6.4 C
Ljubljana

Naon hartosna ngimpi mobil?

0
Ngalamun mobil atanapi kacilakaan mobil henteu hartosna anjeun bakal mendakan diri. Tapi naon anu leres hartos na? Impian kacilakaan mobil, ...

Poé Indung

0
Hari Ibu mangrupikeun liburan teu resmi, nalika urang ngucapkeun hatur nuhun pisan ka ibu-ibu urang anu mikanyaah pikeun sadaya cinta sareng pangorbanan aranjeunna. Kami ngarayakeun Hari Ibu dina kaping 25 ....

21.3. nyaéta Poé Poé Dunya! Tulis ayat

0
Gabung dinten puisi ieu sareng hormat ku ayat! Puisi mangrupikeun hal anu paling jero sareng murni anu asalna tina haté sareng jiwa saha waé ...
- Iklan -

Endog sareng kahirupan rak

0
Aranjeunna ngajarkeun ka kami yén teu aya patula-patalina sareng tuangeun sareng kahirupan rak aranjeunna. Utamana henteu nganggo endog! Naha anjeun ogé diantara anu ...

Jaringan sosial

2,254Nu mikaresepResep kana éta
713PengikutTuturkeun
170PengikutTuturkeun

Vici: "Macho dina ranjang"

0
Budak awéwé ka budak lalaki: "Kuring parantos nguping seueur perkawis anjeun dina ranjang." "Hayu," walerna sopan. "Henteu aya anu istimewa." "Leres, éta anu kuring nguping."
Microsoft

Microsoft Surface Duo bakal sumping

0
Téknologi maju, paménta sareng paménta beuki ningkat, sareng kréativitas jelas henteu terang. Microsoft Surface Duo bakal sumping! Naon sih anu Microsoft Surface Duo, anjeun bakal nyarios ....
kumaha pasang gambar dina instagram ngalangkungan komputer

Kumaha carana ngadamel tulisan dina Instagram ngalangkungan komputer?

0
Naha mungkin pikeun ngirim gambar tina komputer kana profil Instagram anjeun? Leres, éta ogé tiasa! Upami anjeun kantos nganggap éta aplikasi populér ...
tulisan tulisan

Nulis tulisan pikeun blog anjeun?

0
Nulis tulisan, pandangan sareng pamikiran anjeun umum pisan, tapi upami anjeun hoyong nyerat blog anjeun peryogi rohangan pikeun nyebarkeunana! Naha anjeun nyerat ogé? Beuki loba ...
Mindahkeun Pi Network di KYC

Mindahkeun Pi Network di KYC

0
Operator aplikasi Cryptocurrency PI Network parantos, sapertos jangji, ngaluncurkeun transaksi koin tambahan! Sababaraha anu kapilih parantos tiasa nyobian operasi transfer dana ...

Resep pikeun bom siki

0
Anjeun ngeunah? bom siki sesuai karep anjeun! Nalika urang di bumi, urang tuang langkung saé Dina waktos nalika urang kedah tetep ka bumi sareng ka luar ...
- Iklan -