Tedenski horoskop | 20.01. – 26.01.2020

Tedenski horoskop za teden od 20. 01. – 26. 01. 2020. Naj bodo zvezde 🌟 in planeti 🪐 vedno na vaši strani!

Tedenski horoskop oven

Tedenski horoskop Oven

💰 POSEL: Tedenski horoskop sporoča: Zdelo se vam bo, da za svoje delo niste pravilno nagrajeni. Ne tolažite se, da je pač tako kot je. Zaslužite si več in to lahko tudi dosežete, če boste le dovolj vztrajni pri svojem delu. Nekaj več energije boste morali vložiti v samo komunikacijo in biti previdni pri izbiri ene od ponujenih opcij.

Tedenski horoskop vam svetuje: Ni potrebno vsega postoriti naenkrat, teden je dolg.

💓 LJUBEZEN: Ta teden se boste znašli v dvomu glede tega komu zaupati pomembno informacijo. Čeprav bo marsikaj slišati lepo pa vse skupaj vzemite z nekoliko rezerve. Obeta se vam preizkus značaja kakršne ste doslej opravljali z odliko. Nobenega razloga ni, da tudi tokrat ne bi bilo tako.

Ste že brali? “Varnost na spletu”

👨‍⚕️ ZDRAVJE: Čutili boste zadeve, ki prihajajo za vami. Lahko se izkažejo kot manjši glavoboli, ki vodijo v splošno slabo počutje in slabo voljo.

VAŠ SREČNI DAN: torek

SREČNE ŠTEVILKE – OVEN

Karakteristike Ovna

Tedenski horoskop bik

Tedenski horoskop Bik

💰 POSEL: Znašli se boste v dilemi ali delo opraviti do konca sami ali prositi za pomoč nekoga, ki se že ves čas “štuli” okoli vas. Previdno pri tem saj je videti, da si nekdo želi vašega kosa pogače. Nadrejeni bodo znali prepoznati vaš potencial zato bo pravi trenutek, da pokažete vse kar znate. Previdno pri poslovanju z višjimi vrednosti. Preverite drobni tisk.

Ste že brali? “Nikola Tesla in skrivnosti števil 3, 6 in 9!”

💓 LJUBEZEN: Ta teden bodo partnerski odnosi nekoliko v ozadju. Ne izpostavljajte se pretirano, če to ne bo zares potrebno. Vezani boste čutili, da vam partner prikriva nekaj kar ga spravlja v slabo voljo. Samski se boste znašli v veliki dilemi saj bo nekdo jasno izrazil simpatije do vas, a sami ne boste najbolj navdušeni glede tega.

👨‍⚕️ ZDRAVJE: Ni videti večjih težav le držite se nekega normalnega ritma čeprav se vam zdi, da zmorete še več.

VAŠ SREČNI DAN: ponedeljek

SREČNE ŠTEVILKE – BIK

Karakteristike Bika

Tedenski horoskop dvojčkaTedenski horoskop Dvojčka

💰 POSEL: Prihajajo dnevi, ko si boste želeli, da bi v preteklosti izbrali kakšno drugo delo namesto tega. Če boste želeli razrešiti situacijo boste morali v sebi poiskati politika, ki bo premogel ogromno dialoga, sestankov in kompromisov. Veliko truda bo potrebnega, da bi se počutili vsaj kot delni zmagovalec.

Tedenski horoskop vam svetuje: Diplomacija vam bo prišla še kako prav.

BREZPLAČNA e-knjiga “Horoskop karakteristike” 🕮

💓 LJUBEZEN: Zdelo se vam bo, da ste padli v neko sivo območje kar se ljubezni tiče. Tako kot na splošno v življenju, tudi na tem področju ni vse rožnato. Včasih se je potrebno preklemano potruditi že zato, da sploh ostanete nad vodo. Ne obupajte prekmalu saj nasprotna stran to hitro začuti.

👨‍ ZDRAVJE: Če se vaše počutje ne bo kmalu uravnalo bi bilo dobro opraviti kakšen rutinski pregled. Včasih je že malenkost dovolj, da se počutimo bolje.

