Tedenski horoskop | 06.04. – 12.04.2020

Tedenski horoskop za teden od 06.04. – 12.04.2020. Naj bodo zvezde 🌟 in planeti 🪐 vedno na vaši strani!

Tedenski horoskop oven

Tedenski horoskop Oven

💰 POSEL: Tedenski horoskop kaže na določen napredek v zvezi s poslom, ki ga opravljate. Če ste se znašli v negotovi situaciji glede svojega dela, bo ta teden prišla rešitev za vas. Morda ne bo ravno po vašem okusu, a boste kljub temu zadovoljni.

Tedenski horoskop vam svetuje: Prilagodite se situaciji.

💓 LJUBEZEN: Tudi na ljubezenskem področju se vam obetajo spremembe. Za vezane, gre zgolj za minimalne napredke v zastojih, ki so ovirali vašo zvezo. Samski boste občutili nekaj negativnih vplivov okolja, ki vam ta teden nikakor ne bo po volji. Ne izgubite upanja, niste edini v tej situaciji.

👨‍⚕️ ZDRAVJE: Nivo energije bo nekoliko nizek, zato se boste težko spravili k delu. Poizkusite se reaktivirati s kakšno usmerjeno vadbo.

VAŠ SREČNI DAN: petek

SREČNE ŠTEVILKE – OVEN

Karakteristike Ovna

Tedenski horoskop bik

Tedenski horoskop Bik

💰 POSEL: Če vas čakajo stroški na področju dela ali lastnega posla, bodite skrajno previdni. Zavedajte se, da v tem hipu potrebujete nekaj zaledja, zato ne zapravljajte brez pravega načrta. Kar je nujno pač ne more ostati neplačano, ostale stroške pa prestavite na kasnejši datum.

💓 LJUBEZEN: Vezani se boste znašli pred sila zahtevno nalogo saj vam bo partner postavil najtežje vprašanje v zadnjem času. Namesto, da bi iskali vzroke zakaj je do tega prišlo, raje poizkusite iskreno odgovoriti nanj. Presenečeni boste nad reakcijo partnerja. Samski ne obupujte in ne iščite krivcev za nastali položaj. Konec tedna se vam bo oglasila oseba s katero ste pred časom preživeli veliko lepih trenutkov. Morda prihajajo drugačni časi?

👉“Preverite pomen svojih sanj!”

👨‍⚕️ ZDRAVJE: Ne bo za pritoževanje. Ukrenite nekaj glede svoje kondicije.

VAŠ SREČNI DAN: torek

SREČNE ŠTEVILKE – BIK

Karakteristike Bika

Tedenski horoskop dvojčkaTedenski horoskop Dvojčka

💰 POSEL: Čaka vas dokaj razgiban delovni teden, v katerem boste  dosegli nekaj zastavljenih ciljev. Veliko truda ste že pred časom vložili v napredek na prav posebnem področju, in prav tu bodite pripravljeni na sladko slavje. Če ste želeli doseči neka izboljšanja na delovnem mestu, bo do teh prišlo. Ni pa izključena niti denarna nagrada ali povečanje prihodka na ta račun.

Tedenski horoskop vam sporoča: Previdno ob predlogih, ki zajemajo finančni vložek!

💓 LJUBEZEN: Ta teden boste prišli na svoj račun, a boste morali ostati nekoliko previdni. Pazite se osebe, ki veliko govori in vam težko odstopi vrsto za kakšno besedo. Vezani boste uživali v objemu svoje ljubezni. Ne dovolite, da vam manjša neprijetnost sredi tedna pokvari vzdušje.

👨‍ ZDRAVJE: Ker bo vse skupaj videti odlično, bo takšno tudi vaše počutje. Malce več se gibajte.

VAŠ SREČNI DAN: četrtek

SREČNE ŠTEVILKE – DVOJČKA

Karakteristike Dvojčka

Tedenski horoskop RakTedenski horoskop Rak

💰 POSEL: Pričakujte nekaj težav pri komuniciranju s poslovnimi partnerji. Zavedajte se, da obstajajo situacije, ko je potrebno potegniti skupaj, a tudi situacije v katerih se morate postaviti zase. Veste, da ste sposobni narediti korak naprej. Nekdo bo potrkal na vaša vrata z boljšo ponudbo in zares težko boste rekli “ne”.

Nasvet tedenskega horoskopa: Dobre priložnosti so redke, najboljših pa se ne izpušča.

👉”Preveri kaj početi doma v času karantene. Ni vse tako slabo ;)”

💓 LJUBEZEN: Na ljubezenskem področju boste morali vložiti malce več energije v komunikacijo in prisluhniti tudi besedam, ki bodo prihajale z druge strani. Čeprav se vam bo morda zdelo, da morate vztrajati na svojem, pa je včasih enostavno najbolje “skozi eno uho noter in skozi drugo ven”. Vaše misli so trenutno usmerjene drugam.

👨‍ ZDRAVJE: Počutje bo navkljub vsemu dogajanju okoli vas, neverjetno pozitivno. Zadržite ta nivo dobre energije in jo usmerite v napredek.

