Tedenski horoskop | 14.01. – 20.01.2019

tedenski horoskop

Tedenski horoskop na Zlowdaj.si! Preveri kaj lahko pričakuješ ta teden, a hkrati vedi, da si svojo prihodnost kuješ tudi sam-a!

tedenski Horoskop Oven

Tedenski horoskop Oven

Tedenski horoskop oven

Bližnja oseba bo poskrbela za to, da vam ne bo dolgčas. Bodite previdni pri sklepanju poslov in pri sprejemanju pomembnih odločitev. Raje dvakrat premislite in še prespite vmes kot pa, da bi se odločili na mah.

Težave vam znata povzročiti sorodnik in njegov partner zaradi katerega boste imeli nekaj težav v komunikaciji. Bodite pozorni pri izbiri besed, ko boste govorili s partnerjem ali osebo s katero ste se zadnje čase nekoliko zbližali. Včasih je bolje ostati modro tiho, kot govoriti na pamet ali pa iz prve povedati kar si mislimo.

Splošno počutje bo na sprejemljivi ravni, čeprav utegnete občutiti nekaj vremensko pogojenih težav saj boste zelo dovzetni za vsako že najmanjšo spremembo.

VAŠ SREČNI DAN: sreda

Preverite še:

Karakteristike Ovna, srečne številke, horoskop ujemanje, znani Ovni

tedenski Horoskop Bik

Tedenski horoskop Bik

dnevni horoskop bik

Nahajate se v obdobju, ko ste močno dovzetni za vse oblike stresa. Morda se je to odrazilo tudi pri pretirani razdražljivosti, slabem teku ali celo v pomanjkanju spanca. Na poslovnem področju se vam obeta kar nekaj dogajanja, ki je lahko povezano tudi z nekim zanimivim predlogom ali ponudbo.

Lahko se izkaže, da gre za zelo zanimivo in potencialno uspešno zgodbo. Vsekakor pa ostanite na trdnih tleh in pri sebi pošteno razmislite koliko lahko prispevate vanjo.

Z rogovi boste morda želeli kar malo na silo skozi zid in to se vam je v preteklosti že maščevalo. Vzemite to kot dobro šolo in tokrat ubogajte zdrav razum. V ljubezni vas čaka sila pester teden.

VAŠ SREČNI DAN: četrtek

Preverite še:

Karakteristike Bika, srečne številke, horoskop ujemanje, znani Biki

tedenski Horoskop Dvojčka

Tedenski horoskop Dvojčka

tedenski horoskop dvojčka

Če ste še pred kratkim razmišljali o napredovanju v službi, potem je zdaj vsekakor pravi trenutek za kaj takšnega. Tudi v zasebnem življenju boste zlahka dosegli napredek. Vezani pri nekem vprašanju vezanem na dom in družino, samski pa seveda na zmenku.

Izkazalo se bo, da imajo vse vaše besede silen vpliv na okolico. Previdno z njimi saj lahko, ob dobrih delih, naredite tudi kaj slabega. Čaka vas odprta priložnost za dober in konstanten zaslužek.

Ob vsej naglici ne pozabite na svoje telo. Stres ni nikoli dober za telo. Redna in zdrava prehrana ter dovolj tekočine sta vsekakor dobra polovica tistega kar potrebujete za dobro počutje in dovolj moči, da boste kos vsem izzivom, ki prihajajo.

VAŠ SREČNI DAN: sreda

Preverite še:

Karakteristike Dvojčkov, srečne številke, horoskop ujemanje, znani Dvojčki

tedenski Horoskop Rak

Karakteristike Raka

Za Rake znajo vsi povedati, da so občutljivi, ljubeznivi in predani, a so vsekakor še precej več kot le to.
Astrološko znamenje Rak traja od 21.6.-22.7. Več …

Tedenski horoskop Rak

tedenski horoskop rak

Čeprav ni vse tako slabo pa boste morali precej zategniti svoj pas. Za vami je obdobje, ko ste težko zadrževali odhodke celo v situacijah, ko zapravljanje ni bilo niti najmanj potrebno. Če na vidiku ni kakšnih dodatnih prilivov boste zelo težko krmarili skozi naslednje dni.

