Tedenski horoskop Devica
Tedenski horoskop Devica

Tedenski horoskop Devica

POSEL: Nekaj bo močno vplivalo na vaše delo, ki bo zaradi tega nekoliko zastalo. Ni videti, da bi utrpeli kakšne resnejše posledice, le delo se vam bo dodatno nakopičilo. Ob vsem tem pa vas ne bo pretirano skrbelo. Le zakaj je temu tako? Sladkosti na drugem področju lahko vedno privedejo do grenkobe na drugem.
LJUBEZEN: Tako je kot ste ugotovili. Od dela vas bo speljala ljubezen, ki se bo zasidrala globoko v vaše prebujeno srce. Vse ostalo bo za vas postalo nepomembno in v povsem nekem drugem planu. Skušajte ostati na trdnih tleh. Lebdenje med oblaki je sicer sila mamljiva misel, a pristanki na koncu so navadno sila trdi in boleči.

ZDRAVJE: Zdelo se vam bo, da se vozite z vlakom smrti. En dan gor, naslednjega dol. Morda celo v istem dnevu večkrat. Za vse skupaj bo kriv dogodek na začetku tedna, ki vas bo zaznamoval za kar nekaj časa. Občutili boste kakšno moč imajo lahko silna čustva tudi na fizični ravni.

VAŠ SREČNI DAN: petek

Preverite še tedenski horoskop za kakšen drug znak.

Povzetek
Tedenski horoskop Devica
Naslov članka
Tedenski horoskop Devica
Opis
Tedenski horoskop Devica, za vse Device, ki želijo pokukati v prihodnji teden. Preverite kako vam kaže v poslu, ljubezni in zdravju.
Avtor
Založnik
Zlowdaj.si
Založnikov logotip