Tedenski horoskop za teden od 30.11. – 06.12.2020

Preverite kaj vam tedenski horoskop napoveduje za ta teden in si pomagajte z nasveti s področij POSLA, LJUBEZNI in ZDRAVJA.

Preverite in všečkajte tudi našo Facebook stran https://www.facebook.com/zlowdaj/ kjer boste lahko vsak dan zasledili kakšno zabavno objavo, pozitivne misli in obvestilo ob objavi novega tedenskega horoskopa za vsa znamenja.

Tedenski horoskop OvenTedenski horoskop za Ovne

POSEL: Ne vztrajajte pri svojem za vsako ceno. Vaša trma vas je spravila že v kar nekaj težav, zato naj bo tokrat malce drugače. Priskočite na pomoč sodelavcu, ki bo pomoč potreboval, a tega ne bo želel priznati. Nagrajeni boste za to.

LJUBEZEN: Samski boste imeli kar nekaj trenutkov, ko se boste zmedeni spraševali ali ste slišali prav. Nenadoma se bo začelo okoli vas dogajati kot že dolgo ne. Izkoristite te dni in nastavite svoje “merilne naprave” na osebo, ki je že nekaj časa v vaših mislih.

ZDRAVJE: V začetku tedna lahko pričakujete nekaj manjših težav s prebavo, ki pa bodo kmalu pozabljene. Žal nivo vaše energije ne bo na želelni ravni. Potrebujete konkretno “polnjenje baterij”.

VAŠ SREČNI DAN: sreda

Horoskop BikTedenski horoskop za Bike

POSEL: Tekoče delo vam bodo oteževale zaostale reči na katere ste nekoliko pozabili. Če ste jih namenoma dajali na stran, se boste tega še kako dobro zavedali. Šefi ne bodo prizanesljivi, boste pa prejeli nepričakovano in nadvse dobrodošlo pomoč.

LJUBEZEN: V tem tednu boste imeli ves čas občutek, da vas lovijo nekateri pretekli dogodki na katere ste že zdavnaj pozabili. Ne rečejo zaman, da lahko ljubezen “zarjavi”. A kot je to primer s kovino, je tudi pri ljubezni možno kaj ukreniti okoli tega. Pa si sploh želite tega?

Poiščite navdih med ljubezenskimi verzi

ZDRAVJE: Nikoli ni pravi čas za počitek in nikoli ni časa za dopust. Zato človek na neki točki enostavno omaga in brezvoljno strmi predse. Potrebujete energijsko bombo in nekaj malega za svojo dušo.

VAŠ SREČNI DAN: petek

Tedenski horoskop Dvojčka

Tedenski horoskop za Dvojčke

POSEL: Nobene potrebe ni da bi izpadli komu samovšečni, a vsekakor postorite nekaj okoli svoje promocije. Zavedate se da delate dobro, da je vaše znanje povsod cenjeno, in zakaj potem ne bi bilo tudi na delovnem mestu kjer ga izkoriščajo vsak dan. Opomnite sodelavce in vodilne, da dajete svoj prispevek k uspehu.

LJUBEZEN: V ljubezni pridejo trenutki, ko celo zaljubljeni ne vedo več pri čem so. Partner vam bo povedal nekaj sila dvoumnega in vas pustil v negotovosti. Poiščite odgovore pri najboljšem zaupniku, ki ga imate zelo blizu. Samski boste zmedeni glede zmenka, saj vam ne bo jasno ali je šlo po načrtih ali ne. Zdelo se vam bo v redu, a odziv z nasprotne strani bo nepričakovan.

ZDRAVJE: Nikar naj vas ne zavede trenutno stanje in misel na to, da ste vsemogoči. Pred vami je kup izzivov, ki utegnejo v popolnosti izčrpati zaloge vaše energije. Potrebovali boste počitek.

VAŠ SREČNI DAN: sreda

Tedenski horoskop RakTedenski horoskop za Rake

POSEL: Za Rake prihaja izjemno pomemben teden, ko bodo morali celo izbirati ali zaslužiti ali ne. Težava bo v tem, da boste imeli veliko več dela kot ga zmorete, a misel na denar bo mamljiva. Skrbno premislite kaj je tisto kar prinaša največ in nikar ne obljubljate tistega kar ne boste mogli izpolniti.

LJUBEZEN: Ker vam bo šlo na delovnem področju sila dobro, bo vaša dobra volja delovala tudi na nasprotni spol. Vezani boste deležni “bombončkov” svojega partnerja, ki vas bo želel razvajati. Samskim se obeta silo zanimivo srečanje z nekom, ki bo v popolnosti razgrel strasti. Boste zmogli ostati dovolj zbrani, da ne bo prenagljenih odločitev?

ZDRAVJE: Kolikor boste vložili v svoje počutje, toliko boste lahko iz svojega telesa potegnili. Pretirano veseljačenje ob sprotnih uspehih utegne pustiti vaše energijske rezerve dokaj prazne, čeprav se vam bo v glavi zdelo, da zmorete še več.