VAŠ SREČNI DAN: petek

SREČNE ŠTEVILKE – DVOJČKA

Karakteristike Dvojčka

Tedenski horoskop RakTedenski horoskop Rak

💰 POSEL: Pred Raki je nadvse ploden in uspešen teden, ki bo do izraza prišel s prefinjeno izbranimi potezami. Teren je pripravljen zato le pogumno nadaljujte s svojim delom, ki je na poti, da obrodi zares lepe rezultate. Ne zapravite izjemne priložnosti, ki se vam pripravlja, saj bi vam bilo lahko še pošteno žal za izgubljenim.

Nasvet tedenskega horoskopa: Čeprav bo na voljo veliko izbire pa izberite le najboljšo zase.

💓 LJUBEZEN: Vezane Rake čaka nekaj težav na ljubezenskem področju saj bo potrebno veliko dialoga za malo učinka. Preveč pogovora vas utruja in radi bi, da vam partner vidi v dušo ter prebere kar ga zanima. Tako seveda ne gre in, če ne boste vložili vsaj najmanjšega napora v svojo zvezo, lahko pride do težav. Samskim Rakom se obeta zelo lepa priložnost za vroče trenutek v dvoje.

Ljubezenski verzi za vsak dan 💖

👨‍ ZDRAVJE: Počutje bo na zavidljivi ravni, prav tako nivo pozitivne energije.

VAŠ SREČNI DAN: četrtek

SREČNE ŠTEVILKE – RAK

Karakteristike Raka

Tedenski horoskop LevTedenski horoskop Lev

💰 POSEL: Preveč ljudi vam je že reklo, da so vaše zamisli sijajne, da jim ne bi verjeli. Radi ste v ospredju in narekujete tempo a včasih enostavno ne verjamete dovolj sami vase. Ta teden bi se vam omahovanje lahko maščevalo. V nasprotnem primeru pa vas čaka zelo lepa nagrada in motivacija za naprej.

Tedenski horoskop sporoča: Verjemite vase in v svoje sposobnosti.

Ste že preverili svoje “Srečne številke”?

💓 LJUBEZEN: Zdelo se vam bo, da preveč časa in energije vlagate v to, da bi bilo vaše razmerje vsaj kolikor toliko spodobno. Težava bo lahko vaše hitenje saj vam počasi zmanjkuje časa za neko pomembno zadevo. Pogovorita se in razložite zakaj ste takšni.

👨‍ ZDRAVJE: Lahko bi bolje poskrbeli za svoje splošno počutje (gibanje-kondicija) a načeloma ni videti slabo.

VAŠ SREČNI DAN: petek

SREČNE ŠTEVILKE – LEV

Karakteristike Leva

Tedenski horoskop Devica

Tedenski horoskop Devica

💰 POSEL: Sami najbolje veste koliko v resnici zmorete zato ne bodite prezahtevni do sebe saj se vam lahko to maščuje. Ni prvič, da želite narediti več kot lahko. Delovni teden je z namenom dolgo toliko kolikor je. Potrebujete tudi počitek, trezno glavo in sveže ideje. Na silo pač ne gre.

💓 LJUBEZEN: Dobro se boste počutili v izbrani družbi in prav to bi moralo biti vaše izhodišče za vse ostalo. Samski boste na udaru nasprotnega spola. Da vas le ne bi preveč zaneslo saj se morate zbrati tudi za delovno področje.

Naj bo naslednji klic bolj zabaven 🎶 “Melodije zvonjenja” 

👨‍ ZDRAVJE: Splošno počutje bo na precej sprejemljivi ravni, potrebujete pa nekaj “nege” na psihološki strani.

VAŠ SREČNI DAN: sreda

SREČNE ŠTEVILKE – DEVICA

Karakteristike Device

Tedenski horoskop TehtnicaTedenski horoskop Tehtnica

💰 POSEL: Močno napredujete pri neki zadevi, ki vam je zelo pomembna in zato vas na koncu čaka lepa nagrada. Videti pa je, da boste zanjo morali pokazati še precej več volje oziroma se še dodatno izpostaviti. Ne bodite sramežljivi pri prejemanju nagrade saj si jo več kot zaslužite.

