Tedenski horoskop | 15.10. – 21.10.2018

Tedenski horoskop

tedenski Horoskop Oven

Tedenski horoskop Oven

Tedenski horoskop oven

POSEL: Že nekaj časa lovite kakšen dodaten dohodek in končno se vam bo nasmehnila sreča. Skušajte se dovolj pogovarjati, da ne boste imeli preveč dela zaradi nerazumevanja.

Imate odprto pot do uspešno zaključenega posla, kažejo pa se tudi nove priložnosti katerih ne velja izpustiti iz rok. Že takoj v začetku tedna boste postavljeni pred odločitve, ki bodo vse po vrsti dobre a le ena bo, kot ponavadi, najboljša za vas.

Iščeš pravega partnerja? Preveri astro ujemanje na Ona-on.com!

LJUBEZEN: Vaše srce je polno ljubezni. Razdajate se za vse in pričakujete, da se bodo tudi drugi za vas. Žal ni vedno tako a, če boste le dovolj zbrano prisluhnili in brali signale iz okolice, boste vedeli kam obrniti svoja čustva.

Pričakujte romantičen zaplet nekje v začetku tedna in skušajte ostati dovolj zbrani kljub navalu lepih čustev. Ne obljubljajte nemogoče, le tisto kar ste sposobni dati.

ZDRAVJE: Splošno počutje bo kot v pravljici.

VAŠ SREČNI DAN: torek

Preverite še:

Dnevni horoskop Oven, srečne številke, horoskop ujemanje, znani Ovni

tedenski Horoskop Bik

Tedenski horoskop Bik

dnevni horoskop bik

POSEL: V poslovnem delu vašega življenja trenutno vse teče kot dobro naoljen stroj, imate pa nekaj težav, ko beseda nanese na finance. Žal ste nekoliko preveč zapravljivi v določenih primerih in, kadar ne prejmete na račun tega kakega povračila, ste tudi razočarani.

Ločujte zapravljanje za užitek in zapravljanje za poslovne zadeve. Ne vlagajte denarja v nepotrebne reči od katerih ne pričakujete nobene koristi. Imate nek nerešen zaplet v delovnem okolju in ta teden bo vsekakor pravi za reševanje podobnih zadev.

Iščeš pravega partnerja? Preveri astro ujemanje na Ona-on.com!

LJUBEZEN:  V ljubezni ne morete ves čas le prejemati ampak je potrebno tudi dajati. Čeprav morda menite, da to počnete, druga stran tega ne občuti. Spustite s piedestala in skušajte biti nekoliko bolj ponižni.

Ste ljubljeni a nikakor se ne igrajte s potrpljenjem nekoga, ki vam želi le dobro. Skušajte si vzeti malce več časa za kvalitetno druženje s partnerjem ali ljubljeno osebo. Koristilo bo vajinemu odnosu.

ZDRAVJE: Tako kot na drugih področjih, menite, da ste glavni in lahko počnete kar želite. Telo vam na različne načine sporoča, da temu ni tako. Bodite bolj zmerni pri razvadah in glejte na to kaj dajete vase.

VAŠ SREČNI DAN: ponedeljek

Preverite še:

Dnevni horoskop Bik, srečne številke, horoskop ujemanje, znani Biki

tedenski Horoskop Dvojčka

Tedenski horoskop Dvojčka

tedenski horoskop dvojčka

POSEL: Bodite nadvse pozorni na znake izgorelosti, ki se vam lahko ob tem tempu še prekmalu razkrijejo. Ne dovolite si, da vas želja do nečesa na osebnem področju zavede v tej smeri, da boste pretiravali pri delu. Za ljudi, ki niso neposredno vpeti v vaš delovni proces bo to nekaj samoumevnega a vi ste tisti, ki se morate zavedati nevarnosti, ki vam pretijo. Imate nerazčiščene spore s sodelavci katere bi bilo dobro čim prej zgladiti. Ni tako zahtevno kot je videti na prvi pogled. Vse strani bodo morale malce popustiti pa bo.

Iščeš pravega partnerja? Preveri astro ujemanje na Ona-on.com!

