Tedenski horoskop

tedenski Horoskop Oven

Tedenski horoskop Oven

Tedenski horoskop oven

Tedenski horoskop vam sporoča: preveč ste garali za cilj pred katerim ste se znašli, da bi zdaj štafetno palico prepustili drugim. Še prav posebej je nekdo v vaši bližini goreče pripravljen tudi umazano igrati, da bi le pobral zasluge, ki gredo vam. Nekateri ljudje enostavno nimajo obraza a to vas ne sme vreči iz tira. Nadrejeni dobro vedo kdo je njihov adut.

emoticon kaj češHuh, morda bi bilo bolje ta teden ostati malce bolj zadaj. Ne izpostavljajte pretirano svojega mnenja glede zadeve, ki se tiče vašega doma. Ne bo šlo za prav in narobe, le svojo voljo boste želeli uveljaviti. Ponavadi je potreben kompromis, včasih pa je enostavno najbolje dati prav partnerju.

Ni videti večjih težav le držite se nekega normalnega ritma čeprav se vam zdi, da zmorete še več.

VAŠ SREČNI DAN: sreda

Preverite še:

Dnevni horoskop Oven, srečne številke, horoskop ujemanje, znani Ovni

tedenski Horoskop Bik

Tedenski horoskop Bik

dnevni horoskop bik

Pred vami je teden, ko boste pomislili, da bi bilo bolje iti v politiko kot pa se ukvarjati s poslom katerega imate na grbi. Potrebovali emoticon neodločen zaskrbljenboste ogromno dialoga, sestankov in kompromisov, če boste želeli biti na koncu vsaj delni zmagovalec. Diplomacija vam bo prišla še kako prav.

Zdelo se vam bo, da ste padli v neko sivo območje kar se ljubezni tiče. Tako kot na splošno v življenju, tudi na tem področju ni vse rožnato. Včasih se je potrebno preklemano potruditi že zato, da sploh ostanete nad vodo. Ne obupajte prekmalu saj nasprotna stran to hitro začuti.

Nek neprijeten občutek se vleče že nekaj časa in, če v kratkem ne boste odkrili vzroka bi bilo morda dobro obiskati svojega zdravnika. Lahko gre za neko malenkost, ki ste jo spregledali in vam greni dneve z nekoliko slabšim počutjem.

VAŠ SREČNI DAN: ponedeljek

Preverite še:

Dnevni horoskop Bik, srečne številke, horoskop ujemanje, znani Biki

tedenski Horoskop Dvojčka

Tedenski horoskop Dvojčka

tedenski horoskop dvojčka

Videti je, da boste nadaljevali uspešen teden in ga še dodatno oplemenitili z dobrimi potezami. Teren je pripravljen zato le pazljivo nadaljujte s svojim delom, ki je na poti, da obrodi emoticon nasmejanzares lepe rezultate. Ne zapravite izjemne priložnosti, ki se vam pripravlja, saj bi vam bilo lahko še pošteno žal za izgubljenim.

Ne najboljši teden za vezane saj boste morali krmariti med čermi. Preveč pogovora vas utruja in radi bi, da vam partner vidi v dušo ter prebere kar ga zanima. Tako seveda ne gre in, če ne boste vložili vsaj najmanjšega napora v svojo zvezo, lahko pride do težav.

Počutje? Ni za pritoževanje.

VAŠ SREČNI DAN: sobota

Preverite še:

Dnevni horoskop Dvojčka, srečne številke, horoskop ujemanje, znani Dvojčki

Tedenski horoskop Rak

tedenski horoskop rak

Preveč ljudi vam že govori, da so vaše zamisli sijajne, da jim ne bi verjeli. Radi ste v ospredju in narekujete tempo a včasih enostavno ne verjamete sami vase. Ta teden bi se vam omahovanje lahko maščevalo. V nasprotnem primeru pa vas čaka zelo lepa nagrada in motivacija za naprej. Verjemite vase in v svoje sposobnosti.

emoticon ženska začudenaZdelo se vam bo, da preveč časa in energije vlagate v to, da bi bilo vaše razmerje vsaj kolikor toliko spodobno. Težava bo lahko vaše hitenje saj vam počasi zmanjkuje časa za neko pomembno zadevo. Pogovorita se in razložite zakaj ste takšni.

Lahko bi bolje poskrbeli za svoje splošno počutje a načeloma ni videti slabo.

