7.8 C
Ljubljana
Tedenski horoskop Bik
Tedenski horoskop Bik

Tedenski horoskop Bik

POSEL: Ugotovili boste, da ste kar nekaj svoje energije usmerili v napačne cilje zato se boste znašli v precepu. Nikar ne vztrajajte v primeru, da ni želenih rezultatov. Razdajanje energije v tem trenutku ni vaša najboljša izbira. Posvetite se rečem, ki bodo vašo dejavnost vrnila na pravo pot. Sprejmite ponujeno pomoč.
LJUBEZEN: Čeprav ste pred časom menili, da je to-to, pa bo videti, da ni povsem tako. Naj vas ne bo strah sprememb v življenju, saj so te potrebne in dobrodošle. Morda v prvem trenutku nekoliko boleče, a že kmalu za tem neznansko osvobajajoče in potrebne. Pred vami je teden “čiščenja” po katerem se boste počutili neverjetno lahke in svobodne. Vaše drugo ime bo “Sreča”.

ZDRAVJE: Čeprav bo večina menila, da se ob vseh svojih dogodkih v življenju ne morete dobro počutiti, pa se bodo še kako motili. Iz vas bo vel optimizem, pozitivne energije pa boste imeli za izvoz. Med prijatelji boste nadvse zaželeni in to bo vplivalo na vaše dobro počutje.

VAŠ SREČNI DAN: petek

Preverite še tedenski horoskop za kakšen drug znak.

Povzetek
Tedenski horoskop Bik
Naslov članka
Tedenski horoskop Bik
Opis
Tedenski horoskop Bik, za vse Bike in Bikice, ki želijo pokukati v prihodnji teden. Preverite kako vam kaže v poslu, ljubezni in zdravju.
Avtor
Založnik
Zlowdaj.si
Založnikov logotip