Kaj je sreča? CITATI O SREČI

💓 LJUBEZEN: Ne mešajte intimnega življenja in drugih reči, še posebej takrat ne, ko se vam zdi, da ste v življenjski priložnosti. Tako samski kot vezani boste na hudi preizkušnji saj se boste srečali s čudovito osebo angelskih lastnosti, ki zna precej razburkati gladino, trenutno nekoliko umirjenega, ljubezenskega življenja.

👨‍ ZDRAVJE: Malce premalo se posvečate svojemu počutju. Pazite na minus določenih snovi, ki povzročajo glavobol.

VAŠ SREČNI DAN: četrtek

SREČNE ŠTEVILKE – TEHTNICA

Karakteristike Tehtnice

Tedenski horoskop ŠkorpijonTedenski horoskop Škorpijon

💰 POSEL: Če ne boste imeli težav s tem, da se boste znašli v središču pozornosti potem vas čaka res uspešen delovni teden. V miže boste opravili z zadanimi nalogami in želeli si boste še. To s seboj prinaša tudi pozitivne finančne posledice a vseeno imejte v mislih, da je nekje potrebno potegniti zavoro.

💶 Odlična priložnost! PI Network nova zvezda med kriptovalutami!

💓 LJUBEZEN: Če v prejšnjem tednu niste izpadli preveč nezaupljivi bi lahko ta teden močno napredovali tako samski kot vezani. Na ljubezenskem področju se vam v zadnjem času odpirajo vrata v svetove katerih še niste obiskali. Ne bodite preveč zadržani sicer lahko zamudite zares lepe zgodbe, ki jih piše ljubezen.

👨‍ ZDRAVJE: Splošno počutje bo super, delovne energije pa nekoliko premalo.

VAŠ SREČNI DAN: torek

SREČNE ŠTEVILKE – ŠKORPIJON

Karakteristike Škorpijona

Tedenski horoskop StrelecTedenski horoskop Strelec

💰 POSEL: Kaže vam na nekaj težav na poslovnem področju, za katere pa boste večinoma krivi sami. V preteklosti ste obljubili nekoliko preveč in zdaj se vam to maščuje. Potrudite se, da jezik ne bi prehiteval možganov sicer si boste nakopali le še več nepotrebnega dela. Sicer lahko z vsem opravite kot ponavadi a je vseeno škoda dodatnega časa za nekaj kar je bilo enkrat že narejeno.

💓 LJUBEZEN: Ni vedno za vse težave v ljubezni kriva le ena oseba. Včasih sta to dve, ali pa celo tri. Če je v vaše intimno življenje pred kratkim vstopila tretja oseba, potem vsekakor potrebujete nekaj konkretnih odločitev. Boleče bo, če ne boste izbrali prave poti. Samskim se utegne pripetiti teden iz sanj, a pozor! Že naslednji teden se vam lahko marsikaj maščuje, če boste pretiravali v radodarnosti usode.

👨‍ ZDRAVJE: Bodite bolj pozorni do znakov, ki vam jih zadnje čase sporoča vaše telo. Potrebujete nekaj nege na fizičnem in psihičnem področju.

VAŠ SREČNI DAN: sobota

SREČNE ŠTEVILKE – STRELEC

Karakteristike Strelca

tedenski horoskop KozorogTedenski horoskop Kozorog

💰 POSEL: Sicer navadno niste takšna oseba ampak ta teden se vsekakor malce posvetite skrivanju svojih idej. Ni treba, da prav vsi izvedo kaj si mislite še preden je zadeva zrela za realizacijo. Nekdo bi se nadvse rad okoristil z vašim delom. Nekoč se je že in prav nobenih zadržkov nima, da se ne bi še enkrat.

Nasvet tedna tedenskega horoskopa za Kozoroge: “Pretirana zaupljivost boli.”

