15.9 C
Ljubljana

Tedenski horoskop za teden od 06.07. – 12.07.2020. Naj bodo zvezde in planeti vedno na vaši strani!

Klikni na svoje znamenje za tedenski horoskop!

OVEN | BIK | DVOJČKA | RAK | LEV | DEVICA | TEHTNICA | ŠKORPIJON | STRELEC | KOZOROG | VODNAR | RIBI

Tedenski horoskop OvenTedenski horoskop Oven

POSEL: V tokratnem tedenskem horoskopu Ovnom prav posebno sporočilo. Že nekaj časa vas spremlja občutek, da ste ostali prikrajšani za neko nagrado ali plačilo na delovnem mestu. Ne bo vseeno ali boste ostali tiho, ali pa na svoj način povedali kar vam leži na duši. Pride čas, ko je dejansko potrebno potegniti zavoro in določenim ljudem okrog sebe dati vedeti kako stvari stojijo. Naj vam ne bo nerodno, kajti zaslužite si več in to vedo tudi odgovorni.

Nasvet tedenskega horoskopa: Ne čakajte, da se bodo drugi spomnili na vas. Vi jih opomnite nase.

LJUBEZEN: Čeprav bo marsikaj slišati lepo pa vse skupaj kljub vsemu vzemite z nekoliko rezerve. Vaše srce bo vzburjeno in duša nemirna, saj bodo na vaš račun padale precej “sladke” besede. Obeta se vam preizkus značaja kakršne ste doslej opravljali z odliko. Nobenega razloga ni, da tudi tokrat ne bi bilo tako.

ZDRAVJE: Niste v najboljšem položaju. Morda čutite zadeve, ki prihajajo za vami. Lahko se pokažejo kot manjši glavoboli, ki vodijo v splošno slabo počutje in slabo voljo.

VAŠ SREČNI DAN: četrtek

SREČNE ŠTEVILKE – OVEN KARAKTERISTIKE OVNA

Horoskop BikV tokratnem tedenskem horoskopu za Bike

POSEL: Preveč ste vložili v celoten projekt, ki se tiče vašega rednega dela, da bi sedaj dovolili drugim prevzeti vse zasluge. Nekateri ljudje so že v osnovi slabo vzgojeni, drugi pa predobri v srcu, da bi bilo pravično za vse. Tokrat boste imeli opravka s prvimi, ki bodo uporabili kar nekaj zvitih trikov, da bi se polastili kreditov, ki gredo na vaš račun. Uprite se jim!

LJUBEZEN: Tokrat svojemu partnerju prizanesite s svojimi težavami. Čeprav vas ima rad in vam želi vedno pomagati, pa bo ta teden imel tudi svoje težave. Pogovorita se na temo skupne prihodnosti, kar imata že nekaj časa v planu. Samski boste imeli občutek, da vas je zapustila vsa sreča v ljubezni, a ne bo časa za obupavanje. Rešite zadeve na delovnem področju in se šele nato lotite zasebnega življenja. Lažje bo.

Misel tedna: Ostanite na svoji poti.

ZDRAVJE: Ni videti večjih težav le držite se nekega normalnega ritma čeprav se vam zdi, da zmorete še več.

VAŠ SREČNI DAN: petek

SREČNE ŠTEVILKE – BIK KARAKTERISTIKE BIKA

Tedenski horoskop Dvojčka

Dvojčki sledite tedenskemu horoskopu

POSEL: Pred vami je teden, ko boste pomislili, da bi bilo bolje iti v politiko kot pa se ukvarjati s poslom katerega imate na grbi. Potrebovali boste ogromno dialoga, sestankov in kompromisov, če boste želeli biti na koncu vsaj delni zmagovalec. Diplomacija vam bo prišla še kako prav. Naj vas ne presenetijo določena “podtikanja” saj si nekdo močno želi vašega položaja.

Tedenski horoskop vam sporoča: Če imate boljšo priložnost, razmislite o njej.

