Tedenski horoskop Bik
Tedenski horoskop Bik

Tedenski horoskop Bik

POSEL: Pričakujete lahko veliko komunikacije, ki bo na trenutke precej burna. Zastopati boste morali svoje stališče in zagovarjati svoje delo, čeprav vam bodo hudo nasprotovali. Če menite, da imate prav, potem vztrajajte do konca, saj se vam bo obrestovalo v prihodnosti. Niso vsi zadovoljni zaradi vaših uspehov, zato se bo morda pojavilo nekaj malega nevoščljivosti. Obrnite jo sebi v prid.
LJUBEZEN: Tudi na ljubezenskem področju vas čaka kar nekaj debate o tem in onem. Nekatere reči bodo vezane tudi na poslovni del, a naj vas to pretirano ne obremenjuje. Tu boste deležni podpore. Bolj naj vas skrbi očitno izražen dvom partnerja, ali simpatije, ki meni, da zanjo nimate več enakih iskric v očeh kot nedolgo nazaj.

ZDRAVJE: Čeprav boste oblegani z vseh strani, pa bo vaše počutje precej dobro. Očitno ste dobro napolnili svoje rezervoarje pozitivne energije, saj vam niti v najtežjih trenutkih ne bo zmanjkalo smisla za humor. Ker smeh premaga vse, boste uspeli zmagati tudi tam kjer nekoč ne bi.

VAŠ SREČNI DAN: petek

Preverite še tedenski horoskop za kakšen drug znak.

Povzetek
Tedenski horoskop Bik
Naslov članka
Tedenski horoskop Bik
Opis
Tedenski horoskop Bik, za vse Bike in Bikice, ki želijo pokukati v prihodnji teden. Preverite kako vam kaže v poslu, ljubezni in zdravju.
Avtor
Založnik
Zlowdaj.si
Založnikov logotip