Ker tovrstne situacije vplivajo tudi na medsebojne odnose je pričakovati nekaj več težav tudi na zasebnem delu življenja. Skušajte najti neko srednjo pot za vse vpletene (partner, družina) in začrtajte plan za prihodnje dni. Kljub vsemu pa vas lahko konec tedna preseneti neka zanimiva zadeva, ki bo obetala lepše dni. Vseeno bodite previdni, ne zaključujte prehitro, vsekakor pa trdno držite svojo denarnico. Navadno je tako, da dobre ponudbe ne pridejo brezplačno in prinašajo začetne stroške česar pa trenutno nimate v načrtu.

Stres, napeto vzdušje in razmišljanje o rešitvah vplivajo na vaš imunski sistem. Podprite ga sicer se vam lahko obeta kakšen prehlad ali kaka druga neljuba tegoba.

VAŠ SREČNI DAN: petek

Preverite še:

Karakteristike Rakov, srečne številke, horoskop ujemanje, znani Raki

tedenski Horoskop Lev

Karakteristike Leva

Ko Lev stopi pred vas lahko takoj začutite njegovo silno željo biti v centru pozornosti, … Astrološko znamenje Lev traja od 23.7. – 23.8. Več …

Tedenski horoskop Lev

tedenski horoskop lev

Čaka vas precej zanimiv in razgiban teden v katerem boste lahko dosegli kar nekaj zastavljenih ciljev. Veliko truda ste vložili v določen napredek na delovnem področju in prav tu bodite pripravljeni na sladko slavje. Če ste želeli doseči določena delovna izboljšanja bo do teh prišlo, ni pa izključena niti denarna nagrada ali povečanje prihodka na ta račun.

Na ljubezenskem področju ste “vroči” kot že dolgo ne. Samski boste ta teden prišli na svoj račun a boste morali biti tudi previdni. Pazite se osebe, ki veliko govori in vedno čakate, da pridete na vrsto za kakšno besedo. Vezani Levi boste uživali v objemu svoje ljubezni. Če uživate, ali pa planirate dopust, se boste še izdatneje naužili ljubezni in sprostitve.

Ker je vse skupaj videti odlično, bo takšno tudi vaše počutje. Vseeno pazite na prehrano in dovolj počitka. Zdi pa se, da vam energije nikakor ne more zmanjkati.

VAŠ SREČNI DAN: petek

Preverite še:

Karakteristike Leva, srečne številke, horoskop ujemanje, znani Levi

tedenski Horoskop Devica

Karakteristike Device

Za Device znajo vsi povedati, da so morda nekoliko preresne ampak dejstvo je, da se nanje lahko vedno zanesemo.
Astrološko znamenje Devica traja od 23.8.-22.9. Več

Tedenski horoskop Devica

tedenski horoskop devica

Ta teden vsekakor pričakujte določene šume v komunikaciji. Vseeno se ne predajajte vnaprej in raje razmislite kako se boste izvlekli iz neljube situacije na delovnem področju. Vsega pač ne morete opraviti z jezikom, pa tudi brezplačno ni danes nič več. Vsekakor pa ne razmišljajte o tem, da bi zapravili preveč denarja za določeno manjše izboljšanje saj na dolgi rok tovrstne poteze niso pretirano zdrave.

Ko smo ravno pri zdravju, vzemite si nekaj več časa zase. Morda se vam zdi, da je zdravje drago a še dražje postane, ko ostanem brez njega. Dovolite si biti kakšno uro sami in na voljo le samemu sebi. Svet se brez vas ne bo nehal vrteti zato se ne obremenjujte še s tem. Na osebnem področju vložite malce več energije v komunikacijo in poslušajte tudi kar pride z druge strani. Na koncu se vedno vse postavi na svoje mesto.