LJUBEZEN: Tudi v ljubezni ne more biti vedno vse le rožnato in sijoče. Imeli boste občutek, da se je ves svet zarotil proti vam, a morali boste premisliti o določenih stvareh. Vezani imate s partnerjem nek nerešen problem za katerega ste menili, da ni prevelik in lahko počaka. Medtem pa se je nabiralo in sedaj … Samski, ne verjemite vsemu kar slišite. Niso vsi zadovoljni kadar ste vi srečni.

ZDRAVJE: Lahko bi bilo precej bolje, če bi se držali določenih priporočil ljudi, ki vedo kaj govorijo. Vaša trma je vaš sovražnik.

VAŠ SREČNI DAN: sreda

SREČNE ŠTEVILKE – DVOJČKA KARAKTERISTIKE DVOJČKA

Tedenski horoskop RakTedenski horoskop Rak

POSEL: Videti je, da boste nadaljevali v zastavljenem ritmu in dobro delo še dodatno nadgradili z dobrimi potezami. Teren je pripravljen zato le pazljivo nadaljujte po začrtani poti. Imate velike možnosti, da bi na koncu slavili sladko zmago. Ne zapravite izjemne priložnosti, ki se vam bo pred noge postavila sredi tega tedna, saj bi vam bilo lahko kasneje še pošteno žal.

Nasvet tedenskega horoskopa: Pogum velja.

LJUBEZEN: Ne najboljši teden za vezane Rake saj boste morali pošteno zavihati rokave. Preveč pogovora vas bo utrujalo in radi bi, da bi vam partner videl v dušo, ter prebral kar ga zanima. Tako seveda ne gre in, če ne boste vložili vsaj najmanjšega napora v svojo zvezo, lahko pride do težav. Samskim se obeta srečanje z osebo s katero bosta razčiščevala zgodovino. Sledijo sladko-grenki občutki.

ZDRAVJE: Obeta se vam nekaj manjših zdravstvenih težav, ki se bodo preslikale v minus delovne energije in volje do komunikacije.

VAŠ SREČNI DAN: nedelja

SREČNE ŠTEVILKE – RAK KARAKTERISTIKE RAKA

Napoved horoskopa za LeveLevi s tedenskim horoskopom do zmage

POSEL: Preveč ljudi vam že govori, da so vaše zamisli sijajne, da jim ne bi verjeli. Radi ste v ospredju in narekujete tempo a včasih enostavno ne verjamete sami vase. Ta teden bi se vam omahovanje lahko maščevalo. V nasprotnem primeru pa vas čaka zelo lepa nagrada in motivacija za naprej.

Tedenski horoskop svetuje: Verjemite vase in v svoje sposobnosti.

LJUBEZEN: Zdelo se vam bo, da čisto preveč energije trošite za to, da bi bilo vaše razmerje vsaj kolikor toliko normalno. Težava bo lahko vaše hitenje saj vam počasi zmanjkuje časa za neko pomembno zadevo. Pogovorita se in razložite zakaj ste takšni. Samski, bodite bolj odprti v pogovorih. Zadnje čase vas nekaj teži in sogovorniki to hitro opazijo.

ZDRAVJE: Lahko bi malenkost bolje poskrbeli za svoje zdravje in počutje, a načeloma ne bo slabo.

VAŠ SREČNI DAN: četrtek

SREČNE ŠTEVILKE – LEV KARAKTERISTIKE LEVA

horoskop za DeviceTedenski horoskop za Device

POSEL: Sami najbolje veste koliko zmorete in ne bodite prezahtevni do sebe saj se vam lahko to maščuje. Ni prvič, da želite narediti več kot zmorete. Delovni teden je z namenom dolgo toliko kolikor je. Potrebujete tudi počitek, trezno glavo in sveže ideje. Na silo pač ne gre.

Prisluhnite tedenskemu horoskopu: Sprejmite ponujeno pomoč, lažje bo.

