Tedenski horoskop | 15.07. – 21.07.2019

Tedenski horoskop | 15.07. – 21.07.2019

Tedenski horoskop oven

Tedenski horoskop Oven

POSEL: Imate dobro poslovno idejo zato stojte za njo. Tedenski horoskop vam ta teden napoveduje izjemno priložnost kakršna se prikaže le nekajkrat v življenju. Že res, da vas ta hip morda nekoliko bolj vleče v “užitkarske” vode, a ne dajte se speljati v to smer. Imate izjemen potencial in bila bi zares velika škoda, če ga ne bi izkoristili.

LJUBEZEN: Zaradi poslovnih idej ste dali ljubezensko življenje ta trenutek nekoliko na stran. Ti nikakor ni dobra poteza saj vsi ljudje potrebujemo ljubezen in toplino v svojem življenju. Imate nekaj dvomov o iskrenih namenih osebe, ki vam želi mešati štrene na intimnem področju. Preverite za kaj gre in ustrezno reagirajte.

ZDRAVJE: Ves čas se vam pojavljajo podobne težave kar se zdravja in počutja tiče. Ste bili dovolj pozorni na to koliko tekočine zaužijete skozi dan? Navadna voda iz pipe lahko reši kar nekaj vaših težav. Ne pozabite tega! VAŠ SREČNI DAN: ponedeljek

Tedenski horoskop bik

Tedenski horoskop Bik

POSEL: Žal pri zadnji poslovni priložnosti niste izkoristili celotnega potenciala zato se prav lahko pripeti, da vam spolzi med prsti. Dolgo in trdo ste garali zanjo zdaj pa je videti kot, da vam ni mar. Vzemite se v roke in končno izkoristite tisto kar se vam ponuja. Usoda ne bo ves čas na vaši strani.

LJUBEZEN: V vaše življenje je pred kratkim vstopila oseba, ki v svojem imenu nosi  širši pomen, če nekoliko obrnete črke na glavo. Kolena se vam šibijo, ko je blizu, glas se vam zatrese in misli vam uhajajo na vse strani. Več kot očitno gre za nekoga, ki vam je življenje zavrtel za več obratov kot jih trenutno premorete. Če imate težave v komunikaciji s to osebo si pomagajte z ljubezenskimi verzi.

ZDRAVJE: Od dobre in pozitivne energije vas dobesedno razganja. Preusmerite je nekaj na svoje ljubezensko področje, ostalo pa shranite za bolj “meževne” dni. Načeloma se boste ta teden počutili odlično! VAŠ SREČNI DAN: četrtek

Tedenski horoskop dvojčkaTedenski horoskop Dvojčka

POSEL: V službi boste naleteli na manjšo oviro, ki se lahko izkaže za ključno pri odnosu z ostalimi sodelavci. Očitali vam bodo, da skrbite le zase, a le vi veste, da je tako edino prav. Držite se svojih načel in nikar ne nasedajte praznim obljubam. Tedenski horoskop vas ta teden opozarja “ni najboljši trenutek za menjavo delovnega okolja”!

LJUBEZEN: Kljub težavam na poslovnem področju, pa vas čakajo zelo lepi na ljubezenskem ❤️ Še prav posebej boste priljubljeni pri osebah rojenih v znaku Tehtnice zato vsekakor preverite Karakteristike Tehtnice, da boste vedeli za koga gre. Znaki bodo več kot očitni!

ZDRAVJE: Ko je človek zaljubljen ali oblegan s strani nasprotnega spola, je počutje enostavno sanjsko in nenadkriljivo. VAŠ SREČNI DAN: sobota

Tedenski horoskop RakTedenski horoskop Rak

POSEL: Rake ta teden čaka precej naporen del meseca ali leta. Pa ne zato, ker bi se jim obetalo tako veliko dela, pač pa zato, ker so z mislimi na počitnicah, morju, … povsem drugje kot pa pri delu. S tem ni čisto nič narobe, le zavedati se morate, da vas poslovne priložnosti ne bodo čakale v nedogled.

Tedenski horoskop vam za teden med 15.7. in 21.7. napoveduje priložnost kakršne morda ne bo nikoli več. Potrudite se zbrati in vložite vanjo nekaj nujno potrebne energije. Ne bo vam žal!

LJUBEZEN: Na ljubezenskem področju boste zadovoljni in srečni kot že dolgo ne. Vezani boste preživeli čudovite dneve v objemu svoje največje ljubezni, samskim pa se obeta sanjski zmenek v dvoje. Ključno vlogo pri njem bo odigral najboljši prijatelj (ali vaš, ali njen/njegov).