VAŠ SREČNI DAN: sobota

Preverite še:

Karakteristike Device, srečne številke, horoskop ujemanje, znane Device

tedenski Horoskop Tehtnica

Karakteristike Tehtnice

Karakteristike Tehtnice kažejo na to, da je vedno poštena in ne mara biti sama.
Astrološko znamenje Tehtnica traja od 23.9.-23.10. Več

Tedenski horoskop Tehtnica

tedenski horoskop Tehtnica

Včasih je pač potrebno stopiti na čelo kolone in jasno in glasno povedati določene zadeve, a ne ta teden. Opravljajte vse kot navadno, a držite se nekoliko dlje od centra dogajanja. Tako doma kot v službi bi bil to najboljši nasvet za ta teden. Vse ne-nujne reči, ki jih lahko prestavite, premaknite v naslednji teden.

Morda že čutite, da je vaše telo preobremenjeno in vas na to opozarja z različnimi signali. Ob njih ni dobro ostati tiho in čakati, da izginejo. Navadno postajajo vse očitnejši, na koncu pa je potrebno precej več energije in časa, da stanje povrnemo v prvotno. Poslušajte torej svoje telo in naredite kak premor več, če je to le mogoče.

Na dveh stolih se običajno ne da sedeti in tudi v vašem primeru bo tako. Imejte malce več potrpljenja, pogovorite se v krogu družine in razrešite zoprno zadevo, ki vam že nekaj časa diha za vrat.

VAŠ SREČNI DAN: sobota

Preverite še:

Karakteristike Tehtnice, srečne številke, horoskop ujemanje, znane Tehtnice

tedenski Horoskop Škorpijon

Tedenski horoskop Škorpijon

tedenski horoskop škorpijon

Sredi tedna pričakujte presenečenje v obliki izjemne ponudbe. Če ste zanjo garali v preteklosti potem boste dobro vedeli kako reagirati nanjo. V nasprotnem primeru pa bo nekoliko bolj zapleteno. Ko se dobra priložnost nariše pred naše oči jo želimo zgrabiti z obema rokama. Tokrat pa bodite vsaj nekoliko bolj previdni kot ponavadi.

Preverite ali vse drži tako kot je opisano in nikar ne reagirajte impulzivno. Poslušajte nasvete svojih bližnjih in se dokončno odločite šele po skrbnem premisleku. V ljubezni vam bo z rožami postlano in s svojo pozitivno energijo boste le še dodatno razgreli intimno ozračje. Nasproti imate nadvse ljubečo osebo, ki vam zaupa in si želi podobnega tudi od vas. Če imate možnost pojdite s partnerjem na kakšen daljši izlet in poglobite vezi z njim.

Doma vas čaka nekaj opravkov a ti niso vezani na določen dan in uro. Počutje bo izvrstno, pazite se le kakšne pretirane fizične akcije.

VAŠ SREČNI DAN: nedelja

Preverite še:

Karakteristike Škorpijona, srečne številke, horoskop ujemanje, znani Škorpijoni

tedenski Horoskop Strelec

Tedenski horoskop Strelec

tedenski horoskop Strelec

Znašli ste se v situaciji, ko enostavno morate speljati zadeve do konca sicer bo šlo preteklo delo v nič. Potrudite se najti neko srednjo pot, da ne bo trpelo vaše zasebno življenje in pa zdravje seveda. Vezani utegnete imeti nekaj težav prepričati partnerja, da vam oprosti še nekaj časa, ko ne boste z njim. Vzemite si ga vsaj toliko, da razložite, da gre v skupno dobro in je trenutno pač potrebno zagrabiti na polno. Če ste imeli doslej močno oporo v partnerju, tudi zdaj ne bo nič drugače.

Morda boste imeli celo nekaj več težav, ko bo beseda nanesla na sorodnike, a nič hudega. Bo potrebno pač nekoliko potrpeti, rezultati pa bodo kasneje opravičili vaša dejanja.

Vse kar počnete ta teden, počnite s srcem a tudi zdravim razumom, ki bo poskrbel, da se ne opečete. Počutje bi moralo biti optimalno, poskrbite pa za to, da vaše telo prejme kar mu “pripada”.

