13.7 C
Ljubljana

Tedenski horoskop za teden od 21.09. – 27.09.2020

Preverite kaj vam tedenski horoskop napoveduje za ta teden in si pomagajte z nasveti s področij POSLA, LJUBEZNI in ZDRAVJA.

Preverite in všečkajte tudi našo Facebook stran https://www.facebook.com/zlowdaj/ kjer boste lahko vsak dan zasledili kakšno zabavno objavo, pozitivne misli in obvestilo ob objavi novega tedenskega horoskopa za vsa znamenja.

Tedenski horoskop OvenTedenski horoskop Oven

POSEL: Tedenski horoskop napoveduje … Imate občutek, da za svoje delo niste dovolj nagrajeni? Ne tolažite se, da je pri vseh enako. Zaslužite si več in to lahko tudi dosežete. Včasih enostavno morate z verige spustiti tisto “zver”, ki prebiva globlje v vas. Seveda v mejah normale in premišljeno. Ni potrebno prav vsega iz sebe spustiti v enem dnevu. Teden je dolg.

emoticon zamišljenLJUBEZEN: Zaupate lahko le določenim osebam in tega se še kako dobro zavedate tudi sami. Čeprav bo marsikaj slišati lepo pa informacije vzemite z nekoliko rezerve. Obeta se vam preizkus značaja kakršne ste doslej opravljali z odliko. Nobenega razloga ni, da tudi tokrat ne bi bilo tako.

ZDRAVJE: Niste v najboljšem položaju. Morda čutite zadeve, ki prihajajo za vami. Lahko se izkažejo kot manjši glavoboli, ki vodijo v splošno slabo počutje in slabo voljo.

VAŠ SREČNI DAN: petek

Horoskop BikV tokratnem tedenskem horoskopu za Bike

POSEL: Preveč ste garali za končni cilj, da bi zdaj vse zasluge prepustili drugim. Naj vas ne presenetijo določena podtikanja s strani ljudi, ki ste jim najbolj zaupali. Ko pride do denarja, se ljudje velikokrat spremenijo. Morda ste vajeni deliti in delati dobro, a tokrat vam samaritanstvo ne bo v korist.

LJUBEZEN: Kar se ljubezenskega dela tiče, si boste v tem tednu želeli malce več miru. Za samske to nekako ne bo predstavljalo velikih težav, nekoliko drugače pa bo v primeru vezanih. Partner bo kar nekoliko preveč vsiljiv s svojimi vprašanji glede vašega počutja in dela, zato boste morali zbrati še nekaj energije tudi zanj.

ZDRAVJE: Ni videti večjih težav le držite se nekega normalnega ritma čeprav se vam zdi, da zmorete še več.

VAŠ SREČNI DAN: sreda

Tedenski horoskop Dvojčka

Dvojčki sledite tedenskemu horoskopu

POSEL: Pred vami je teden, ko boste pomislili, da bi bilo bolje iti v politiko kot pa se ukvarjati s poslom katerega imate na grbi. Potrebovali boste ogromno dialoga, sestankov in kompromisov, če boste želeli biti na koncu vsaj delni zmagovalec. Diplomacija vam bo prišla še kako prav.

emoticon nasmejanLJUBEZEN: Zdelo se vam bo, da ste padli v neko sivo cono vašega ljubezenskega življenja. Pridejo tudi takšni trenutki, pomembno je zgolj, da ne obupate in vidite tudi tiste drobne, pozitivne reči, ki se skrivajo v ozadju. Ne obupajte prekmalu saj lahko nasprotna stran to še kako hitro začuti.

ZDRAVJE: Nek zoprn občutek se vleče že nekaj časa in, če v kratkem ne boste odkrili vzroka bi bilo morda dobro obiskati svojega zdravnika. Lahko gre za neko malenkost, ki ste jo spregledali in vam greni dneve z nekoliko slabšim počutjem.

VAŠ SREČNI DAN: torek

Tedenski horoskop RakTedenski horoskop Rak

POSEL: Videti je, da boste nadaljevali uspešen posel in ga še dodatno oplemenitili z naslednjimi dobrimi potezami. Teren je pripravljen zato le pazljivo nadaljujte s svojim delom, ki je na poti, da obrodi zares lepe rezultate. Ne zapravite izjemne priložnosti, ki se vam pripravlja, saj bi vam bilo lahko še pošteno žal za izgubljenim.

Pozitivne misli in srečaLJUBEZEN: Ne bo najboljši teden za vezane Rake saj se bo praktično vsak pogovor z vašim partnerjem sprevrgel v krajši ali daljši prepir. Preveč pogovora vas bo utrujalo in želeli si boste, da bi vas vsi skupaj nekoliko pustili pri miru. Tako v partnerstvu seveda ne gre in, če ne boste vložili vsaj najmanjšega napora v svojo zvezo, lahko pride do resnih težav.

