17.7 C
Ljubljana

Dnevni horoskop Vodnar

dnevni horoskop vodnar
“Vodnar je zelo samostojen in ima posluh za pomoči potrebne. Je zelo dober poslušalec, ima dobre nasvete in se zvesto bori za svoja načela. Vodnarji so misleci, včasih nekoliko ekscentrični in celo sramežljivi. Imajo pa trenutke, ko energija kar kipi iz njih.”

Vodnar ima rad:
zabavanje s prijatelji, nudenje pomoči, boj za dober cilj
Vodnar ne mara:
biti sam, prelomljenih obljub, ljudi, ki se ne strinjajo z njim

Tedenski horoskop Srečne številke

Horoskop ujemanje z Vodnarjem:

Horoskop Levhoroskop Strelec

Vodnar se najbolje ujame z Levom in Strelcem. Vsekakor preverite tudi dnevni horoskop za obe našteti znamenji in poglejte kako bi se ujeli z njima. Horoskop ujemanje ne meri le na ljubezen, partnerje, ljubimce pač pa tudi na družino, prijatelje in sodelavce.

URAN

vodnar planet uran

MODRA | SIVAvodnar barva

OPAL

dragi kamen vodnar opal

akvamarin, aventurin, amazonit, kalcit, lapis lazuli, sokolje oko

ZRAKvodnar element zrak

Kako osvojiti Vodnarja?

Če želite izvedeti kako osvojiti Vodnarja se boste morali naučiti o njem prav vse. Vodnar je izredno inteligenten, samostojen. Je izredno komunikativen in ne mara ljudi, ki se težko pogovarjajo. Najprej morata postati prijatelja, potem morate počasi razumevati njegove miselne procese in se o njih znati pogovarjati. Če boste takoj pokazali preveč čustev, ga lahko odrinete.

Kako osvojiti Vodnarko?

Ženska v znamenju Vodnarja vas bo opazila samo, če boste izstopali iz množice. So zelo pametne, razgledane, včasih delujejo hladne. Imajo precej nestanovitno obnašanje kar se razmerij tiče. So zelo strastne in polne domišljije v spolnosti a se ji predajo šele, ko so povsem prepričane, da imajo pravega partnerja. Največja napaka je, če ste preveč vsiljivi.

Znani Vodnarji

Cristiano Ronaldo, Michael Jordan, Ellen DeGeneres, Ed Sheeran, Justin Timberlake, Neymar, Shakira, Jennifer Aniston, Oprah Winfrey, Bob Marley, Alicia Keys, Wolfgang Amadeus Mozart

Znani Vodnarji | Justin Timberlake

Preverite še druga znamenja

Horoskop Oven

Horoskop BikHoroskop DvojčkaHoroskop RakHoroskop LevHoroskop DevicaHoroskop Tehtnica

Horoskop StrelecHoroskop KozorogHoroskop VodnarHoroskop Ribi

Znani Vodnarji v sliki

Povzetek
Dnevni horoskop Vodnar
Naslov članka
Dnevni horoskop Vodnar
Opis
Vsa znamenja horoskopa so izredno zanimiva in ponujajo precej odgovorov na naša vprašanja. Na tej strani vas čaka dnevni horoskop Vodnar in vse kar ste kdaj želeli vedeti o njem.
Avtor
Založnik
Zlowdaj.si