Tedenski horoskop | 16.09. – 22.09.2019

Tedenski horoskop | 16.09. – 22.09.2019

Tedenski horoskop oven

Tedenski horoskop Oven

💰 POSEL: Preveč energije ste vložili za cilj pred katerim ste se sedaj znašli, da bi zdaj vse skupaj prepustili drugim. Nekdo (za katerega si ne bi mislili) je pripravljen celo zelo umazano igrati, da bi le pobral zasluge, ki gredo vam. Nekateri ljudje enostavno nimajo obraza a to vas ne sme vreči iz tira. Nadrejeni dobro vedo kdo je njihov adut.

Tedenski horoskop vam napoveduje Konkreten boj za tisto kar je bilo na prvi pogled že vaše, a uspelo vam bo. Ne popuščajte in nikar ne uporabljajte prijaznega obraza, ko pride do odločilnih trenutkov. Ljudje znajo to še kako izkoristiti.

Ne zamudi priložnosti za zaslužek! Prihaja PI Network nova zvezda med kriptovalutami!💰

💓 LJUBEZEN: V ljubezni vas ta teden čaka nekaj “počitka”. Ne izpostavljajte pretirano svojega mnenja glede zadeve, ki se tiče urejanja vašega doma. Ne bo šlo za prav in narobe, le svojo voljo boste želeli uveljaviti. Ponavadi je potreben kompromis, včasih pa je enostavno najbolje dati prav partnerju. Samski boste preveč zatopljeni v svoje delo, da bi se na vašem ljubezenskem področju kaj spremenilo.

👨‍⚕️ ZDRAVJE: Ni videti večjih težav le držite se nekega normalnega ritma čeprav se vam zdi, da zmorete še več.

VAŠ SREČNI DAN: sreda

Karakteristike Ovna

Tedenski horoskop bik

Tedenski horoskop Bik

💰 POSEL: Pred vami je teden, ko boste pomislili, da bi bilo bolje iti v politiko kot pa se ukvarjati s poslom katerega imate trenutno na grbi. Potrebovali boste ogromno dialoga, sestankov in kompromisov, če boste želeli biti na koncu vsaj delni zmagovalec. Diplomacija vam bo prišla še kako prav. Žal vas čaka nekaj težav na področju komunikacije in sicer iz enega samega razloga. Preveč boste neučakani in želeli vse opraviti na hitro.

💓 LJUBEZEN: Zdelo se vam bo, da ste padli v “črno luknjo” kar se ljubezni tiče. Tako kot na splošno v življenju, tudi na tem področju ni vse rožnato. Včasih se je potrebno preklemano potruditi že zato, da človek sploh ostane nad vodo. Ne obupajte prekmalu saj nasprotna stran to hitro začuti.

👨‍⚕️ ZDRAVJE: Če se nek neprijeten občutek vleče že dlje časa in, če v kratkem ne boste odkrili vzroka bi bilo morda dobro obiskati svojega zdravnika. Lahko gre za neko malenkost, ki ste jo spregledali in vam greni dneve z nekoliko slabšim počutjem.  VAŠ SREČNI DAN: ponedeljek

Karakteristike Bika

Tedenski horoskop dvojčkaTedenski horoskop Dvojčka

💰 POSEL: Videti je, da boste nadaljevali uspešen teden in ga še dodatno oplemenitili z dobrimi potezami. Teren je pripravljen zato le pazljivo nadaljujte s svojim delom, ki je na poti, da obrodi zares lepe rezultate. Tedenski horoskop vam svetuje: ne zapravite izjemne priložnosti, ki se vam pripravlja, saj bi vam bilo lahko še pošteno žal za izgubljenim.

💓 LJUBEZEN: Ne najboljši teden za vezane saj boste morali kar precej krmariti med čermi. Preveč pogovora vas utruja in radi bi, da vam partner vidi v dušo ter prebere kar ga zanima. Tako seveda ne gre in, če ne boste vložili vsaj najmanjšega napora v svojo zvezo, lahko pride do težav.

