6.4 C
Ljubljana

Apa tegese ngimpi mobil?

0
Ngalamun mobil utawa kacilakan mobil ora ateges sampeyan bakal nemokake. Nanging apa tegese tegese? Impen kacilakan mobil, ...

Dina Ibu

0
Dina Ibu minangka preinan sing ora resmi, nalika kita ngucapake matur nuwun banget marang ibu-ibu sing maha asih amarga kabeh katresnan lan pangorbanane. Kita ngrayakake Dina Ibu tanggal 25 ....

21.3. yaiku Dina Puisi Sedunia! Tulis ayat

0
Gabung karo dina puisi iki lan pakurmatan nganggo ayat! Puisi minangka prekara sing paling jero lan murni saka saben wong ...
- Pariwara -

Endhog lan umur beting

0
Dheweke mulang manawa ora ana sing cocog karo panganan lan umur rak. Utamane ora nganggo endhog! Apa sampeyan uga kalebu ...

JARINGAN SOSIAL

2,254fansSenengane
713PengikutTurutake
170PengikutTurutake

Vici: "Macho ing amben"

0
Cah wadon karo bocah lanang: "Aku wis krungu akeh babagan kasur sampeyan ing kasur." "Ayo," wangsulane sing sopan. "Ora istimewa." "Ya, iku sing dak rungu."
microsoft

Microsoft Surface Duo bakal teka

0
Teknologi maju, panjaluk lan permintaan saya akeh, lan kreativitas jelas ora ana watesan. Microsoft Surface Duo bakal teka! Apa sing diarani Microsoft Surface Duo, sampeyan bakal ngomong ....
carane ngirim gambar ing instagram liwat komputer

Kepiye carane ngirim ing Instagram liwat PC?

0
Apa bisa ngirim gambar saka komputer menyang profil Instagram? Ya, iku uga bisa ditindakake! Yen sampeyan nate nganggep manawa aplikasi populer bisa ...
nulis artikel

Nulis artikel kanggo blog sampeyan?

0
Nulis artikel, tampilan lan pikirane umum banget, nanging yen sampeyan pengin nulis blog, sampeyan butuh ruang kanggo nerbitake! Apa sampeyan nulis uga? Liyane lan liyane ...
Transfer jaringan Pi ing KYC

Transfer jaringan Pi ing KYC

0
Operator aplikasi Cryptocurrency PI Network wis, kaya sing dijanjekake, ngluncurake transaksi tambahan koin! Sawetara sing dipilih wis bisa nyoba operasi transfer dana ...

Resep kanggo bom wiji

0
Sampeyan enak? bom wiji miturut kekarepan sampeyan! Nalika ana ing omah, kita bakal mangan luwih apik ing wektu nalika kudu tetep ing omah lan metu ...
- Pariwara -