LJUBEZEN: Dobro se boste počutili v izbrani družbi in prav to bi moralo biti vaše izhodišče za vse ostalo. Samski boste na udaru nasprotnega spola. Da vas le ne bi preveč zaneslo saj se morate zbrati za delovno področje. Pričakujte sporočilo, ki vas bo vrnilo v preteklost in obudilo lepe trenutke. A previdno naprej!

ZDRAVJE: Vaše počutje bo na zadovoljivi ravni. Uporabite kakšen dober nasvet glede zdrave prehrane v teh vročih dneh. Lažje vam bo.

VAŠ SREČNI DAN: sobota

SREČNE ŠTEVILKE – DEVICA KARAKTERISTIKE DEVICE

Tedenska napoved horoskopa za TehtniceNapoved tedenskega horoskopa za Tehtnice

POSEL: Precej dobro napredujete pri pomembni zadevi, ki vam je bila zaupana s strani nadrejenih. Morda vas na koncu čaka celo večja nagrada kot ste pričakovali, a videti je, da boste zanjo morali pokazati še malce več zanimanja, oziroma se dodatno izpostaviti.

Nasvet tedenskega horoskopa: Ne bodite sramežljivi saj si več kot zaslužite.

LJUBEZEN: Ni dobro mešati intimnega življenja in drugih reči še posebej takrat ne, ko se vam zdi, da ste v življenjski priložnosti. Tako samski kot vezani boste na hudi preizkušnji saj se boste srečali z osebo, ki zna precej razburkati gladino sicer nekoliko umirjenega ljubezenskega življenja.

ZDRAVJE: Malce premalo se posvečate svojemu počutju. Ne bodite presenečeni, če boste utrpeli kakšen nepričakovan glavobol.

VAŠ SREČNI DAN: torek

SREČNE ŠTEVILKE – TEHTNICA KARAKTERISTIKE TEHTNICE

Škorpijoni in horoskopTedenski horoskop za Škorpijone

POSEL: Če ne boste imeli težav s tem, da se boste znašli v središču pozornosti potem vas čaka precej uspešen delovni teden. Brez težav boste opravili z zadanimi nalogami in želeli si boste še. To s seboj prinaša tudi pozitivne finančne posledice, a vseeno imejte v mislih, da je od časa do časa potrebno pomisliti tudi na svoje zdravje.

Misli vam uhajajo k počitku in prav je tako. Morda se ravno zato tako ženete, da bi čim manj odprtega pustili za seboj. Pred vami je teden načrtovanja in sladkih skrbi.

Prisluhnite tedenskemu horoskopu: Je čas za delo in je čas za zabavo.

LJUBEZEN: Če boste dovolj svojega časa namenili partnerju, simpatiji, ali osebi, ki vam je ta hip blizu, boste preživeli krasen teden v dvoje. Z druge strani prihajajo same pozitivne vibracije, ki se bodo v primernem okolju in vzdušju spremenile v čudovita čustva.

ZDRAVJE: Nič posebnega, lahko bi bilo vedno tako!

VAŠ SREČNI DAN: ponedeljek

SREČNE ŠTEVILKE – ŠKORPIJON KARAKTERISTIKE ŠKORPIJONA

Tedenska napoved za StrelceStrelci v tedenskem horoskopu preberite

POSEL: Kaže na nekaj manjših težav na delovnem področju, za katere pa si boste večinoma krivi sami. Potrudite se, da vaš jezik ne bi prehiteval možganov, sicer si boste nakopali le še več nepotrebnega dela. Z vsem boste opravili kot ponavadi, a je vseeno škoda dodatnega časa za nekaj, kar je bilo enkrat že narejeno.

Horoskop vam ta teden polaga na dušo: Dvojno delo in ena plača ne gresta skupaj.

LJUBEZEN: V preteklosti ste se premalo posvečali določeni težavi, ki je vaše osebno življenje najedala že kar nekaj časa. Ta teden bo to prišlo za vami in vam povzročilo kar nekaj preglavic. Še posebej vezani, boste le stežka krotili čustva in se ukvarjali s tem in s svojim partnerjem. Samski boste imeli nekaj več časa za reševanje zapleta, a ne bo nič kaj bolj prijetno.