VAŠ SREČNI DAN: sreda

Napoved horoskopa za LeveTedenski horoskop za Leve

POSEL: Večkrat boste morali pogledati k sodelavcem, da bi jih na nek način zaprosili za pomoč pri delu, ki je načeloma samo vaše. Nekaj vas bo ves teden motilo in težko boste zbrali svoje misli. Ne dovolite, da vam osebno življenje kvari odnose na delovnem področju, sicer si lahko namesto ene težave, obetate dve.

LJUBEZEN: Prisotne bo kar nekaj ljubosumnosti, ki pa tokrat ne bo prihajala od partnerja ali kakšne tretje osebe. Videti je, da boste ljubosumni vi in sicer kar na dveh področjih. Nek dogodek vas bo razhudil že na delovnem področju, ko bo nekdo drug bolje opravil delo od vas. Potem pa vas čaka še klasično ljubosumje v osebnem življenju. Potrebujete odkrit pogovor s partnerjem.

ZDRAVJE: Marsikdaj naredite več kot bi bilo potrebno, a pri tem ne pomislite na svoje zdravje. Ta teden bo vsekakor čas za premislek in za korenito ločevanje dela od družine, sicer se vam obeta stresen konec tedna.

VAŠ SREČNI DAN: četrtek

horoskop za DeviceTedenski horoskop za Device

POSEL: Na delovnem mestu imate nekoga, ki vas ves čas zbada, a je to večinoma videti simpatično in izzove precej smeha. Ta teden bo prišel trenutek, ko boste nerazumljivo jezni zaradi tega, kar lahko privede do poslabšanja medsebojnih odnosov. Če se vam bo zdelo, da ste pretirano razdražljivi, raje poiščite prave vzroke.

LJUBEZEN: Imeli boste občutek, da so nad vašim ljubezenskim življenjem ves čas temni oblaki in kar stežka boste razumeli besede, ki bodo prihajale iz ust partnerja ali simpatije. Če ste v fazi spoznavanja, raje naredite kratek premor z opravičilom, sicer lahko povsem pokvarite vajin odnos.

ZDRAVJE: Definitivno je čas za razstrupljanje uma in telesa ter misel na bolj zdravo prehranjevanje. Na psihičnem delu vas čaka izjemno naporen teden, ko bi bilo zares najbolje, da spoznate pozitivne lastnosti meditacije ali joge.

VAŠ SREČNI DAN: sobota

Tedenska napoved horoskopa za TehtniceTedenski horoskop za Tehtnice

POSEL: Na delovnem področju boste nekoliko površni kar vas lahko pripelje v težave. Sicer se vam bo zdelo, da ne gre za nič groznega, saj boste ves čas pod vtisom nekega dogodka, ki bo vašo glavo napolnil z radostnimi mislimi. Nič slabega sicer, a vas lahko stane kakšnega napredovanja.

LJUBEZEN: Stara ljubezen se bo razživela in ponovno bo prižgan plamen v vašem srcu. Zgodilo se bo nekaj povsem nepričakovanega in zdelo se vam bo, da se vas je dotaknil prst usode. Izkoristite ta trenutek in napolnite svoje srce z neizmerno radostjo.

ZDRAVJE: Ker bo vse ostalo super, bo tudi počutje na zavidljivem nivoju. Privoščite si kakšen daljši sprehod, ali napornejšo kratko vadbo, da razbistrite svoj um. Potrebovali boste jasne misli.

VAŠ SREČNI DAN: torek

Škorpijoni in horoskopTedenski horoskop za Škorpijone

POSEL: Poželi boste kar ste v preteklosti sejali. Na plan bodo prišle neke stare zamere, sodelavec pa se vam bo želel na vsak način maščevati. Škorpijoni, ki se ukvarjate s podjetništvom bodite pozorni na slabo pripravljeno ponudbo, ki vas lahko močno oškoduje. Pozor na pravne zadeve! Čaka vas nek spor, ki se lahko konča na sodišču.

LJUBEZEN: Če vam je v preteklosti vse zaplete uspelo rešiti s svojim spretnim jezikom in izbranimi besedami, pa bo tokrat nekoliko drugače. Partner (ali simpatija) vam bo nekaj močno zameril in ne boste se mogli kar tako izmazati. Tudi dokazi ne bodo vam v prid. Odprite srce in povejte kar vam leži na duši. Imate tehtne razloge za to.

ZDRAVJE: Korenito spremenite svoje vsakodnevne navade, sicer si lahko obetate nekaj težav na področju zdravja in počutja.