👨‍ ZDRAVJE: Splošno počutje bo sprejemljivo, pozabljate pa premor za vaše možgane. VAŠ SREČNI DAN: torek

Karakteristike Strelca

Tedenski horoskop RakTedenski horoskop Rak

💰 POSEL: Preveč ljudi vam že predolgo govori, da so vaše zamisli sijajne, da jim ne bi verjeli. Radi bi se znašli v ospredju in narekovali tempo, a včasih enostavno ne verjamete dovolj sami vase. Ta teden bi se vam tovrstno omahovanje lahko maščevalo. V nasprotnem primeru vas čaka zelo lepa nagrada in motivacija za naprej. Verjemite vase in v svoje sposobnosti.

Nasvet tedenskega horoskopa: Če ste se dobro pripravili in imate “najboljšo idejo na svetu” potem verjemite vanjo do konca. Le na takšen način in s predanostjo vam bo na koncu tudi uspelo.

💓 LJUBEZEN: Zdelo se vam bo, da preveč časa in energije vlagate v to, da bi bilo vaše razmerje vsaj kolikor toliko spodobno. Težava bo lahko vaše hitenje saj vam počasi zmanjkuje časa za neko pomembno zadevo. Pogovorita se in razložite zakaj ste takšni. Samski boste žrtve lastnega delovanja (ali nedelovanja). Ukvarjate se z mislimi, ki ne sodijo na to področje.

👨‍ ZDRAVJE: Lahko bi bolje poskrbeli za svoje splošno počutje a načeloma ni videti slabo. VAŠ SREČNI DAN: sreda

Karakteristike Raka

Tedenski horoskop LevTedenski horoskop Lev

💰 POSEL: Sami najbolje veste koliko zmorete zato ne bodite prezahtevni do sebe saj se vam lahko to maščuje. Ni prvič, da želite narediti več kot zmorete. Delovni teden je z namenom dolgo toliko kolikor je. Potrebujete tudi počitek, trezno glavo in sveže ideje. Na silo pač ne gre. Levi, ki se ukvarjate s podjetništvom boste ta teden prejeli na videz zanimivo ponudbo. Vsaj dvakrat jo preverite. Nekaj se skriva za njo.

Tedenski horoskop sporoča: V trenutku, ko boste pomislili, da je “To-to” sedite in razmislite še enkrat. Ne ukrepajte prenaglo sicer utegnete obžalovati svoje odločitve.

💓 LJUBEZEN: Dobro se boste počutili v izbrani družbi in prav to bi moralo biti vaše izhodišče za vse ostalo. Samski boste na udaru nasprotnega spola. Da vas le ne bi preveč zaneslo saj se morate zbrati za delovno področje.

👨‍ ZDRAVJE: Počutje bo podobno vašim aktivnostim na “terenu”. Vsekakor potrebujete precej več počitka, tako za telo, kot tudi glavo. VAŠ SREČNI DAN: četrtek

Karakteristike Leva

Tedenski horoskop Devica

Tedenski horoskop Devica

💰 POSEL: Močno napredujete pri neki zadevi, ki vam je zelo pomembna. Čaka vas zajetna nagrada, a videti je, da boste zanjo morali pokazati še malce več zanimanja oziroma se dodatno izpostaviti. Ne bodite sramežljivi saj si več kot zaslužite.

Poslovni partner ali sodelavec vam bo izkazal veliko mero zaupanja katero si nedvomno zaslužite. Pohvale vam bodo godile kot že dolgo ne in počutili se boste vrednejši kot kadarkoli prej.