VAŠ SREČNI DAN: petek

Preverite še:

Karakteristike Strelca, srečne številke, horoskop ujemanje, znani Strelci

tedenski Horoskop Kozorog

Tedenski horoskop Kozorog

tedenski horoskop Kozorog

Pred vami je teden  mešanih občutkov. Doma vas čaka veliko opravil in morda bo ravno ta teden kot naročen za kaj takšnega. Partner vas potrebuje in si želi več časa preživeti z vami. Če boste pri svojem delu potrebovali pomoč ne bodite zaprti sami vase ampak raje pokličite prijatelje ali sodelavce in skupaj z njimi hitreje ter kvalitetnejše opravite zastavljeno delo.

Ves teden se vas bo loteval občutek nostalgije in želeli se boste vrniti v preteklost. Morda v prav določeno obdobje. Pomislite zakaj je temu tako. Imate nerazrešeno situacijo, z rešitvijo pa odlašate že predolgo. Le en telefonski klic in pogled na svet lahko takoj postane bolj rožnat.

Včasih vam trma, ali pa ponos, dela težave, se pa zavedate, da ste takšni zgolj pri eni zadevi, ki vam ne da miru.

VAŠ SREČNI DAN: torek

Preverite še:

Karakteristike Kozoroga, srečne številke, horoskop ujemanje, znani Kozorogi

tedenski Horoskop Vodnar

Tedenski horoskop Vodnar

tedenski horoskop vodnar

Ta teden boste skušali razrešiti nekaj stvari in, če pri tem ne boste dovolj modri in previdni, utegnete imeti težave. Videti je, da se boste nekoliko sprli z nekom iz vaše družine. Ni nujno, da gre za kak velik, nerešljiv spor. Morda celo bolj za nestrinjanje pri določeni zadevi, ki se nanaša na nekaj novega (prenovo, prodajo-nakup).

Vsekakor boste pogrešali nekaj več miru in sproščenosti. Če vam to omogoča vaše finančno stanje in (ali) služba, potem vsekakor vzemite pot pod noge. Potovanje bi vam močno koristilo. Potrebujete oddih od domačega in delovnega okolja, kot tudi od ljudi s katerimi ste dnevno v kontaktu. Samski bi lahko na poti spoznali zelo simpatično osebo, ki vam bo hitro zlezla pod kožo.

Vsaka stvar je za nekaj dobra, tako tudi manjša nestrinjanja doma, ki lahko pripeljejo do končne rešitve po poti na katero ne bi nikoli niti pomislili.

VAŠ SREČNI DAN: sreda

Preverite še:

Karakteristike Vodnarja, srečne številke, horoskop ujemanje, znani Vodnarji

tedenski Horoskop Ribi

Tedenski horoskop Ribi

tedenski horoskop ribi

Ta teden se bo zdelo vse kot postlano za vas. Na osebnem področju vam bo šlo dobro pri odnosih s partnerjem, delo pa bo potekalo kot po maslu. Obstaja celo velika verjetnost, da se vas bo dotaknila zanimiva ponudba na področju širjenja znanja, ki vam osebno prinaša neko dobrobit. Če se vidite v tej poslovni priložnosti potem je vsekakor ne izpustite iz rok. Ni videti, da bi se bilo potrebno odločiti v trenutku zato bo dovolj časa za premislek.

Samski boste sprva nekoliko plavali v oblakih, saj vas bo takoj na začetku tedna presenetila neka novica glede zanimanja za vas. Če ste prepričani, da vas zanima potem ne mencajte predolgo sicer boste oddali napačen signal.

Vaše počutje bo zelo dobro in s svojimi idejami boste pripravljeni na zanimivo družbo, ki si vas bo želela v bližini. Pričakujte uspešen pričetek tega novega tedna.

VAŠ SREČNI DAN: petek

Preverite še:

Karakteristike Ribe, srečne številke, horoskop ujemanje, znane Ribe

*zunanja povezava Kalkulator ljubezni

Deli s prijatelji

Povzetek
Tedenski horoskop
Naslov članka
Tedenski horoskop
Opis
Vsak teden svež tedenski horoskop, ki nas pripravi na nepredvidene situacije, ki prežijo na nas. V vsakem trenutku pa imamo vse niti v svojih rokah, zato uporabimo horoskop kot vodilo in ne kot edini smerokaz.
Avtor
Založnik
Zlowdaj.si

Še več vsebin! Pridružite se nam na Facebooku!