LJUBEZEN: Imate zelo lep partnerski odnos in glede tega ta teden ne bo nobenih skrbi. Pričakujte lepe intimne trenutke a bodite tudi sami kdaj pobudnik namesto tega, da čakate. Samski boste imeli priložnost spoznati nekoga, ki vam je na videz že znan, tokrat pa se bosta spoznala še malce bolj osebno. Vprašali se boste zakaj tega niste storili že prej a dejstvo je, da te reči potrebujejo čas. Morda je tako najbolje.

ZDRAVJE: Osebno počutje bo na visoki ravni, nivo delovne energije prav tako.

VAŠ SREČNI DAN: sreda

Preverite še:

Dnevni horoskop Dvojčka, srečne številke, horoskop ujemanje, znani Dvojčki

Tedenski horoskop Rak

tedenski horoskop rak

POSEL: V vas se je naselil občutek, da imate počasi vsega dovolj. Morda zaradi zadnjih dogodkov v službi ali pa zaradi naveličanosti. Občasno si je enostavno potrebno vzeti odmor (kratek ali daljši), se posvetiti sebi in družini ter dovoliti, da stvari splavajo na površje.

Šele takrat jih lahko vidite takšne kot so in jih po potrebi odplaknete stran od sebe. Če razmišljate o novem delovnem mestu ali povsem drugi zaposlitvi, bo ta teden ugoden za razmislek. Vendarle pa, ne ukrepajte na pamet in vsekakor ne prehitro.

Iščeš pravega partnerja? Preveri astro ujemanje na Ona-on.com!

LJUBEZEN: Samski, potrebno je biti potrpežljiv in se ne odločati na silo zato, ker se pač spodobi, da imamo nekoga ob sebi. Vezani, poskrbite za to, da boste s partnerjem srečni, ga ljubili in bili ljubljeni z njegove strani. Vse ostalo pride samo od sebe.

ZDRAVJE: Ko je človek psihično in fizično izčrpan je nadvse dovzeten za kakšne zdravstvene težave. Vitamini, minerali, sadje, … počitek.

VAŠ SREČNI DAN: sobota

Preverite še:

Dnevni horoskop Rak, srečne številke, horoskop ujemanje, znani Raki

Tedenski horoskop Lev

tedenski horoskop lev

POSEL: Tedenski horoskop vam sporoča! Pazite komu zaupate, ko beseda nanese na poslovna vprašanja. Ponudba bo morda videti mamljiva a ne nujno donosna kot bodo obljubljali. Še posebej bodite previdni, če bodo od vas zahtevali kakršenkoli finančni ali drug vložek.

Zatecite se po nasvete k družini ali prijateljem in zares dobro premislite ali si želite v to zgodbo. Nekoč ste se že opekli s podobno zadevo in kot radi rečemo “Osel gre le enkrat na led”. Če se ne boste mogli upreti, zahtevajte garancijo in dajte vsekakor vse skupaj na papir.

Iščeš pravega partnerja? Preveri astro ujemanje na Ona-on.com!

LJUBEZEN: Zaljubljeni boste imeli ta teden veliko prijetnih, intimnih trenutkov. Partner vas bo želel razvajati, vi pa njega. Seveda bo obema uspelo in lahko se nadejata poglobitve vajinega odnosa. Samski boste naleteli na zanimivo osebo, če se boste podali na kraj kjer je veliko ljudi.

ZDRAVJE: Kaj reči drugega kot, super! Zadržite ta nivo energije in zanosa skozi cel teden.

VAŠ SREČNI DAN: četrtek

Preverite še:

Dnevni horoskop Lev, srečne številke, horoskop ujemanje, znani Levi

Tedenski horoskop Devica

tedenski horoskop devica

POSEL: Za vami je kar nekaj težavnih dni na delovnem področju in končno je napočil čas, da razčistite zaostale obveznosti in popravite morebitne napake. K sreči ni bilo povzročene večje škode, le precej več časa boste morali vložiti zaradi reševanja. Ne bojte se nekoliko več dela saj bodo rezultati takoj popravili vaše vzdušje.

