Tedenski horoskop | 24.02. – 01.03.2020

Tedenski horoskop za teden od 24.02. – 01.03.2020. Naj bodo zvezde 🌟 in planeti 🪐 vedno na vaši strani!

Tedenski horoskop oven

Tedenski horoskop Oven

💰 POSEL: Na poslovnem delu vam tedenski horoskop tokrat napoveduje kar nekaj dogajanja, ki bo povezano tudi z nekim zanimivim predlogom ali ponudbo. Ker navadno ni vse zlato kar se sveti, tudi tokrat ne bo nič drugače. Previdno s hudimi obljubami in “svetlečemi” pogledi. Nekdo vas bo želel žejne peljati preko vode.

Tedenski horoskop vam svetuje: ta teden raje 2x premislite preden odprete usta.

💓 LJUBEZEN: V ljubezni vas čaka precej pester in zanimiv teden. Vezani boste močno ogreli srce svojega partnerja, ki kar ne bo mogel prehvaliti vašega dobrega srca. Samski boste nehote prebudili domišljijo in vroče strasti. Če bo šlo za osebo s katero si že dolgo želite nekaj več, potem nikar ne oklevajte. Lahko bi zamudili izjemno priložnost, saj nekje zadaj nanjo čaka še nekdo drug.

👨‍⚕️ ZDRAVJE: Nahajate se v obdobju, ko ste močno dovzetni za vse oblike stresa. Morda se je to odrazilo tudi pri pretirani razdražljivosti, slabem teku ali celo v pomanjkanju spanca. Prav ta vas lahko precej hitro vrne na pravo pot.

VAŠ SREČNI DAN: petek

SREČNE ŠTEVILKE – OVEN

Karakteristike Ovna

Tedenski horoskop bik

Tedenski horoskop Bik

💰 POSEL: Ta teden boste imeli zanimiv vpliv na svoje delovno okolje. V službi vam bodo dobesedno jedli iz roke in lahko boste uresničili kar nekaj svojih ambicioznih načrtov. Če boste preskočili vsa občasna polena pod nogami, se vam obeta izredno ploden teden. Ne razmišljajte o menjavi službe ampak raje o napredovanju.

💓 LJUBEZEN: Tudi v zasebnem življenju boste zlahka dosegli napredek. Vezani pri nekem vprašanju vezanem na dom in družino, samski pa seveda na zmenku. Izkazalo se bo, da imajo vse vaše besede silen vpliv na okolico. Previdno z njimi saj lahko, ob dobrih delih, naredite tudi kaj slabega.

👨‍⚕️ ZDRAVJE: Ob vsej naglici ne pozabite na svoje telo. Stres ni nikoli dober za telo. Redna in zdrava prehrana ter dovolj tekočine sta vsekakor dobra polovica tistega kar potrebujete za dobro počutje in dovolj moči, da boste kos vsem izzivom, ki prihajajo.

VAŠ SREČNI DAN: torek

SREČNE ŠTEVILKE – BIK

Karakteristike Bika

Tedenski horoskop dvojčkaTedenski horoskop Dvojčka

💰 POSEL: Čeprav ni vse slabo pa boste morali precej zategniti svoj pas. Za vami je obdobje, ko ste težko zadrževali odhodke celo v situacijah, ko zapravljanje ni bilo niti najmanj potrebno. Če na vidiku ni kakšnih dodatnih prilivov boste zelo težko krmarili skozi naslednje dni.

Ker tovrstne situacije vplivajo tudi na medsebojne odnose je pričakovati nekaj več težav tudi na zasebnem delu življenja. Skušajte najti neko srednjo pot za vse vpletene (partner, družina) in začrtajte plan za prihodnje dni.

Tedenski horoskop vam svetuje: Previdno v poslu!

💓 LJUBEZEN: Kar malce preveč intenzivno se boste ukvarjali s službenimi zadevami. Partner bi vam utegnil to zameriti. Velja za vezane seveda. Samski pa boste ob takšnem tempu težko spoznali osebo, ki bi vam lahko stopila srce. Vsega po malem, so rekle že naše babice.

Samski poiščite sorodno dušo na OnaOn 💓 Zlowdaj.si časti!