VAŠ SREČNI DAN: petek

Tedenska napoved za StrelceTedenski horoskop za Strelce

POSEL: Česarkoli se boste dotaknili, se bo spremenilo v zlato. Vse skupaj vas bo poneslo v višave in nenadoma boste našli rešitve za vse svoje nakopičene ideje in projekte. S tem ne boste ravno pridobili simpatij med sodelavci. Prej kakšen zavisten pogled, ki pa vas bo le še bolj podžgal. Dober teden je pred vami!

LJUBEZEN: Poglejte naravnost v oči in brez besed sporočite vse tisto kar čutite. Po odzivu boste jasno vedeli kdaj je vaše sporočilo doseglo naslovnika. Čaka vas izjemen teden na vseh področjih, še posebej na ljubezenskem pa bi se utegnila vaša trenutna situacija močno spremeniti na bolje.

ZDRAVJE: Nič kaj dosti ni za povedati. Potrebovali boste kar precej energije za vse lepe reči, ki so pred vami, a je boste imeli na pretek.

VAŠ SREČNI DAN: ponedeljek

Horoskop za KozorogeTedenski horoskop za Kozoroge

POSEL: Malce vam bo manjkalo, da bi dokončno zaprli odprt posel, ki vam pošteno krade spanec. Še malce bo treba potrpeti in vpreči morda še nekaj svežih sil. Sprejmite ponujeno pomoč, saj to še ne pomeni, da boste morali na vsak način svoj uspeh deliti s še kom. Bodite pošteni pri nagrajevanju.

LJUBEZEN: Radi bi videli, da bi se okoli vas vse bleščalo od ljubezni in romantike, a bo potrebno za to prej kaj postoriti. Vezani imate partnerja, ki nekoliko dvomi v vašo zvestobo, oziroma predanost. Samski, ki ste ta hip v fazi spoznavanja, se boste morali malce bolj potruditi za naklonjenost osebe, ki vam je všeč.

ZDRAVJE: Nikakor se ne uspete izviti iz primeža stresa, ki povzroča precejšnjo utrujenost. Vzemite si kakšen dan povsem zase, pomislite ali skrbite dovolj za svoje zdravje in prilagodite prehrano.

VAŠ SREČNI DAN: petek

Vodnar astrološko znamenjeTedenski horoskop za Vodnarje

POSEL: Za kakšno resno delo boste ta teden malce preveč zasanjani. Nekaj vas bo tako zelo vrglo iz tira že v ponedeljek, da boste le stežka opravljali svoje tekoče delo. Skušajte biti previdni in strogo ločite osebno življenje in posel. V nasprotnem primeru si lahko obetate težave.

LJUBEZEN: Okrog vas se bo kar iskrilo od vsega lepega. Samski boste spoznali osebo, ki bo vaše življenje obrnila na glavo. Vezanim se obeta sanjski teden s partnerjem, ki vas bo želel na vsakem koraku opomniti kako zelo vas ljubi. Vse to bo povzročilo nekaj zavidanja pri osebah s katerimi imate sicer dobre odnose. Kljub temu ne bo potrebe, da bi se karkoli spremenilo. Potrebno bo malce več razumevanja.

ZDRAVJE: Tako bi lahko bilo vsak teden!

VAŠ SREČNI DAN: ponedeljek

Horoskop za RibeTedenski horoskop za Ribe

POSEL: Nekaj vas na delovnem področju močno teži. Če razmišljate o menjavi delovnega okolja bodite zelo previdni, da s tem ne boste dregnili v osje gnezdo. Brezposelni boste prejeli nek namig, ki bi vašo situacijo lahko pošteno spremenil na bolje. Nasvet tedenskega horoskopa bi bil, da skušate realizirati svojo staro idejo, ki vsekakor ima potencial in obeta. Potrebujete malce več samozavesti pa vam bo uspelo.

LJUBEZEN: Malce premalo pozornosti namenjate ljudem okoli vas, kar se bo ta teden poznalo tudi na vašem ljubezenskem področju. Videti je, da bo vse skupaj bolj ali manj mirovalo. Velja enako za vezane kot za samske, pri čemer bo seveda nekoliko težje samskim, ki bi si želeli ljubečega partnerja v svojem življenju.

ZDRAVJE: Naj vas negativne reči na različnih področjih nikar ne pahnejo v situacijo, ko bi razmišljali zgolj o teh. Na svetu je še veliko bolj pozitivnega čemur je potrebno posvetiti svoj čas. Tudi počutje bo takrat boljše.

VAŠ SREČNI DAN: sreda

Zadnji članki

SOCIALNA OMREŽJA

2,198FansVšečkaj
582SledilcevSledi
132SledilcevSledi
Povzetek
Tedenski horoskop za ta teden
Naslov članka
Tedenski horoskop za ta teden
Opis
Vsako nedeljo te na tej strani čaka nov tedenski horoskop! Napoved za posel, ljubezen in zdravje, srečni dan in kup pozitivnih misli ter koristnih nasvetov.
Avtor
Založnik
Zlowdaj.si
Založnikov logotip