ZDRAVJE: Počutje bo vezano na dogodke na poslovnem in zasebnem področju, zato ravno blesteče ne bo.

VAŠ SREČNI DAN: ponedeljek

Napoved horoskopa za LeveLevi s tedenskim horoskopom do zmage

POSEL: Preveč ljudi vam govori, da so vaše zamisli odlične, da jim tega ne bi verjeli. Radi ste v ospredju in narekujete tempo, a včasih je pač potrebno to mesto prepustiti tudi komu drugemu. Ne prenašajte vseh bremen sami, še posebej ne v primeru, ko vam z vseh strani ponujajo pomoč. Ta teden bi se vam omahovanje lahko maščevalo. V nasprotnem primeru pa vas čaka zelo lepa nagrada in motivacija za naprej. Verjemite vase in v svoje sposobnosti, a dovolite tudi drugim, da jih pokažejo.

emoticon neodločen zaskrbljenLJUBEZEN: Zdelo se vam bo, da čisto preveč časa in energije vlagate v to, da bi bilo vaše razmerje vsaj kolikor toliko normalno. Težava bo vaše hitenje saj vam počasi zmanjkuje časa za neko pomembno zadevo. Pogovorita se in razložite zakaj ste takšni.

ZDRAVJE: Lahko bi bolje poskrbeli za svoje splošno počutje a načeloma ni videti slabo.

VAŠ SREČNI DAN: sreda

horoskop za DeviceTedenski horoskop za Device

POSEL: Sami najbolje veste koliko zmorete in ne bodite prezahtevni do sebe saj se vam lahko to maščuje. Ni prvič, da želite narediti več kot lahko. Delovni teden je z namenom dolgo toliko kolikor je. Potrebujete tudi počitek, trezno glavo in sveže ideje. Na silo pač ne gre.

emoticon nasmejanLJUBEZEN: V izbrani družbi se boste odlično počutili in prav to bi moralo biti vaše izhodišče za vse ostalo. Samski boste na udaru nasprotnega spola. Da vas le ne bi preveč zaneslo saj se morate zbrati za delovno področje.

ZDRAVJE: Vaše počutje bo zadovoljivo, še posebej pa boste blesteli, ko bo potrebno poskrbeti za smeh. Ta pa nosi s seboj polovico zdravja, mar ne?

VAŠ SREČNI DAN: sobota

Tedenska napoved horoskopa za TehtniceNapoved tedenskega horoskopa za Tehtnice

POSEL: Močno si boste želeli še kakšnega para rok, ki bi vam priskočil na pomoč, ko bi bilo to najbolj potrebno. Žal se vam bodo ves čas samo ponujali, narediti pa boste morali vse sami. Morda bo celo bolje tako, vsaj ne boste imeli občutka, da ste komu kaj dolžni. Včasih je bolje porabiti nekoliko več časa in delo postoriti sam. Ne pa seveda vedno.

emoticon zamišljenLJUBEZEN: Ne mešajte intimnega življenja s poslovnim delom, še posebej takrat ne, ko se vam zdi, da ste v življenjski priložnosti. Tako samski kot vezani boste na hudi preizkušnji saj se boste srečali z osebo, ki vam zna popolnoma pretresti trenutno ljubezensko stanje.

ZDRAVJE: Malce premalo se posvečate svojemu počutju. Pazite na manko določenih snovi, kar rado povzroča glavobol. Voda …

VAŠ SREČNI DAN: nedelja

Škorpijoni in horoskopTedenski horoskop za Škorpijone

POSEL: Če ne boste imeli težav s tem, da se boste znašli povsem v centru dogajanja, potem bi utegnili imeti zares ploden in uspešen teden na delovnem področju. Zlahka boste opravili z zadanimi nalogami in želeli si boste še. To s seboj prinaša tudi pozitivne finančne posledice, a vseeno imejte v mislih, da je nekje potrebno potegniti zavoro.

LJUBEZEN: Če se šele odpravljate na dopust, bi bilo dobro s partnerjem uskladiti nekaj podrobnosti, kaj videti je, da se bosta znašla na nasprotnih bregovih. Zadeva bo izvirala še iz časa, ko sta morala iz nekega razloga spreminjati termin dopusta. Samski boste na poti s svojimi mislimi in načrtovali svojo prihodnost. Z nekom, ki vam je v zadnjem času zelo blizu?

ZDRAVJE: Pozorno glejte na cesto, previdnost pa ne bo škodovala niti pri opravljanju nekoliko težjih fizičnih del.