VAŠ SREČNI DAN: sreda

SREČNE ŠTEVILKE – RAK

Karakteristike Raka

Tedenski horoskop LevTedenski horoskop Lev

💰 POSEL: Ste rojeni vodja in vedno stopite na čelo kolone, ko je to potrebno, ampak tokrat bodite vendarle malce bolj previdni. Navidezna situacija, ki se je ustvarila okoli vas, bi vam lahko škodovala, če boste nase prevzeli preveč odgovornosti. Obkroženi ste z ljudmi, ki si želijo prav tega. Na koncu bo potrebno na nekoga pokazati s prstom in vi se zdite kot ustvarjeni za to.

Tedenski horoskop sporoča: Opazujte dohajanje z razdalje.

💓 LJUBEZEN: Na dveh stolih se običajno ne da sedeti in tudi v vašem primeru je tako. Imejte malce več potrpljenja, pogovorite se v krogu družine in razrešite zoprno zadevo, ki vam že nekaj časa diha za vrat. Pričakujte nekoliko manj prijeten pogovor po telefonu. Kljub vsemu, pa boste po njem precej lažje dihali.

👨‍ ZDRAVJE: Morda že čutite, da je vaše telo preobremenjeno in vas na to opozarja z različnimi signali. Ob njih ni dobro ostati tiho in čakati, da izginejo.

VAŠ SREČNI DAN: nedelja

SREČNE ŠTEVILKE – LEV

Karakteristike Leva

Tedenski horoskop Devica

Tedenski horoskop Devica

💰 POSEL: Čeprav se vam v zadnjem času morda zdi vse brezupno in narejeno na silo, pa boste v tem tednu deležni lepih trenutkov na delovnem področju. Kaže na nekakšno obliko nagrade za vaš trud v preteklem obdobju. Ne bodite preveč skromni, saj globoko v sebi dobro veste, da si zaslužite.

💓 LJUBEZEN: V ljubezni vam bo šlo dobro kot že dolgo ne in s svojo pozitivno energijo boste le še dodatno razgreli intimno ozračje. Nasproti imate nadvse ljubečo osebo, ki vam zaupa in si želi podobnega tudi od vas.

👨‍ ZDRAVJE: Vaše počutje bo odlično, če se le ne boste vdali stresu, ki ves čas trka na vaša vrata.

VAŠ SREČNI DAN: ponedeljek

SREČNE ŠTEVILKE – DEVICA

Karakteristike Device

Tedenski horoskop TehtnicaTedenski horoskop Tehtnica

💰 POSEL: V tem tednu bo jasno ali vam bo uspelo narediti korak v želeno smer in pozitivnim spremembam naproti. Nadrejeni tega sicer ne bodo pretirano veseli, saj jim bo prineslo kar nekaj težav. Ne ozirajte se na to. Poskrbeti morate zase in za svojo srečo. Če imate priložnost, jo izkoristite kajti človek nikoli ne ve katera je zadnja.

👉”Preverite kako ostati varen na spletu”

💓 LJUBEZEN: Če ste imeli doslej močno oporo v partnerju, tudi zdaj ne bo nič drugače. Morda boste imeli celo nekaj več težav, ko bo beseda nanesla na sorodnike, a nič ne de. Vsekakor boste samski morali z njimi rešiti nekaj nesporazumov. Potrebno bo potrpeti, rezultati pa bodo kasneje opravičili vaša dejanja. Vse kar počnete ta teden, počnite s srcem a tudi zdravim razumom, ki bo poskrbel, da se ne opečete.

👨‍ ZDRAVJE: Počutje bo ustrezno dogajanju okoli vas. Poskrbite, da bo vaše telo prejelo vse kar potrebuje.

VAŠ SREČNI DAN: sreda

SREČNE ŠTEVILKE – TEHTNICA

Karakteristike Tehtnice

Tedenski horoskop ŠkorpijonTedenski horoskop Škorpijon

💰 POSEL: Če boste pri svojem delu potrebovali pomoč se ne obotavljajte, ampak raje pokličite prijatelje ali sodelavce. Skupaj z njimi boste mnogo hitreje in bolj kvalitetno opravili zastavljeno delo. Nekdo vam je dolžan uslugo in se bo z veseljem odzval.

💓 LJUBEZEN: Ves teden se vas bo loteval občutek nostalgije in želeli se boste vrniti v preteklost. Pomislite zakaj je temu tako. Imate nerazrešeno situacijo, z rešitvijo pa odlašate že predolgo. Le en telefonski klic in pogled na svet lahko takoj postane bolj rožnat. Včasih vam trma, ali pa ponos, dela težave, se pa zavedate, da ste takšni zgolj pri eni zadevi, ki vam ne da miru.

👨‍ ZDRAVJE: Lahko bi vam zagodle težave s prebavo zato bodite pozorni na to kaj dajete vase.