VAŠ SREČNI DAN: četrtek

Preverite še:

Dnevni horoskop Rak, srečne številke, horoskop ujemanje, znani Raki

Tedenski horoskop Lev

tedenski horoskop lev

Sami najbolje veste koliko zmorete in ne bodite prezahtevni do sebe saj se vam lahko to maščuje. Ni prvič, da želite narediti več kot zmorete. Delovni teden je z namenom dolgo toliko kolikor je. emoticon frajer z očaliPotrebujete tudi počitek, trezno glavo in sveže ideje. Na silo pač ne gre.

Dobro se boste počutili v izbrani družbi in prav to bi moralo biti vaše izhodišče za vse ostalo. Samski boste na udaru nasprotnega spola. Da vas le ne bi preveč zaneslo saj se morate zbrati za delovno področje.

Nič posebnega, lahko bi bilo vedno tako.

VAŠ SREČNI DAN: torek

Preverite še:

Dnevni horoskop Lev, srečne številke, horoskop ujemanje, znani Levi

lunine mene 2018

Tedenski horoskop Devica

tedenski horoskop devica

Močno napredujete pri neki zadevi, ki vam je zelo pomembna. Morda vas na koncu čaka celo lepa nagrada a videti je, da boste zanjo morali pokazati še malce več zanimanja oziroma se dodatno izpostaviti. Ne bodite sramežljivi saj si več kot zaslužite.

emoticon nasmejanNi dobro mešati intimnega življenja in drugih reči še posebej takrat ne, ko se vam zdi, da ste v življenjski priložnosti. Tako samski kot vezani boste na hudi preizkušnji saj se boste srečali s pravim angelom, ki zna precej razburkati gladino sicer nekoliko umirjenega ljubezenskega življenja.

Malce premalo se posvečate svojemu počutju. Pazite na minus določenih snovi, ki povzročajo glavobol.

VAŠ SREČNI DAN: sreda

Preverite še:

Dnevni horoskop Devica, srečne številke, horoskop ujemanje, znane Device

Tedenski horoskop Tehtnica

tedenski horoskop Tehtnica

Če ne boste imeli težav s tem, da se boste znašli v središču pozornosti potem vas čaka res uspešen delovni teden. V miže boste opravili z zadanimi nalogami in želeli si boste še. To s seboj emoticon ženska hudičekprinaša tudi pozitivne finančne posledice a vseeno imejte v mislih, da je nekje potrebno potegniti zavoro.

Misli vam počasi uhajajo k dopustu in prav je tako. Morda se ravno zato tako ženete, da bi čim manj odprtega pustili za seboj. Pred vami je teden načrtovanja in sladkih skrbi.

Nič posebnega pri počutju. Bodite le malce bolj pozorni, ko se znajdete v prometu.

VAŠ SREČNI DAN: nedelja

Preverite še:

Dnevni horoskop Tehtnica, srečne številke, horoskop ujemanje, znane Tehtnice

tedenski Horoskop Škorpijon

Tedenski horoskop Škorpijon

tedenski horoskop škorpijon

Tedenski horoskop kaže na nekaj težav na poslovnem področju za katere pa boste večinoma krivi sami. Potrudite se, da jezik ne bi emoticon neodločen zaskrbljenprehiteval možganov sicer si boste nakopali le še več nepotrebnega dela. Sicer lahko z vsem opravite kot ponavadi a je vseeno škoda dodatnega časa za nekaj kar je bilo enkrat že narejeno.

Ni vedno za vse kriva le ena oseba. Včasih sta to dve, ali pa celo tri. Če je v vaše intimno življenje pred kratkim vstopila tretja oseba, potem vsekakor potrebujete nekaj konkretnih odločitev. Boleče bo, če ne boste izbrali prave poti.

Gibanje, gibanje, gibanje, …

VAŠ SREČNI DAN: sobota

Preverite še:

Dnevni horoskop Škorpijon, srečne številke, horoskop ujemanje, znani Škorpijoni

tedenski Horoskop Strelec

Tedenski horoskop Strelec

tedenski horoskop Strelec

Sicer niste takšni ampak ta teden se posvetite malce skrivanju vaših zamisli. Ni treba, da vsi izvedo kaj si mislite še preden je emoticon nasmejanzadeva zrela za realizacijo. Nekdo bi se nadvse rad okoristil z vašimi možgani. Enkrat se je že in nobenih zadržkov nima, da se ne bi še enkrat.

Če ste v zadnjem času posvečali svoji družini malce več pozornosti kot zadnje čase, potem vas čaka prijeten teden na zasebnem področju. Samski boste zelo dobrodošli v družbi in, kadar je prisotna dobra volja je marsikaj odprto.