ZDRAVJE: Kar pokali boste od samozavesti, za vas ne bo ovir na nobenem področju in na ta način boste malce zapostavili svoje zdravje. Poskrbite za primerno prehrano in tekočino, sicer vas lahko doleti kakšna viroza. VAŠ SREČNI DAN: torek

Karakteristike Raka

Tedenski horoskop LevTedenski horoskop Lev

POSEL: Levi boste imeli ta teden precej zahtevno nalogo. Eden od izzivov bo vsekakor ta kako se prepričati, enostavno morate oddelati svoje do konca. Misli vam bodo bežale povsem drugam, nagovarjanje bližnjega prijatelja k brezdelju pa vam ne bo prav nič v pomoč.

LJUBEZEN: Kaže vam na nekaj manjših težav kar se tiče komunikacije v ljubezni. Nekdo vam vztrajno skače v zelje in si želi, da bi vam spodletelo na celi črti. Če vam je sreča v ljubezni prioriteta in si želite nadaljevati s trenutnim partnerjem, boste morali narediti nekaj korenitih sprememb v vašem življenju. Samski boste spremembe potrebovali za kakšen nov zmenek.

Opremite stanovanje po Feng shuiju

ZDRAVJE: Če boste poskrbeli za svoje zdravje in počutje, bo tudi vaše življenje precej lepše. Primanjkuje vam gibanja v naravi in nekoliko bolj raznovrstne prehrane. VAŠ SREČNI DAN: ponedeljek

Karakteristike Leva

Tedenski horoskop Devica

Tedenski horoskop Devica

POSEL: Devicam se obetajo velike spremembe na poslovnem področju. Device, ki so zadnje čase v iskanju novih izzivov bodo pred odločitvijo, ki jim lahko povsem spremeni življenje kot ga poznajo.

Tisti, ki ste zadovoljni s svojim poslovnim delom življenja pa boste imeli nekaj skušnjav s spogledovanjem pri konkurenci. Ni nujno, da je tam bolje.

LJUBEZEN: Ljubezen je skrivnostna zadeva in udari takrat, ko jo človek najmanj pričakuje. Ne silite z glavo skozi zid, če na drugi strani ni zanimanja. Presenečeni boste kako hitro se pojavi nekaj novega, nepričakovanega in tako zelo pregrešno sladkega, da se ne morete upreti.

ZDRAVJE: Nekoliko slabše počutje bo rezultat bolj “prešernega” življenja v zadnjem času. Če v telo vnašate reči, ki navadno niso na vašem seznamu utegnete imeti kar nekaj težav s prebavo in delovno energijo. VAŠ SREČNI DAN: četrtek

Karakteristike Device

  • Astrološko znamenje Devica | Karakteristike Device

    Astrološko znamenje Devica | Karakteristike Device

    Prepoznajte Karakteristike Device! Morda na trenutke preveč resna, preveč organizirana a vedno z izjemnim čutom za soljudi in smislom za red in disciplino. Astrološko znamenje Devica traja od 23.8. – …

Tedenski horoskop TehtnicaTedenski horoskop Tehtnica

POSEL: Že ste imeli občutek, da je napočil trenutek, ko vam bo uspelo, pa vas je nekdo prehitel. Nikar na obupajte, saj ni rečeno, da je bila to edina možnost za vaš poslovni uspeh. Tedenski horoskop vam za ta teden napoveduje večje spremembe na področju financ. Račun bi se vam lahko kar konkretno popravil in prinesel nekaj dodatnega veselja v vaše življenje.

LJUBEZEN: Če se vam je pred kratkim zazdelo, da si vas nekdo ogleduje, potem vas občutek ni varal. Imate vse možnosti, da je na vas vrgla oko oseba rojena v znamenju Raka. Preverite Karakteristike Raka in pomislite ali morda veste za koga bi šlo. Signali so precej očitni in morali bi biti zares “slepi”, da jih ne bi opazili.

ZDRAVJE: Vse je v mejah normale in tako se boste tudi počutili. Sami sebi boste tako največji zaveznik kot tudi sovražnik. VAŠ SREČNI DAN: petek

Karakteristike Tehtnice

Tedenski horoskop ŠkorpijonTedenski horoskop Škorpijon

POSEL: V tokratnem tedenskem horoskopu boste Škorpijoni dobili zeleno luč kar se posla tiče. Česarkoli se boste lotili vam bo uspelo in samo nebo bo meja, ko bo beseda nanesla na posel ali finance. Ni velikokrat tako mar ne? Zato vsekakor izkoristite svojo priložnost in dajte vse od sebe.

