Dnevni horoskop Tehtnica

Dnevni horoskop Tehtnica
“Tehtnica ne mara biti sama, je miroljubna in razumevajoča. Zelo pomembno za tehtnice je poštenje. Rade zapadejo pod vpliv mnenja drugih saj so same precej neodločne. Vladajoči planet Venera skrbi za to, da imajo Tehtnice rade vse kar je lepega in cenijo kvaliteto pred kvantiteto.”

Tehtnica ima rada:
harmonijo, romantiko, uglajenost, deljenje dobrin z drugimi
Tehtnica ne mara:
nasilja, preglasnih ljudi, neresnic, nepravičnosti

Tedenski horoskop Srečne številke

Horoskop ujemanje s Tehtnico:

horoskop ujemanje Tehtnicahoroskop ujemanje s tehtnico

Tehtnica se najbolje ujame z Ovnom in Strelcem. Vsekakor preverite tudi dnevni horoskop za obe našteti znamenji in poglejte kako bi se ujeli z njima. Horoskop ujemanje ne meri le na ljubezen, partnerje, ljubimce pač pa tudi na družino, prijatelje in sodelavce.

VENERA

planet venera tehtnica

Modra | zelena

barva horoskop tehtnica

OPAL

dragi kamen tehtnica opal

opal, citrin, čadavec, magnezit, turmalit, mesečev kamen, akvamarin, kalcedon

ZRAK

tehtnica element zrak

Kako osvojiti Tehtnico – moškega?

Recept kako osvojiti Tehtnico – moškega, je in ni enostaven. Moški rojeni pod tem znakom imajo radi lepe reči in prav to pričakujejo tudi pri nasprotnem spolu. Ženska mora biti lepa urejena, pripravljena na pogovor in odprta. Moški – Tehtnice se težko vežejo a, če začutijo pravo kemijo in sočutje na drugi strani, se uresniči tudi to. Težko se postavijo zase in podajo svoje mnenje zato ponavadi potrebujejo nekaj vzpodbude pri prvih korakih.

Kako osvojiti Tehtnico?

Tehtnice so rade v središču pozornosti. Rade se počutijo lepe zato jim je to potrebno večkrat povedati. Rade tudi vidijo, da se jih sprašuje za mnenje. Seks je zanje na drugem mestu, pri ljubezni pa so nekoliko lene zato potrebujejo vzpodbudo. To pa nikakor ne pomeni, da niso strastne. Nagnjene so k nenadnim spremembam razpoloženja zato s Tehtnico nikoli ne pričakujte enakega dneva. Če jo želite držati ob sebi morate ves čas počasi metati drva na njen ogenj in skrbeti za to, da se počuti pomembno.

Znane Tehtnice

Kim Kardashian, Eminem, Zac Efron, Bruno Mars, Will Smith, Snoop Dogg, Simon Cowell, Kevin Durant, Usher, Avril Lavigne, Gwen Stefani, Hugh Jackman, Matt Damon, Michael Douglas

Znane Tehtnice | Will Smith

Preverite še druga znamenja

Horoskop Oven

Horoskop BikHoroskop DvojčkaHoroskop RakHoroskop LevHoroskop DevicaHoroskop Tehtnica

Horoskop StrelecHoroskop KozorogHoroskop VodnarHoroskop Ribi

Znane Tehtnice v sliki

Karakteristike Tehtnice

Astrološko znamenje Tehtnica | Karakteristike Tehtnice

Za Tehtnice je znano, da so izredno kritične do sebe in drugih, a tudi … Astrološko znamenje Tehtnica traja od 23.9.-23.10. Karakteristike Tehtnice kažejo na to, da je vedno poštena in ne mara biti sama. Veliko pozornosti namenijo partnerskim odnosom, ki so zelo pomembni zanje. Ves čas so na lovu za pravico in poštenjem, v […]

Povzetek
Dnevni horoskop Tehtnica
Naslov članka
Dnevni horoskop Tehtnica
Opis
Vsa znamenja horoskopa so izredno zanimiva in ponujajo precej odgovorov na naša vprašanja. Na tej strani vas čaka dnevni horoskop Tehtnica in vse kar ste kdaj želeli vedeti o njem.
Avtor
Založnik
Zlowdaj.si