💓 LJUBEZEN: Če ste v zadnjem času svojim bližnjim posvečali malce več pozornosti kot zadnje čase, potem vas čaka prijeten teden na zasebnem področju. Samski boste zelo dobrodošli v družbi in, kadar je prisotna dobra volja je marsikaj odprto. Pazite se konkurence, ki bo skrajno nevoščljiva ob vaših trenutkih sreče.

👨‍ZDRAVJE: Brez posebnosti, lahko pa bi malce bolj zdravo jedli. Tudi svež zrak bi utegnil narediti čudeže na področju dobrega počutja.

VAŠ SREČNI DAN: nedelja

SREČNE ŠTEVILKE – KOZOROG

Karakteristike Kozoroga

Tedenski horoskop VodnarTedenski horoskop Vodnar

💰 POSEL: Vse je videti v redu, bodite le pozorni, da vas trenutna rutina ne uspava. V tem primeru se zlahka in precej hitro znajdete na spolzkem terenu. Če boste ostali zbrani do konca vas čaka lepa in vsekakor pričakovana nagrada. Tudi nadrejenim ne bo ušla vaša prizadevnost in pripadnost delu, ki ga opravljate.

💓 LJUBEZEN: Najboljše kar lahko ta teden storite zase in za svoje bližnje je, da se sprostite. Uživajte v skupnih trenutkih, poveselite se in pojdite nekam kjer že dolgo niste bili, a vas vleče tja. Partner vam bo nadvse hvaležen in občutki bodo čudoviti. Samskim se obeta lep konec tedna, ko boste spoznali nekaj novih oseb med katerimi vas bo ena prav posebej navdušila. Ni slabo zapustiti domačih štirih sten in se podati v družbo.

👨‍ ZDRAVJE: Morda ste ta hip nekoliko preveč aktivni na različnih področjih. Četudi utrujenosti ne čutite pa vam lahko v prihodnosti škodi.

VAŠ SREČNI DAN: sobota

SREČNE ŠTEVILKE – VODNAR

Karakteristike Vodnarja

Tedenski horoskop ribiTedenski horoskop Ribi

💰 POSEL: Potrebujete več raznovrstnega dela ter dnevnih opravkov saj vas trenutni vzorec dela ubija in potem se ne počutite najbolje. Žal zaradi tega trpi tudi vaša okolica, družina, prijatelji. Proti koncu tedna vas čaka nek zanimiv pogovor o prihodnosti in ne recite takoj, da vas ne zanima. Lahko bi vam bilo še žal.

💓 LJUBEZEN: Zaljubljeni boste spoznali kaj pomeni nadgraditi svoj odnos z ljubljeno osebo kateri ste zaupali svoje srce. Nasvet tedenskega horoskopa: pripravite se na lepe trenutke in celo morebitne solze sreče! Samski se vsekakor odpravite v družbo in skušajte spoznati nove ljudi. Ta teden boste zelo komunikativni in takrat je mogoče prav vse.

👨‍ ZDRAVJE: To je to! Tako bi lahko bilo vsak teden.

VAŠ SREČNI DAN: petek

SREČNE ŠTEVILKE – RIBI

Karakteristike Rib

Trenutno še ne, tečejo pa dogovori s priznano astrologinjo, ki bi pokrivala ta del vašega vprašanja. Izdelava osebnega horoskopa zahteva veliko dela in časa zato vam želimo ponuditi le najboljše.

Na koncu vsakega horoskopa imate na voljo povezavo do podrobnega opisa karakteristik posameznega znamenja. Smo pa za vas pripravili tudi zelo posebno darilo in sicer brezplačno e-knjigo Horoskop karakteristike!

V tedenskem horoskopu na naši spletni strani lahko preberete svojo tedensko napoved s področja posla, ljubezni in zdravja.

Nov tedenski horoskop na spletni strani zlowdaj.si objavimo vsako nedeljo.

Load More

Povzetek
Tedenski horoskop
Naslov članka
Tedenski horoskop
Opis
Tedenski horoskop za tekoči teden. Preverite kaj so vam namenile zvezde in planeti v tem tednu, ter pogumno zakorakajte vanj. Bodite strpni.
Avtor
Založnik
Zlowdaj.si
Založnikov logotip