VAŠ SREČNI DAN: sobota

SREČNE ŠTEVILKE – ŠKORPIJON

Karakteristike Škorpijona

Tedenski horoskop StrelecTedenski horoskop Strelec

💰 POSEL: Čeprav se vam bo sprva zdelo, da obvladujete situacijo, pa se bo izkazalo, da ste se nekoliko ušteli. Prej boste uvideli svojo zmoto, manj škode bo nastalo. Sprejmite nasvet sodelavca, ki ve kako se stvarem streže in naj vas ponos ne spravi v prevelike težave. Nobene potrebe ni, da bi določenim zadevam posvečali več časa kot je potrebno.

💓 LJUBEZEN: Žal boste spoznali, da je neka zelo obetavna priložnost splavala po vodi. Vezani ste načrtovali lepe trenutke s svojim partnerjem, a vama bo načrte prekrižala usoda. Samski boste imeli grenko izkušnjo pri spoznavanju, saj se bo na prvi pogled obetavna zgodba, zasukala v povsem nasprotno smer.

👨‍ ZDRAVJE: Trenutno ste sami največja grožnja svojemu počutju. Ne dovolite, da bi stres iz okolja povsem prevzel nadzor nad vašim življenjem.

VAŠ SREČNI DAN: sobota

SREČNE ŠTEVILKE – STRELEC

Karakteristike Strelca

tedenski horoskop KozorogTedenski horoskop Kozorog

💰 POSEL: Ostaja zelo velika verjetnost, da boste v teku tega tedna na svoj naslov prejeli mamljivo ponudbo za zamenjavo delovnega okolja. Ni videti, da bi šlo za neke vrste klasičnega dela ali enega izmed bolj razširjenih poklicev. Če posedujete neka posebna in bolj redka znanja, boste na konju. Vsekakor pa vsi tisti z različnimi hobiji in čutom za umetnost … široko odprite oči in napnite ušesa. Nekaj se pripravlja!

Nasvet tedna tedenskega horoskopa za Kozoroge: “Včasih je resnično, čeprav je videti prelepo.”

💓 LJUBEZEN: Samski boste sprva nekoliko plavali v oblakih, saj vas bo takoj na začetku tedna presenetila zanimiva novica. Če ste prepričani, da vas zanima potem ne mencajte predolgo sicer boste oddali napačen signal. Vaše počutje bo zelo dobro in s svojimi idejami boste pripravljeni na zanimivo družbo, ki si vas bo želela v bližini. Pričakujte uspešen pričetek tega novega tedna.

👉💖Članki na temo pozitivnih misli!

👨‍ZDRAVJE: To je to, takšne energije bi bili veseli vsak teden!

VAŠ SREČNI DAN: petek

SREČNE ŠTEVILKE – KOZOROG

Karakteristike Kozoroga

Tedenski horoskop VodnarTedenski horoskop Vodnar

💰 POSEL: Na poslovnem področju pričakujte nenaden zasuk v zadevi, ki ste jo praktično že odpisali. Čeprav se vam bo zdelo skorajda neverjetno, pa se včasih pripetijo tudi takšne reči. Vsekakor se ne obotavljajte in naredite prvo potezo, sicer vas bodo prehiteli drugi.

💓 LJUBEZEN: Partner bo nekoliko nerazumevajoč v primeru vaše čustvene odsotnosti. Nekaj na delovnem področju bo v takšni meri okupiralo vaše misli, da se boste pripravljeni za nekaj časa povsem odklopiti od preostalega sveta. Previdno, ko to nanese tudi na vašega partnerja. Samski ta teden ne boste pretira pogrešali kakšnih poglobljenih medosebnih odnosov.

👨‍ ZDRAVJE: Morda vam bo proti koncu tedna zmanjkalo kanček potrebne energije, da bi dokončali začeto. Sicer pa bo vaše počutje na zadovoljivem nivoju.

VAŠ SREČNI DAN: ponedeljek

SREČNE ŠTEVILKE – VODNAR

Karakteristike Vodnarja

Tedenski horoskop ribiTedenski horoskop Ribi

💰 POSEL: Na poslovnem področju se pripravlja nekaj večjega. Lahko je povezano z nekim zanimivim predlogom ali ponudbo iz preteklosti, saj so zdaj nastopili idealni pogoji za realizacijo. Spoznali boste, da obstajajo trenutki, ko slabe napovedi za nekoga pomenijo dobre obete za druge. Po dolgem času se boste znašli na pravi strani.

💓 LJUBEZEN: V ljubezni vas čaka sila pester teden, še posebej, če gre za romantičen odnos na vašem delovnem mestu. Vezani boste močno ogreli srce na drugi strani, samski pa prebudili domišljijo in prebudili strasti.

👨‍ ZDRAVJE: Energije bo dovolj in pokali boste od samozavesti. Ne pozabite, da je potrebno “baterije” tudi napolniti.

VAŠ SREČNI DAN: petek

SREČNE ŠTEVILKE – RIBI

Karakteristike Rib

[ultimate-faqs include_category=’tedenski-horoskop’]

Povzetek
Tedenski horoskop
Naslov članka
Tedenski horoskop
Opis
Tedenski horoskop za tekoči teden. Preverite kaj so vam namenile zvezde in planeti v tem tednu, ter pogumno zakorakajte vanj. Bodite strpni.
Avtor
Založnik
Zlowdaj.si
Založnikov logotip