👨‍ ZDRAVJE: Stres, napeto vzdušje in razmišljanje o rešitvah vplivajo na vaš imunski sistem. Podprite ga sicer se vam lahko obeta kakšen prehlad ali kaka druga neljuba tegoba.

VAŠ SREČNI DAN: sobota

SREČNE ŠTEVILKE – DVOJČKA

Karakteristike Dvojčka

Tedenski horoskop RakTedenski horoskop Rak

💰 POSEL: Tedenski horoskop Rakom napoveduje precej zanimiv in razgiban teden v katerem boste lahko dosegli kar nekaj zastavljenih ciljev. Veliko truda ste vložili v določen napredek na delovnem področju in prav tu bodite pripravljeni na sladko slavje. Če ste želeli doseči določena delovna izboljšanja bo do teh prišlo, ni pa izključena niti denarna nagrada ali povečanje prihodka na ta račun.

Nasvet tedenskega horoskopa: Za dežjem vedno posije sonce.

💓 LJUBEZEN: Na ljubezenskem področju boste kraljevali s svojim smislom za humor. Samski boste ta teden prišli na svoj račun, a boste morali biti tudi previdni. Pazite se osebe, ki veliko govori in vedno čakate, da pridete na vrsto za kakšno besedo. Vezani boste uživali v objemu svoje ljubezni, če je le ne boste zanemarili zaradi svojega dela.

👨‍ ZDRAVJE: Naporen teden bo pustil nekaj posledic na vašem počutju. Prehitite jih.

VAŠ SREČNI DAN: nedelja

SREČNE ŠTEVILKE – RAK

Karakteristike Raka

Tedenski horoskop LevTedenski horoskop Lev

💰 POSEL: Ta teden vsekakor lahko pričakujete nekaj malega šumov v komunikaciji. Vseeno se ne predajajte vnaprej in raje razmislite kako se boste izvlekli iz neljube situacije na delovnem področju. Vsega pač ne morete opraviti z jezikom, pa tudi brezplačno ni danes nič več. Ne razmišljajte o tem, da bi zapravili preveč denarja za določeno manjše izboljšanje saj na dolgi rok tovrstne poteze niso pretirano zdrave.

Tedenski horoskop sporoča: Denarnico držite zaprto.

Najhitreje rastoča kriptovaluta na svetu – PI Network!

💓 LJUBEZEN: Na ljubezenskem področju morate vložiti malce več energije v samo komunikacijo in prisluhniti tudi besedam, ki prihajajo z druge strani. Na koncu se vedno vse postavi na svoje mesto.

👨‍ ZDRAVJE: Dovolite si biti kakšno uro sami in na voljo le samemu sebi. Svet se brez vas ne bo nehal vrteti zato se ne obremenjujte še s tem.

VAŠ SREČNI DAN: ponedeljek

SREČNE ŠTEVILKE – LEV

Karakteristike Leva

Tedenski horoskop Devica

Tedenski horoskop Devica

💰 POSEL: Na delovnem področju boste doživeli manjši zastoj. V določeni meri bo na to vplivala vaša pomanjkljiva komunikacija zato vsekakor dobro razmislite kaj boste dejali nadrejenim. Tudi pogovor s sodelavci ali drugimi vpletenimi v vaš delovni proces bi lahko močno izboljšal trenutno stanje.

💓 LJUBEZEN: Partner bo čutil vašo napetost in lahko se pripeti, da si bosta nekoliko odtujena. Vzemite si čas za pogovor in razložite kaj vam leži na duši. Ljudje ne vidimo v misli drugih zato je pogovor zelo pomemben.

👨‍ ZDRAVJE: Poslušajte torej svoje telo in naredite kak premor več, če je to le mogoče.

VAŠ SREČNI DAN: četrtek

SREČNE ŠTEVILKE – DEVICA

Karakteristike Device

Tedenski horoskop TehtnicaTedenski horoskop Tehtnica

💰 POSEL: Konec tedna pričakujte precejšnje presenečenje v obliki lepe ponudbe. Če ste zanjo delali v prejšnjem tednu potem boste dobro vedeli kako reagirati nanjo. V nasprotnem primeru pa bo nekoliko bolj zapleteno. Ko se dobra priložnost nariše pred naše oči jo želimo zgrabiti z obema rokama. Tokrat pa bodite vsaj nekoliko bolj previdni kot ponavadi. Preverite ali vse drži tako kot je obljubljeno.