Sprejmite pomoč saj boste sami težko kos vsem nalogam ta teden. Nikakor dela ne nosite domov saj ga imate tudi doma na pretek. Partner bo razumljiv glede vaše odsotnosti a nikakor tega ne počnite v nedogled.

Iščeš pravega partnerja? Preveri astro ujemanje na Ona-on.com!

LJUBEZEN: Včasih delujete kot bi želeli partnerja (ali pa potencialnega partnerja) bolj odgnati od sebe kot pa privabiti. Če nimate resnično takšnih namenov potem vsekakor zamenjajte izraz na obrazu.

Ljudje ne vidijo v vaše misli zato se morajo zadovoljiti z vašimi odzivi na njihova dejanja. Naklonite jim nekaj več kvalitetnega časa in pokažite spoštovanje. Samski doma ne boste spoznali nikogar. Oblecite se in pojdite med ljudi.

ZDRAVJE: Ne bo slab teden za vaše počutje vseeno pa se pazite želodčnih težav v primeru pretiravanja pri določeni hrani ali pijači.

VAŠ SREČNI DAN: torek

Preverite še:

Dnevni horoskop Devica, srečne številke, horoskop ujemanje, znane Device

Tedenski horoskop Tehtnica

tedenski horoskop Tehtnica

POSEL: Morda menite, da ta hip ni pravi čas za razmišljanje o novitetah, ki se vam podijo po glavi. Ravno nasprotno! Čudovit teden za vaše ideje, ki bi v prihodnosti lahko prinesle lepe rezultate. Pred časom ste prejeli nasvet starejše osebe moškega spola. Zdaj je čas, da ga upoštevate.

Modrost vam bo pomagala do uspeha in šele takrat se boste zavedli tega kako zelo odprti moramo biti ljudje, da začutimo in slišimo signale, ki nam sporočajo kam se obrniti in kako odreagirati v naše dobro.

Iščeš pravega partnerja? Preveri astro ujemanje na Ona-on.com!

LJUBEZEN: Razložite partnerju zakaj vas trenutno tako malo ostane za domače. Razumel bo saj ve kaj pomeni uspeh na poslovnem področju za celotno družino. Samskim ne bo potrebno razlagati drugim kot najboljšim prijateljem. Nekomu iz vaše družbe ste zelo všeč.

ZDRAVJE: Pri takšnem tempu je težko pričakovati, da bi se počutili kot Hulk. Kak dan si dovolite biti sami zase dovolj.

VAŠ SREČNI DAN: torek

Preverite še:

Dnevni horoskop Tehtnica, srečne številke, horoskop ujemanje, znane Tehtnice

tedenski Horoskop Škorpijon

Tedenski horoskop Škorpijon

tedenski horoskop škorpijon

POSEL: Obeta se vam precej dela a ne nujno v službi oziroma na običajnem delovnem mestu. Morda vas bo nekdo prosil za pomoč in boste težko odklonili. Bodite previdni, če boste počeli kaj fizično napornejšega. Ta teden ne bo naklonjen vašim financam zato nekoliko zategnite pas in skušajte razporediti stroške po pomembnosti.

Na delovnem mestu boste imeli v dobrem neko manjšo zadevo, ki ste si jo prislužili pred kratkim. Ne zapravljajte časa s praznimi obljubami znancev, ki vas nagovarjajo k dvomljivim poslom.

Iščeš pravega partnerja? Preveri astro ujemanje na Ona-on.com!

LJUBEZEN: Okoli vas je ta hip neka zanimiva energija. Privlačni boste celo osebam katerim ne bi smeli biti. Ali ste vezani vi ali oni, ali pa v preteklosti celo niste mogli niti sedeti skupaj. Čeprav boste presenečeni skušajte odreagirati mirno in preudarno.

Naj sile okoli vas poskrbijo, da bo vse sedlo na pravo mesto. Samski se morda ne bojite kratke avanture a že naslednji dan vam je lahko žal, če se boste prenaglo podali v romanco.

