26.8 C
Ljubljana

Tedenski horoskop za teden od 05.07. – 11.07. 2021

Preverite kaj vam tedenski horoskop napoveduje za ta teden in si pomagajte z nasveti s področij POSLA, LJUBEZNI in ZDRAVJA.

Pridružite se nam tudi na FacebookuZlowdaj.si in Instagramu instagram zlowdaj kjer boste lahko vsak dan zasledili kakšno zabavno objavo, pozitivne misli in obvestilo ob objavi novega tedenskega horoskopa za vsa znamenja.

Oven

Tedenski horoskop Oven

Bik

Tedenski horoskop Bik

Dvojčka

Tedenski horoskop Dvojčka

Rak

Tedenski horoskop Rak

Lev

Tedenski horoskop Lev

Devica

Tedenski horoskop Devica

Tehtnica

Tedenski horoskop Tehtnica

Škorpijon

Tedenski horoskop Škorpijon

Strelec

Tedenski horoskop Strelec

Kozorog

Tedenski horoskop Kozorog

Vodnar

Tedenski horoskop Vodnar

Ribi

Tedenski horoskop Ribi

Tedenski horoskop na Zlowdaj.si

tedenski horoskop
Preveri svoj tedenski horoskop

Za vas smo prenovili rubriko tedenski horoskop, ki tako postaja še boljša, bolj pregledna, in prijetnejša za uporabo. Skozi vsa ta leta odkar ste v naši družbi in pridno prebirate nasvete tedenskega horoskopa, se je nabralo več tisoč tistih, ki vsako nedeljo pokukajo prav na to stran. V želji, da bi vam ponudili še boljšo izkušnjo, smo se odločili za nekaj malega sprememb in upamo, da vam bodo všeč.

Prejeli smo nekaj prošenj in vprašanj, zato smo se seveda odločili slediti usmeritvam naših obiskovalcev. Tedensko napoved horoskopa pa bomo nadgrajevali tudi v prihodnje. Načrtujemo dodatno razširitev in še bolj poglobljen uvid v prihajajoče dogodke za vsako znamenje posebej.

V ekipo smo sprejeli tudi nove moči, ki s seboj prinašajo izjemna znanja s področij:

  • astrologije,
  • vedeževanja,
  • tarota in drugih področij pogleda v prihodnost.

Po tedenski horoskop že v nedeljo

Horoskop za nov teden na Zlowdaj.si je vedno objavljen že v nedeljo. S seboj prinaša opozorila, a tudi zelo koristne nasvete glede ravnanja v določenih kočljivih situacijah. V preteklem obdobju smo se osredotočili na posel, ljubezen in zdravje. Bomo pa v prihodnje dodali še nekaj drugih, precej pomembnih področij življenja.

Vsako znamenje ima namreč v določenem obdobju svoje boljše in slabše trenutke. Enako pa tudi priložnosti, ki se nanašajo na praktično vsa področja. Tako imamo v načrtu dodajanje napovedi s področja prehrane, spolnosti, ustvarjanja in drugo. Spremljajte nas še naprej, vaše pobude, ideje in tudi kritike pa nam vsekakor pošljite na info@zlowdaj.si. Lahko nas kontaktirate tudi preko katerega od socialnih omrežij, kjer smo redno prisotni.

Dejavni na različnih področjih vedeževanja

Preverite tudi našo rubriko HOROSKOP & VEDEŽEVANJE kjer vas čaka kopica izjemno zanimivih in poučnih člankov na temo horoskopa in vedeževanja. Raziskujemo različne tehnike, brskamo po preteklosti in zgodovini, ter svoje ugotovitve delimo z vsemi vami. Prav zanimivo je koliko prelitega črnila je že bilo na tovrstne teme in kako daleč nazaj pravzaprav sega vse skupaj.

Kaj je horoskop?