Samski? Preverite kako do popolnega partnerja!💓

💓 LJUBEZEN: Ni dobro mešati intimnega življenja in drugih reči še posebej takrat ne, ko se vam zdi, da ste v življenjski priložnosti. Tako samski kot vezani boste na hudi preizkušnji saj se boste srečali s pravim angelom, ki zna precej razburkati gladino sicer nekoliko umirjenega ljubezenskega življenja.

👨‍ ZDRAVJE: Malce premalo se posvečate svojemu počutju. Pazite na minus določenih snovi, ki povzročajo glavobol. VAŠ SREČNI DAN: sreda

Karakteristike Device

Tedenski horoskop TehtnicaTedenski horoskop Tehtnica

💰 POSEL: Če ne boste imeli težav s tem, da se boste znašli v središču pozornosti potem vas čaka res uspešen delovni teden. V miže boste opravili z zadanimi nalogami in želeli si boste še. To s seboj prinaša tudi pozitivne finančne posledice a vseeno imejte v mislih, da je nekje potrebno potegniti zavoro.

Se še spomnite predloga nekoga, ki je bil na prvi pogled videti škodljiv? Ta teden vas utegne zaboleti glava zaradi izpuščene priložnosti. Vseeno pa ne obupavajte zaradi tega, saj imate že sami dovolj dela.

🍀 Preverite svoje srečne številke

💓 LJUBEZEN: Dogaja se nekaj česar ne bi nikoli pričakovali. Imeli boste občutek, da ste nekoliko izgubljeni, a naj vas ta občutek ne spremlja predolgo. V nasprotnem primeru boste iz rok izpustili izjemno priložnost na ljubezenskem področju. Vezanim kaže na konkretno poglobitev odnosa s partnerjem, samskim pa na idealen prvi zmenek. Ljubezen je v zraku 💞.

👨‍ ZDRAVJE: Ni videti nič posebnega, bodite le nekoliko bolj pozorni pri fizičnih opravilih in na cesti. VAŠ SREČNI DAN: sobota

Karakteristike Tehtnice

Tedenski horoskop ŠkorpijonTedenski horoskop Škorpijon

💰 POSEL: Kaže na nekaj drobnih težav na poslovnem, oziroma delovnem področju, za katere pa boste večinoma krivi sami. Potrudite se, da vaš jezik ne bi prehiteval možganov sicer si boste nakopali le še več nepotrebnega dela. Z vsemi nalogami lahko opravite kot ponavadi, a je vseeno škoda dodatnega časa za nekaj kar je bilo enkrat že narejeno.

💓 LJUBEZEN: Ni vedno za vse kriva le ena oseba. Včasih sta to dve, ali pa celo tri. Če je v vaše intimno življenje pred kratkim vstopila tretja oseba, potem vsekakor potrebujete nekaj hitrih odločitev. Boleče bo, če ne boste izbrali prave poti. Če ste tretjo osebo zavestno zvabili v ta trikotnik potem pričakujte konkretne posledice.

👨‍ ZDRAVJE: Primanjkuje vam zbranosti kar je lahko posledica prenatrpanosti na vseh področjih. Potrebujete več gibanja in časa zase.

VAŠ SREČNI DAN: petek

Karakteristike Škorpijona

Tedenski horoskop StrelecTedenski horoskop Strelec

💰 POSEL: Vaša genialna ideja je na dobri poti, da pokaže prave rezultate. Navadno niste nekdo, ki se skriva in vse zadrži zase ampak … Ni treba, da vsi izvedo kaj si mislite še preden je zadeva zrela za realizacijo. Nekdo bi se nadvse rad okoristil z vašimi idejami. Enkrat se je že in nobenih zadržkov nima, da se ne bi znova.

NOVA priložnost za zaslužek – PI Network!

💓 LJUBEZEN: Če ste v zadnjem času posvečali svoji družini malce več pozornosti kot zadnje čase, potem vas čaka prijeten teden na zasebnem področju. Samski boste zelo dobrodošli v družbi in, kadar je prisotna dobra volja je marsikaj odprto.