ZDRAVJE: Zdravje vas bo dobro služilo vseeno pa ne bo odveč paziti pri delovnih procesih.

VAŠ SREČNI DAN: petek

Preverite še:

Dnevni horoskop Škorpijon, srečne številke, horoskop ujemanje, znani Škorpijoni

tedenski Horoskop Strelec

Tedenski horoskop Strelec

tedenski horoskop Strelec

POSEL: Huh … kaže, da bo to vaš teden, če ga boste le znali izkoristiti. Ne glede na to ali gre za zadevo, ki ste jo pripravljali že dlje časa ali pa neko ponudbo, ki se bo prikazala iznenada, zgrabite z obema rokama. Imate izjemen potencial, da vam uspe v popolnosti izpeljati načrt za dosego želenega rezultata.

Prav je, da se človeku občasno ponudi tudi takšna priložnost saj je sicer vsakodnevno garanje brez uspeha precej duha moreče. Okoli vas je dovolj ljudi s katerimi želite sodelovati zato vam pomoči ne bo težko najti.

Iščeš pravega partnerja? Preveri astro ujemanje na Ona-on.com!

LJUBEZEN: Morda bodo ljubezenske zadeve ta teden nekoliko bolj ob strani a nikakor ne pozabljene. Dejstvo je, da se vam bo pojavila zares lepa priložnost na poslovnem področju zato bo partner razumel, da je dan za vas nekoliko prekratek.

Tudi samski boste občutili nekoliko manj druženja ta teden, zato pa se vam obetajo zanimiva poznanstva prav zaradi velikih premikov na poslovnem področju. Človek nikoli ne ve kje sreča sanjskega partnerja.

ZDRAVJE: Naporno bo za vaše telo, sicer pa v mejah normale. Poskrbite za dovolj vode in vsekakor ne pozabite na spanec.

VAŠ SREČNI DAN: ponedeljek

Preverite še:

Dnevni horoskop Strelec, srečne številke, horoskop ujemanje, znani Strelci

tedenski Horoskop Kozorog

Tedenski horoskop Kozorog

tedenski horoskop Kozorog

POSEL: Tedenski horoskop sporoča – skušajte ostati v območju zlate sredine. Ta teden ne bo naklonjen kakšnim pretiranim, pomembnim odločitvam na poslovnem področju. Če vas čaka kakšno potovanje v zvezi z delom, ki ga opravljate, potem bo sredina tedna ravno pravšnja za to.

Držite se dogovorov in ne zapletajte se po nepotrebnem saj lahko zaradi tega pristanete na nižji stopnički od sedanje. Ugotovili boste, da ste v preteklosti storili manjšo napako katero morate v doglednem času popraviti. Pripravite si načrt a ta teden še ne ukrepajte razen, če ni nujno potrebno.

Iščeš pravega partnerja? Preveri astro ujemanje na Ona-on.com!

LJUBEZEN: Če ste pred kratkim spoznali osebo v katero ste se zaljubili, boste ta teden precej mešanih občutkov. Morda se vam bo zdelo, da ste se napak odločili oziroma, da vas partner ne vidi tako kot vi njega, a raje počakajte s prehitrim sklepanjem saj bi vam utegnilo biti žal.

Spoznajta se še malce bolje. Vezani boste imeli na sporedu miren teden in veljalo bi ga izkoristiti za kakšen izlet ali celo dopust v kolikor ga imate na voljo. Nič kaj pretiranega ne kaže samskim. Morebitna le kakšna krajša avanturica, sicer pa bolj čas za druženje s prijatelji in zabavo.

ZDRAVJE: Vsekakor potrebujete nekaj nege na področju zdravja. Okoli vas bo vse polno škodljivih vplivov, ki se na dolgi rok lahko negativno izkažejo skozi vaše zdravje.