HOROSKOP je dejansko več tisočletij stara veda napovedovanja prihodnosti, ki se je razvila s pomočjo ljudi, ki so imeli dovolj močno odprte kanale za zaznavanje višjih sil. Po eni strani gre za razlago nebesnih teles nad nami, ki vplivajo na naša življenja po drugi pa za kanaliziranje energij iz okolice in vesolja. Najbolj natančni horoskopi so seveda tisti pri katerih se za napoved upošteva natančen dan rojstva in položaje planetov ob natanko isti uri. S pomočjo teh podatkov se izriše natalno (ali rojstno) karto, na podlagi katere se nato izdela osebni horoskop.

horoskopA obstajajo tudi zelo natančni, splošni horoskopi, ki izhajajo iz izračunov datumskih obdobij posameznih znamenj zodiaka, ter upoštevanje prej omenjenih astroloških zakonitosti. Morda tega niste vedeli, ampak horoskop je mogoče napisati za praktično vse kar ima svoj datum nastanka. Potrebna je samo prava interpretacija. Denimo; rojstvo države, živali, pričetek nekega določenega projekta in podobno.

Priznani astrologi vam bodo znali svetovati celo, da naslednjih pomembnih dejanj ne prepuščate golemu naključju, saj lahko z ustrezno izbiro datuma in ure, močno vplivate na svojo prihodnost.

Človek lahko vpliva na svoj horoskop?

Res je! Morda je nekoliko težje razumeti, a če dobro pomislimo, niti ne tako zelo. Kot smo dejali, vsaka zadeva, ki jo lahko umestimo v neko časovno obdobje, ima svojo natalno karto in na ta način tudi določeno prihodnost.

Horoskop NostradamusČe boste tako želeli, da bi bil vaš nov posel uspešen, vam predlagamo, da se oglasite pri astrologu, ki vam bo glede na vašo rojstno karto, izračunal kateri datum (in tudi ura) bi bila najbolj optimalna za ustanovitev podjetja ali pričetek posla.

Enako velja za druge pomembne odločitve v življenju kot so; poroke, nakup nepremičnine ali avtomobila, potovanje, trgovanje na borzi in še bi lahko naštevali. Zapomnite si, da so vplivni vladarji že od nekdaj izjemno cenili napovedi prerokovalcev. Verjetno ne zato, ker njihove napovedi ne bi bile resnične, pač pa zato, ker jih je sledil silen renome. Z njihovo pomočjo so se pričenjale in končevale vojne. Tu imamo denimo izjemnega Nostradamusa, pa babo Vango katere hišo naj bi obiskal celo sam Hitler.

Pričnite teden s tedenskim horoskopom

Vsako nedeljo zvečer, ali v ponedeljek dopoldne lahko preverite svoj nov tedenski horoskop in preverite kaj vas čaka do konca novega tedna. Osredotočili smo se na napoved iz treh področij in sicer; posel, ljubezen in zdravje. A v prihodnje lahko pričakujete na tej strani še več raznovrstnih napovedi, ker bomo s pomočjo astrologinje razdelali še nekaj zelo pomembnih področij, ki močno vplivajo na naš vsakdan.

V planu imamo tudi prav posebno rubriko vedeževanja s Tarot kartami, s katerimi bodo rokovali priznani vedeževalci. Tarot karte so namreč eno tistih orodij za vedeževanje, ki zahtevajo človeka z ustreznimi sposobnostmi in odprtimi kanali preko katerih prejema odgovore na postavljena vprašanja. Vsakdo tega pač ne zmore, zato pa zaupamo tistim, ki te posebne sposobnosti imajo in so jih že večkrat dokazali.

Morda še zanimivost, Tarot karte v resnici niso namenjene napovedovanju prihodnosti, pač pa nam pomagajo iskati odgovore na vprašanja iz preteklosti. Prav s temi odgovori pa si človek kasneje ukroji prihodnost tako kot je to najbolje zanj. Lahko bi rekli, da so Tarot karte naše svetovalke in najboljše prijateljice, ko nam je težko.

Lep in uspešen teden vam želi ekipa tedenskega horoskopa na Zlowdaj.si!

Povzetek
Tedenski horoskop za ta teden
Naslov članka
Tedenski horoskop za ta teden
Opis
Vsako nedeljo te na tej strani čaka nov tedenski horoskop! Napoved za posel, ljubezen in zdravje, srečni dan in kup pozitivnih misli ter koristnih nasvetov.
Avtor
Založnik
Zlowdaj.si
Založnikov logotip