💓 LJUBEZEN: V ljubezni vam bo z rožami postlano in s svojo pozitivno energijo boste le še dodatno razgreli intimno ozračje. Nasproti imate nadvse ljubečo osebo, ki vam zaupa in si želi podobnega tudi od vas. Če imate možnost pojdite s partnerjem na kakšen daljši izlet in poglobite vezi z njim.

👨‍ ZDRAVJE: Počutje bo izvrstno, pazite se le kakšne pretirane fizične akcije.

VAŠ SREČNI DAN: sobota

SREČNE ŠTEVILKE – TEHTNICA

Karakteristike Tehtnice

Tedenski horoskop ŠkorpijonTedenski horoskop Škorpijon

💰 POSEL: Znašli ste se v situaciji, ko enostavno morate speljati zadeve do konca sicer bo šlo preteklo delo v nič. Potrudite se najti neko srednjo pot, da ne bo trpelo vaše zasebno življenje in pa zdravje seveda. Sredi tedna se boste znašli v hudih dvomih glede pravilnosti vaših odločitev. Prisluhnite samim sebi, pretipajte svoje misli in upoštevajte tiste najbolj iskrene.

💓 LJUBEZEN: Vezani utegnete imeti nekaj težav prepričati partnerja, da vam oprosti še nekaj časa, ko ne boste z njim. Vzemite si ga vsaj toliko, da razložite, da gre v skupno dobro in je trenutno pač potrebno zagrabiti na polno. Če ste imeli doslej močno oporo v partnerju, tudi zdaj ne bo nič drugače. Morda boste imeli celo nekaj več težav, ko bo beseda nanesla na sorodnike, a nič ne de. Samski, izogibajte se oseb, ki bodo brez meja trosile svoje sladke besede.

👨‍ ZDRAVJE: Počutje bo zmerno, poskrbite pa za to, da vaše telo prejme kar mu “pripada”.

VAŠ SREČNI DAN: torek

SREČNE ŠTEVILKE – ŠKORPIJON

Karakteristike Škorpijona

Tedenski horoskop StrelecTedenski horoskop Strelec

💰 POSEL: Tedenski horoskop vam sporoča: Pred vami je teden  mešanih občutkov. Doma vas čaka veliko opravil in morda bo ravno ta teden kot naročen za kaj takšnega. Že nekaj časa si želite določenih sprememb in bolje je menjati pohištvo in zavese kot pa (bog ne daj) partnerja. Ta vas potrebuje in si želi več časa preživeti z vami.

Če boste pri svojem delu potrebovali pomoč ne bodite zaprti sami vase ampak raje pokličite prijatelje ali sodelavce in skupaj z njimi hitreje ter kvalitetnejše opravite zastavljeno delo.

💓 LJUBEZEN: Ves teden se vas bo loteval občutek nostalgije in želeli se boste vrniti v preteklost. Morda v prav določeno obdobje. Pomislite zakaj je temu tako. Imate nerazrešeno situacijo, z rešitvijo pa odlašate že predolgo. Le en telefonski klic in pogled na svet lahko takoj postane bolj rožnat. Včasih vam trma, ali pa ponos, dela težave, se pa zavedate, da ste takšni zgolj pri eni zadevi, ki vam ne da miru.

👨‍ ZDRAVJE: Ne bo ravno optimalno, ampak v največji meri boste za to krivi sami. Ne nalagajte si več dela kot zmorete.

VAŠ SREČNI DAN: petek

SREČNE ŠTEVILKE – STRELEC

Karakteristike Strelca

tedenski horoskop KozorogTedenski horoskop Kozorog

💰 POSEL: Tedenski horoskop sporoča: Ta teden boste skušali razrešiti nekaj stvari in, če pri tem ne boste dovolj modri in previdni, utegnete imeti težave. Videti je, da se boste nekoliko sprli z nekom iz vaše družine. Ni nujno, da gre za kak velik, nerešljiv spor. Morda celo bolj za nestrinjanje pri določeni zadevi, ki se nanaša na nekaj novega (prenovo, prodajo-nakup). Vsekakor boste pogrešali nekaj več miru in sproščenosti.

Nasvet tedna tedenskega horoskopa za Kozoroge: “Privoščite si potovanje.”