ZDRAVJE: Potrebujete nekaj več gibanja in druženja z naravo.

VAŠ SREČNI DAN: sobota

SREČNE ŠTEVILKE – STRELEC KARAKTERISTIKE STRELCA

Horoskop za KozorogeKozorogi v nove zmage s tedenskim horoskopom

POSEL: Načeloma to niste vi, ampak ta teden se vseeno posvetite malce skrivanju vaših idej na delovnem področju. Nobene potrebe ni, da vsi vedo za kaj gre še preden je zadeva zrela za realizacijo. Nekdo bi se nadvse rad okoristil z vašimi idejami. Enkrat se je že in nobenih zadržkov nima, da se ne bi znova.

Misel tedenskega horoskopa za Kozoroge: Vaše delo nekaj šteje, cenite ga.

LJUBEZEN: Če ste v zadnjem času posvečali svojemu partnerju malce več pozornosti, vas čaka prijeten teden na zasebnem področju. Samski boste zelo dobrodošli v družbi, in kadar je prisotna dobra volja, je marsikaj odprto. Na muhi imate osebo, ki se ta hip zdi nekoliko nedostopna. Ta teden bi se to lahko spremenilo.

ZDRAVJE: Brez večjih posebnosti, lahko pa bi malce bolj zdravo jedli saj vas zadnje čase močno vleče k pregreham.

VAŠ SREČNI DAN: ponedeljek

SREČNE ŠTEVILKE – KOZOROG KARAKTERISTIKE KOZOROGA

Vodnar astrološko znamenjeTokrat v tedenskem horoskopu za Vodnarje

POSEL: Vse je videti v redu, bodite le pozorni, da vas rutina ne uspava. V tem primeru se lahko precej hitro znajdete na spolzkem terenu. Če boste ostali zbrani do konca vas tam čaka lepa nagrada. Tudi nadrejenim ne bo ušla vaša prizadevnost in pripadnost delu, ki ga opravljate.

Misel tedenskega horoskopa: Ko je že videti, da ni izhoda, se vedno pojavijo nova vrata.

LJUBEZEN: Najboljše kar lahko ta teden storite zase in za svoje bližnje je, da se sprostite. Uživajte v skupnih trenutkih, poveselite se in pojdite nekam kjer že dolgo niste bili a vas vleče. Partner vam bo nadvse hvaležen in občutki bodo čudoviti.

ZDRAVJE: Morda ste nekoliko preveč aktivni na različnih področjih. Četudi utrujenosti ne čutite pa vam lahko v prihodnosti škodi.

VAŠ SREČNI DAN: petek

SREČNE ŠTEVILKE – VODNAR KARAKTERISTIKE VODNARJA

Horoskop za RibeNapoved tedenskega horoskopa za Ribe

POSEL: Poskrbite za to, da boste imeli čim več različnega dela in stikov z različnimi ljudmi. Enoličje ubija vašo kreativnost in takrat se ne počutite najbolje. Žal zaradi tega trpi tudi vaša okolica, družina, prijatelji. Proti koncu tedna vas čaka nek zanimiv pogovor o prihodnosti in ne recite takoj, da vas ne zanima. Lahko bi vam bilo še žal.

Nasvet tedna vašega horoskopa: Več glav, več ve.

LJUBEZEN: Zaljubljeni boste polni lepih občutkov in pozitivne energije. Želeli si boste nadgraditi vaš odnos s partnerjem. Samski pa se vsekakor odpravite v družbo in skušajte spoznati nove ljudi. Ta teden boste zelo komunikativni in takrat je mogoče prav vse.

ZDRAVJE: Počutje bo na izjemnem nivoju!

VAŠ SREČNI DAN: sobota

SREČNE ŠTEVILKE – RIBI KARAKTERISTIKE RIB

Zadnji članki

spletna optimizacija

SOCIALNA OMREŽJA

2,081FansLike
594FollowersFollow
70FollowersFollow