Počutje bo brez posebnosti, lahko pa bi malce bolj zdravo jedli saj vas zadnje čase močno vleče k pregreham.

VAŠ SREČNI DAN: petek

Preverite še:

Dnevni horoskop Strelec, srečne številke, horoskop ujemanje, znani Strelci

tedenski Horoskop Kozorog

Tedenski horoskop Kozorog

tedenski horoskop Kozorog

Vse je videti v redu, bodite le pozorni, da vas rutina ne uspava. Potem se zlahka in precej hitro znajdete na spolzkem terenu. Če boste ostali zbrani do konca vas čaka lepa nagrada. Tudi nadrejenim ne bo ušla vaša prizadevnost in pripadnost delu, ki ga opravljate.

Najboljše kar lahko ta teden storite zase in za svoje bližnje je, da se sprostite. Uživajte v skupnih trenutkih, poveselite se in pojdite nekam kjer že dolgo niste bili a vas vleče. Partner vam bo nadvse hvaležen in občutki bodo čudoviti. Naj vam popestrijo dneve tudi Šale in vici!

Morda ste nekoliko preveč aktivni na različnih področjih. Četudi utrujenosti ne čutite pa vam lahko v prihodnosti škodi.

VAŠ SREČNI DAN: nedelja

Preverite še:

Dnevni horoskop Kozorog, srečne številke, horoskop ujemanje, znani Kozorogi

tedenski Horoskop Vodnar

Tedenski horoskop Vodnar

tedenski horoskop vodnar

Poskrbite za to, da boste imeli čim-več raznovrstnega dela ter emoticon ženskaopravkov. Enoličje vas ubija in potem se ne počutite najbolje. Žal zaradi tega trpi tudi vaša okolica, družina, prijatelji. Proti koncu tedna vas čaka nek zanimiv pogovor o prihodnosti in ne recite takoj, da vas ne zanima. Lahko bi vam bilo še žal.

Med bližnjimi nekdo praznuje! Naj vam bodo v pomoč Verzi za rojstni dan

Zaljubljeni boste le še bolj zaljubljeni in morda boste želeli nadgraditi vaš odnos. Samski se vsekakor odpravite v družbo in skušajte spoznati nove ljudi. Ta teden boste zelo komunikativni in takrat je mogoče prav vse.

To je to! Tako bi lahko bilo vsak dan.

VAŠ SREČNI DAN: petek

Preverite še:

Dnevni horoskop Vodnar, srečne številke, horoskop ujemanje, znani Vodnarji

tedenski Horoskop Ribi

Tedenski horoskop Ribi

tedenski horoskop ribi

Tedenski horoskop kaže, da imate občutek, da za svoje delo niste pravilno nagrajeni? Ne tolažite se, da je tako povsod. Zaslužite si več in to lahko tudi dosežete, če boste le dovolj vztrajni pri razlagi pravim ljudem. Včasih enostavno morate z verige spustiti tisto “zver”, ki prebiva globlje v vas. Seveda v mejah normale in emoticon kaj češpremišljeno. Ni potrebno prav vsega iz sebe spustiti v enem dnevu. Teden je dolg.

Zaupate lahko le določenim osebam in to dobro veste tudi sami. Čeprav bo marsikaj slišati lepo pa informacije vzemite z nekoliko rezerve. Obeta se vam preizkus značaja kakršne ste doslej opravljali z odliko. Nobenega razloga ni, da tudi tokrat ne bi bilo tako.

Niste v najboljšem položaju kar se počutja tiče. Morda čutite zadeve, ki prihajajo za vami. Lahko se izkažejo kot manjši glavoboli, ki vodijo v splošno slabo počutje in slabo voljo.

VAŠ SREČNI DAN: sreda

Preverite še:

Dnevni horoskop Ribi, srečne številke, horoskop ujemanje, znane Ribe

*zunanja povezava Kalkulator ljubezni

Povzetek
Tedenski horoskop
Naslov članka
Tedenski horoskop
Opis
Vsak teden svež tedenski horoskop, ki nas pripravi na nepredvidene situacije, ki prežijo na nas. V vsakem trenutku pa imamo vse niti v svojih rokah, zato uporabimo horoskop kot vodilo in ne kot edini smerokaz.
Avtor
Založnik
Zlowdaj.si

Deli s prijatelji

Še več vsebin! Pridružite se nam na Facebooku!