LJUBEZEN: Ljubezen je lepa kadar se jo gresta dva. Ni pa to vedno pogoj, kar boste ta teden spoznali tudi sami. Ljubezen se manifestira na več načinov. Lahko jo prejmemo od otrok, sorodnikov, prijateljev ali s strani partnerja. Ker pa vas zanima predvsem slednje, se pripravite na “izbruh” ljubezenskih čustev neke osebe do vas. ❤️

ZDRAVJE: “Jamranje” ne pomaga in je tudi brez vsake vrednosti. Če imate težave jih skušajte rešiti sami ali s pomočjo strokovnjaka v belem. Nikar pa ne čakajte, da se bo vse skupaj uredilo samo od sebe.  VAŠ SREČNI DAN: petek

Tedenski horoskop StrelecTedenski horoskop Strelec

POSEL: Strelci ta teden pričakujte nekaj težav na poslovnem področju. Povzročila vam jih bo oseba rojena v znamenju Leva. Preverite Karakteristike Leva in skušajte še pravi hip zaznati od kod preti nevarnost. Obstaja način, da boste zaplet uredili precej hitro in pošteno v svojo korist.

LJUBEZEN: Na ljubezenskem področju vam kaže na nekaj brezvoljnosti. Morda gre za nekakšno odklonilno vedenje z nasprotne strani, a zapomnite si, morje je polno rib. Nikar se ne predajajte malodušju marveč raje zgrabite priložnost z obema rokama in se podajte avanturi nasproti.

ZDRAVJE: Proti koncu tedna pričakujte nekaj zdravstvenih težav v zvezi s preobremenjenostjo vašega telesa. Pa tudi glava rabi počitek. VAŠ SREČNI DAN: nedelja

tedenski horoskop KozorogTedenski horoskop Kozorog

POSEL: Imeli ste kar nekaj nesreče pri poslovni izbiri v zadnjem času. Morda ste dobili občutek, da se vas drži smola, a dejstvo je, da je vse skupaj še vedno trdno v vaših rokah. Poprimite za delo in izkoristite svoje talente. Prijatelj vam je že pred časom dejal, da vas ne more ustaviti nihče, če se sami tako odločite.

LJUBEZEN: Nekdo, ki vam je blizu po srčni plati bo v kratkem praznoval osebni praznik. Med vama še vedno tli iskrica, ki se kaj hitro lahko razplamti v pravi ljubezenski požar, če bosta le oba za to. Zadnje čase niste več vedeli kako pokazati, da ste še tu. Morda si lahko pomagate z verzi za rojstni dan.

ZDRAVJE: Vaše počutje nekoliko niha in je v prvi vrsti odvisno od tega kaj počnete. Če se spravite v situacijo, ki vam ni po godu, imate občutek, da ste zboleli. Skušajte živeti čimbolj pozitivno. VAŠ SREČNI DAN: petek

Tedenski horoskop VodnarTedenski horoskop Vodnar

POSEL: Vodnarji boste ta teden potrebovali precej trme in vztrajnosti, če boste želeli uspeti na poslovnem področju. Ta trenutek zares ni najboljši za napredovanje na tem področju, a videti je, da bi vam lahko uspelo. Vztrajajte na svoji poti in se zavedajte lastnih kvalitet.

LJUBEZEN: Morda se vam zdi, da ste padli v nekakšno sušno obdobje kar se ljubezni tiče. Po drugi strani pa je videti, da kar nekako ne želite opaziti signalov, ki vam jih pošilja neka simpatična oseba. Do neke mere se vam vse skupaj dopade, v resnici pa morda niste ravno najbolj zagreti. Raziščite čemu je tako.

ZDRAVJE: Nič posebnega, le na vnos tekočin ne pozabite sicer vas lahko hitro popadeta brezvoljnost in lenoba. VAŠ SREČNI DAN: sobota

Karakteristike Vodnarja

Tedenski horoskop ribiTedenski horoskop Ribi

POSEL: Ribe ste zvezde tega tedenskega horoskopa! V poslu vam kaže dobro kot že dolgo ne in videti je, da vam dober dohodek nikakor ne more uiti. Uspelo vam bo celo na področjih na katerih sicer niste domači.

Nova priložnost za zaslužek! Kriptovaluta PI Network

LJUBEZEN: Tako kot v poslu, boste tudi na ljubezenskem področju nepremagljivi. Kolena nasprotnega spola se bodo šibila vsem, ki bodo deležni vašega samozavestnega pogleda. Ta teden boste prvak flirta in, če boste prave volje se vam zlahka zgodi kakšna prijetna ljubezenska zgodba.

ZDRAVJE: Počutje bo na ravni vsega ostalega. Torej fantastično! Nikar pa se ne zanašajte, da bo vedno tako. Za svoje zdravje je potrebno skrbeti. VAŠ SREČNI DAN: ponedeljek

Povzetek
Tedenski horoskop
Naslov članka
Tedenski horoskop
Opis
Tedenski horoskop za tekoči teden. Preverite kaj so vam namenile zvezde in planeti v tem tednu, ter pogumno zakorakajte vanj. Bodite strpni.
Avtor
Založnik
Zlowdaj.si
Založnikov logotip