💓 LJUBEZEN: Samski bi lahko na poti spoznali zelo simpatično osebo, ki vam bo hitro zlezla pod kožo. Vsaka stvar je za nekaj dobra, tako tudi manjša nestrinjanja doma, ki lahko pripeljejo do končne rešitve po poti na katero ne bi nikoli niti pomislili.

👨‍ZDRAVJE: Recite dovolj in ustavite konje! Utrujenost bo pokazala zobe.

VAŠ SREČNI DAN: sreda

SREČNE ŠTEVILKE – KOZOROG

Karakteristike Kozoroga

Tedenski horoskop VodnarTedenski horoskop Vodnar

💰 POSEL: Pred vami je zagotovo zelo zanimiv teden kjer ne bo izključen niti kakšen povsem nepričakovan preobrat. Bližnja oseba bo poskrbela za to, da vam ne bo dolgčas. Vsekakor bodite previdni pri sklepanju poslov in pri sprejemanju pomembnih odločitev. Raje dvakrat premislite in še prespite vmes kot pa, da bi se odločili na mah.

💓 LJUBEZEN: Težave vam znata povzročiti prijatelj in njegov partner zaradi katerega boste imeli nekaj težav v komunikaciji. Bodite pozorni pri izbiri besed, ko boste govorili s partnerjem ali osebo s katero ste se zadnje čase nekoliko zbližali. Včasih je bolje ostati modro tiho, kot govoriti na pamet ali pa iz prve povedati kar si mislimo.

👨‍ ZDRAVJE: Splošno počutje bo na sprejemljivi ravni, čeprav utegnete občutiti nekaj vremensko pogojenih težav saj boste zelo dovzetni za vsako že najmanjšo spremembo.

VAŠ SREČNI DAN: ponedeljek

SREČNE ŠTEVILKE – VODNAR

Karakteristike Vodnarja

Tedenski horoskop ribiTedenski horoskop Ribi

💰 POSEL: Na poslovnem delu se vam obeta kar nekaj dogajanja, ki je lahko povezano tudi z nekim zanimivim predlogom ali ponudbo. Zavedajte se, da nikoli ni potrebno odgovoriti v sekundi ali dveh. Če bodo to zahtevali od vas, potem nekaj smrdi. Lahko se izkaže, da gre za zelo zanimivo in potencialno uspešno zgodbo. Vsekakor pa ostanite na trdnih tleh in pri sebi pošteno razmislite koliko lahko prispevate vanjo. Plavajte s tokom.

💓 LJUBEZEN: Svojo hiperaktivnost boste prenesli tudi na ljubezenski del življenja. Bodite previdni pri tem kajti ni nujno, da vam bo partner lahko sledil. Samski utegnete s prehitrimi odločitvami odgnati nekoga, ki želi bližje vam.

👨‍ ZDRAVJE: Nahajate se v obdobju, ko ste močno dovzetni za vse oblike stresa. Morda se je to odrazilo tudi pri pretirani razdražljivosti, slabem teku ali celo v pomanjkanju spanca.

VAŠ SREČNI DAN: petek

SREČNE ŠTEVILKE – RIBI

Karakteristike Rib

Trenutno še ne, tečejo pa dogovori s priznano astrologinjo, ki bi pokrivala ta del vašega vprašanja. Izdelava osebnega horoskopa zahteva veliko dela in časa zato vam želimo ponuditi le najboljše.

Na koncu vsakega horoskopa imate na voljo povezavo do podrobnega opisa karakteristik posameznega znamenja. Smo pa za vas pripravili tudi zelo posebno darilo in sicer brezplačno e-knjigo Horoskop karakteristike!

V tedenskem horoskopu na naši spletni strani lahko preberete svojo tedensko napoved s področja posla, ljubezni in zdravja.

Nov tedenski horoskop na spletni strani zlowdaj.si objavimo vsako nedeljo.

Load More

Povzetek
Tedenski horoskop
Naslov članka
Tedenski horoskop
Opis
Tedenski horoskop za tekoči teden. Preverite kaj so vam namenile zvezde in planeti v tem tednu, ter pogumno zakorakajte vanj. Bodite strpni.
Avtor
Založnik
Zlowdaj.si
Založnikov logotip