7.8 C
Ljubljana
Tedenski horoskop Devica
Tedenski horoskop Devica

Tedenski horoskop Devica

POSEL: Čeprav imate super zamisli in so vaše ideje vsekakor vredne nadaljnje obravnave, pa ta teden ne bo primeren za to. Na vsakem koraku boste doživljali zavrnitve, ki pa ne bodo posledica vaših nezrelih ali ne dovolj dobrih idej, pač pa bolj pomanjkanje energije in volje na drugi strani. Dajte za nekaj dni na stran, vaš čas še prihaja.
LJUBEZEN: Posvetiti se boste morali svojim zasebnim rečem in partnerju, ki že nekaj časa tarna, da vas premalo ostaja zanj. Če ste v fazi, ko na poslovnem področju vlagate večino svoje energije, se zamislite nad tem. Partner je na drugi strani vse kar imate in opora tudi takrat, ko vam v poslu ne gre. Samski boste veliko razmišljali o sebi in o svetu okoli vas. Ne bo vam šlo v glavo zakaj ne morete najti nekoga po svoji meri. Ste morda nekoliko prezahtevni? Na vsak način, pa iskati partnerja na silo ni prava rešitev. Ljubezen ima čudna pota.

ZDRAVJE: Predvsem se posvetite razčiščevanju nakopičenih skrbi in misli, ki vam kronično jemljejo energijo. Enako kronično lahko zaradi tega namreč postanete tudi utrujeni, kar pa iz psiholoških težav zlahka preide v fizične, ki še nekoliko bolj bolijo. Pustite zgodovino tam kjer ji je mesto. V preteklosti. Vi pa se podajte v svetlo prihodnost in se zazrite vanjo. Veliko lepega še ima za vas.

VAŠ SREČNI DAN: torek

Preverite še tedenski horoskop za kakšen drug znak.

Povzetek
Tedenski horoskop Devica
Naslov članka
Tedenski horoskop Devica
Opis
Tedenski horoskop Devica, za vse Device, ki želijo pokukati v prihodnji teden. Preverite kako vam kaže v poslu, ljubezni in zdravju.
Avtor
Založnik
Zlowdaj.si
Založnikov logotip