VAŠ SREČNI DAN: petek

Preverite še:

Dnevni horoskop Kozorog, srečne številke, horoskop ujemanje, znani Kozorogi

tedenski Horoskop Vodnar

Tedenski horoskop Vodnar

tedenski horoskop vodnar

POSEL: Ta teden se trdno primite žepov in ne odpirajte denarnice, če to ne bo nujno potrebno. Z vseh strani vas čakajo nekakšni izdatki, ki pa niti ne bodo potrebni. Lahko vas premami nekaj novega za kar boste kmalu ugotovili, da ne potrebujete.

Na delovnem mestu pričakujte nekoliko skrhane odnose, ki pa se bodo kmalu popravili. Čeprav ne boste neposredno vpleteni pa se vse skupaj odraža tudi na vas. Imate potencial za uspešno sklenjen posel, ki pa ni nujno vezan na vaše redno delo. Morda gre celo bolj za osebno zadevo, ki vam bo prinesla nekaj nasmeha na ustnice ob pogledu na tekoči račun.

Iščeš pravega partnerja? Preveri astro ujemanje na Ona-on.com!

LJUBEZEN: Vezani imate na pomolu težavico, ki se lahko imenuje “tretja oseba”. Nekdo si vztrajno želi v vaš objem pa čeprav ve, da ste vezani. Ostanite trdni pri vaših načelih sicer se vam pišejo večje težave.

Ne ozirajte se na pobude prijateljev ali prijateljic, ki vam namigujejo bolj odprt odnos v kolikor s partnerjem nista na tej valovni dolžini. Samski bi lahko spoznali osebo, ki vam bo življenje obrnilo povsem na glavo.

ZDRAVJE: Podite pozorni na cesti in skušajte se izogibati pretirano nevarnim športom za vaše psiho-fizično stanje. Ne precenjujte svojih sposobnosti.

VAŠ SREČNI DAN: ponedeljek

Preverite še:

Dnevni horoskop Vodnar, srečne številke, horoskop ujemanje, znani Vodnarji

tedenski Horoskop Ribi

Tedenski horoskop Ribi

tedenski horoskop ribi

POSEL: Ta teden boste potrebovali nadvse trezno glavo in zdrav razum. Ne odločajte se na podlagi pomanjkljivih informacij. Sedite za mizo ali pa naročite kavo in pomislite kaj vse bi lahko šlo narobe, če se boste napačno odločili. Na finančnem področju se vam obeta kratka stagnacija zato pazite in ne trošite preveč.

Delovno področje vas morda ne zadovoljuje v popolnosti a ta hip ni pravi čas za menjavo delovnega okolja razen, če ste brezposelni. Bodite potrpežljivi saj se v kratkem obeta premik navzgor. Bodite pripravljeni zgrabiti priložnost, ko se pojavi in boste prepričani, da je tista prava.

Iščeš pravega partnerja? Preveri astro ujemanje na Ona-on.com!

LJUBEZEN: Včasih niste povsem prepričani, da je to tisto kar si želite, po drugi strani pa vztrajate v trenutni situaciji. Vezani čutite nekakšno spono, ki vašem odnosu ne bi bila potrebna. Pogovorite se s partnerjem.

Samski ste težko zadovoljni in iščete neko popolno osebo, ki bo v vseh segmentih zadovoljila vaše zahteve. Zapomnite si, da takšne ne boste našli na videz. Potrebno bo koga spoznati in mu nameniti nekaj časa.

ZDRAVJE: Naj vas ne preseneti kakšen prehlad saj boste precej dovzetni zanj. Uprite se mu na doma znane načine in poskrbite za dovolj hidracije telesa.

VAŠ SREČNI DAN: četrtek

Preverite še:

Dnevni horoskop Ribi, srečne številke, horoskop ujemanje, znane Ribe

*zunanja povezava Kalkulator ljubezni

Povzetek
Tedenski horoskop
Naslov članka
Tedenski horoskop
Opis
Vsak teden svež tedenski horoskop, ki nas pripravi na nepredvidene situacije, ki prežijo na nas. V vsakem trenutku pa imamo vse niti v svojih rokah, zato uporabimo horoskop kot vodilo in ne kot edini smerokaz.
Avtor
Založnik
Zlowdaj.si

Deli s prijatelji

Še več vsebin! Pridružite se nam na Facebooku!