VAŠ SREČNI DAN: sreda

Tedenska napoved za StrelceStrelci v tedenskem horoskopu preberite

POSEL: Kaže na nekaj težav na poslovnem področju, za katere pa boste večinoma krivi kar sami. V določenih trenutkih vam bo povsem nepotrebna trma povzročala velike preglavice. Potrudite se, da jezik ne bi prehiteval možganov sicer si boste nakopali le še več nepotrebnega dela. Škoda je vsakega dodatnega časa za nekaj kar je bilo enkrat že narejeno.

emoticon ženskaLJUBEZEN: Ni vedno za vse kriva le ena oseba. Včasih sta to dve, ali pa celo tri. Če je v vaše intimno življenje pred kratkim vstopila tretja oseba, potem vsekakor potrebujete nekaj konkretnih odločitev. Boleče bo, če ne boste izbrali prave poti.

ZDRAVJE: Potrebujete nekaj več gibanja na svežem zraku, za kar vam bosta hvaležna tako telo kot tudi duša.

VAŠ SREČNI DAN: sobota

Horoskop za KozorogeKozorogi v nove zmage s tedenskim horoskopom

POSEL: Načeloma niste te vrste človek, ampak ta teden kljub vsemu nekoliko zakrijte svoje najnovejše ideje. Ni treba, da vsi izvedo kaj si mislite še preden je zadeva zrela za realizacijo. Nekdo bi vam zelo rad skočil v zelje, kar pa nikakor ne bi bilo pošteno do vas in vašega preteklega dela.

emoticon brez voljeLJUBEZEN: Če ste v zadnjem času posvečali svoji družini malce več pozornosti kot pred tem, potem vas čaka prijeten teden na zasebnem področju. Samski boste zelo dobrodošli v družbi in, kadar je prisotna dobra volja je marsikaj odprto. Na muhi imate osebo, ki se ta hip zdi nekoliko nedostopna. Ta teden bi se to lahko spremenilo.

ZDRAVJE: Brez posebnosti, lahko pa bi malce bolj zdravo jedli saj vas zadnje čase močno vleče k pregreham.

VAŠ SREČNI DAN: četrtek

Vodnar astrološko znamenjeTokrat v tedenskem horoskopu za Vodnarje

POSEL: Vse je videti v redu, bodite le pozorni, da vas rutina ne uspava. Potem se zlahka in precej hitro znajdete na terenu, ki prinaša boleče zaušnice. Če boste ostali zbrani do konca vas čaka lepa nagrada. Tudi nadrejenim ne bo ušla vaša prizadevnost in pripadnost delu, ki ga opravljate. Bodite bolj previdni v trenutkih, ko bodo od vas zahtevali pomoč na področju, ki ni po osnovi vaše. Ne želite si odgovarjati za tuje napake.

emoticon ženska začudenaLJUBEZEN: Najboljše kar lahko ta teden storite zase in za svoje bližnje je, da se sprostite. Uživajte v skupnih trenutkih, poveselite se in pojdite nekam kjer že dolgo niste bili, a vas močno vleče. Partner vam bo nadvse hvaležen in občutki bodo čudoviti.

ZDRAVJE: Morda ste nekoliko preveč aktivni na različnih področjih. Četudi utrujenosti ne čutite pa vam lahko v prihodnosti škodi.

VAŠ SREČNI DAN: torek

Horoskop za RibeNapoved tedenskega horoskopa za Ribe

POSEL: Pripetilo se bo, da na neko vprašanje ne boste imeli odgovora, čeprav ste tam prav zato. Posledično se bo v vas naselilo nekaj slabe volj, utegne se poslabšati tudi odnos sodelavcem, ki že dlje časa komaj čaka na kaj podobnega. Žal bo zaradi tega trpela tudi vaša okolica, družina, prijatelji. Proti koncu tedna vas čaka nek zanimiv pogovor o prihodnosti in ne recite takoj, da vas ne zanima. Lahko bi vam bilo še žal.

emoticon ženska hudičekLJUBEZEN: Zaljubljeni se boste znašli na prijetnek terenu, na katerem bosta s partnerjem nadgrajevala vajin trenutni odnos. Samski pa se vsekakor odpravite v družbo in skušajte spoznati nove ljudi. Ta teden boste zelo komunikativni in takrat je mogoče prav vse.

ZDRAVJE: Na trenutke se boste počutili kot kralj sveta, a naj vas ta občutek ne prevara. Kaj hitro lahko pride tudi do strmega padca te pozitivne energije.

VAŠ SREČNI DAN: četrtek

Zadnji članki

spletna optimizacija

SOCIALNA OMREŽJA

2,113FansLike
588FollowersFollow
98FollowersFollow