sposoben kmalu uresničiti. Strelec je zelo, zelo radoveden.”

Strelec ima rad:
svobodo, filozofijo, potovanja, biti zunaj, biti povezan s svetom
Strelec ne mara:
ljudi, ki se pretvarjajo, biti omejen, preveč podrobnosti, pesimistov

Tedenski horoskop Srečne številke

Horoskop ujemanje s Strelcem:

Horoskop ujemanje s Strelcemhoroskop ujemanje s Strelcem

Strelec se najbolje ujame s Dvojčki in Ovnom. Vsekakor preverite tudi dnevni horoskop za obe našteti znamenji in poglejte kako bi se ujeli z njima. Horoskop ujemanje ne meri le na ljubezen, partnerje, ljubimce pač pa tudi na družino, prijatelje in sodelavce.

JUPITER

strelec planet jupiter

RDEČA VIJOLIČNA
ROZA

TOPAZ

strelec dragi kamen lapis lazuli

modri topaz, cirkon, sodalit, apatit, kalcedon, tigrovo oko, ametist, smaragd

OGENJ

strelec element ogenj

Kako osvojiti Strelca?

Če želite osvojiti Strelca potem enostavno morate oboževati potovanja z njim, raziskovanja in avanture. Strelec ne mara posesivne ženske, ki ga omejuje pri njegovi svobodni izbiri. Na trenutke je lahko precej neučakan in pretirano samozavesten. Rad razglablja o vsem, išče bistvo življenja in raziskuje. Če želite osvojiti Strelca morate znati biti zraven in vedeti kdaj nekoliko stopiti nazaj.

Kako osvojiti Strelko?

Strelke znajo biti precej divje, neodvisne in rade zahajajo v družbo. Dober žur ni nikoli odveč. Tudi v spolnosti se znajo izražati, ter zagovarjajo rek “Živi danes kot, da jutri ne obstaja”. Strelko morate povabiti na zmenek nekam ven, se z njo pogovarjati ure in ure. V vas mora začutiti izziv zato si nikakor ne dovolite biti dolgočasni. Ko se enkrat zaljubi je zvesta partnerica in prepričana, da je partner pravi.

Znani Strelci

Taylor Swift, Nicki Minaj, Miley Cirus, Sia, Britney Speras, Jay Z, Vanessa Hudgens, Brad Pitt, Walt Disney, Rita Ora, Woody Allen, Winston Churchill, Tina Turner, Steven Spielberg, Ridley Scott, Mark Twain

Znani Strelci | Rita Ora

Preverite še druga znamenja

Horoskop Oven

Horoskop BikHoroskop DvojčkaHoroskop RakHoroskop LevHoroskop DevicaHoroskop Tehtnica

Horoskop StrelecHoroskop KozorogHoroskop VodnarHoroskop Ribi

Znani Strelci v sliki

Povzetek
Dnevni horoskop Strelec
Naslov članka
Dnevni horoskop Strelec
Opis
Vsa znamenja horoskopa so izredno zanimiva in ponujajo precej odgovorov na naša vprašanja. Na tej strani vas čaka dnevni horoskop Strelec in vse kar ste kdaj želeli vedeti o njem.
Avtor
Založnik
Zlowdaj.si