👨‍ ZDRAVJE: Brez posebnosti, lahko pa bi malce bolj zdravo jedli saj vas zadnje čase močno vleče k pregreham. VAŠ SREČNI DAN: sreda

Karakteristike Strelca

tedenski horoskop KozorogTedenski horoskop Kozorog

💰 POSEL: Na poslovnem področju boste dobesedno blesteli ta teden. Vse je videti v redu, bodite le pozorni, da vas rutina ne uspava. Potem se zlahka in precej hitro znajdete na spolzkem terenu. Če boste ostali zbrani do konca vas čaka lepa nagrada.

Tudi nadrejenim ne bo ušla vaša prizadevnost in pripadnost delu, ki ga opravljate. Misel tedna tedenskega horoskopa za Kozoroge: “Kdor si nagrado zasluži, naj mu je ne bo nerodno vzeti”.

💓 LJUBEZEN: Najboljše kar lahko ta teden storite zase in za svoje bližnje je, da se sprostite. Uživajte v skupnih trenutkih, poveselite se in pojdite nekam kjer že dolgo niste bili a vas vleče. Partner vam bo nadvse hvaležen in občutki bodo čudoviti.

👨‍ZDRAVJE: Morda ste nekoliko preveč aktivni na različnih področjih. Četudi utrujenosti ne čutite pa vam lahko v prihodnosti škodi. VAŠ SREČNI DAN: četrtek

Tedenski horoskop VodnarTedenski horoskop Vodnar

💰 POSEL: Poskrbite za to, da boste imeli čimveč raznovrstnega dela ter različnih opravkov. Ponavljajoče delo vas ubija in potem se ne počutite najbolje. Žal zaradi tega trpi tudi vaša okolica, družina, prijatelji. Proti koncu tedna vas čaka nek zanimiv pogovor o prihodnosti in ne recite takoj, da vas ne zanima. Lahko bi vam bilo še žal.

💓 LJUBEZEN: Zaljubljeni boste le še bolj zaljubljeni in morda boste želeli nadgraditi vaš odnos. Samski se vsekakor odpravite v družbo in skušajte spoznati nove ljudi. Ta teden boste zelo komunikativni in takrat je mogoče prav vse.

👨‍ ZDRAVJE: To je to! Tako bi lahko bilo vsak dan. VAŠ SREČNI DAN: sobota

Karakteristike Vodnarja

Tedenski horoskop ribiTedenski horoskop Ribi

💰 POSEL: Imate občutek, da za svoje delo niste pravilno nagrajeni? Ne tolažite se, da je tako povsod. Zaslužite si več in to lahko tudi dosežete, če boste le dovolj vztrajni pri razlagi pravim ljudem. Včasih enostavno morate z verige spustiti tisto “zver”, ki prebiva globlje v vas. Seveda v mejah normale in premišljeno. Ni potrebno prav vsega iz sebe spustiti v enem dnevu. Teden je dolg.

💓 LJUBEZEN: Zaupate lahko le določenim osebam in to dobro veste tudi sami. Čeprav bo marsikaj slišati lepo pa informacije vzemite z nekoliko rezerve. Obeta se vam preizkus značaja kakršne ste doslej opravljali z odliko. Nobenega razloga ni, da tudi tokrat ne bi bilo tako.

👨‍ ZDRAVJE: Morda čutite zadeve, ki prihajajo za vami. Lahko se izkažejo kot manjši glavoboli, ki vodijo v splošno slabo počutje in slabo voljo. VAŠ SREČNI DAN: torek

Povzetek
Tedenski horoskop
Naslov članka
Tedenski horoskop
Opis
Tedenski horoskop za tekoči teden. Preverite kaj so vam namenile zvezde in planeti v tem tednu, ter pogumno zakorakajte vanj. Bodite strpni.
Avtor
Založnik
Zlowdaj.si
Založnikov logotip

zmenki