11.5 C
Ljubljana
Tedenski horoskop Dvojčka
Tedenski horoskop Dvojčka

Tedenski horoskop Dvojčka

POSEL: Nekaj bo konstantno motilo vaš običajen ritem dela. Poiščite izvor preden bo prepozno. Sodelavci in vodstvo imajo sicer še nekaj potrpljenja, a v nedogled takole vendarle ne bo šlo. Ste še zainteresirani za sodelovanje pri ambicioznem projektu, ki bi bil kot ustvarjen za vas? Morda ne bi bilo slabo, če bi se malce bolj zakopali vanj.
LJUBEZEN: Razdvojenost vas bo prikovala na mesto in to bodo čutili prav vsi, ki se bodo znašli v vaši bližini. Vezani boste morda morali reševati težave na ljubezenskem področju, nekaterim bo celo kazalo na tiste najbolj nepriljubljene poteze. Samski ta teden žal ne boste naredili kakega vidnejšega napredka, saj boste preveč okupirani s preostalimi rečmi, ki so precej nujne ta hip.

ZDRAVJE: Nivo življenjske energije bo povsem pri dnu in zdelo se vam bo, da bi morali en teden samo ležati. Nič čudnega glede na vse tisto kar je za vami, a tudi še pred vami. Ne izgubite volje, saj se bo na koncu zelo dobro končalo. Res pa je, da traja precej dlje kot ste menili da bo. Naj vam to ne vzame volje. Pojdite na kakšen daljši sprehod v naravo. Bližina gozda in vode vam bo močno pomagala.

VAŠ SREČNI DAN: petek

Preverite še tedenski horoskop za kakšen drug znak.

Povzetek
Tedenski horoskop Dvojčka
Naslov članka
Tedenski horoskop Dvojčka
Opis
Tedenski horoskop Dvojčka, za vse Dvojčke, ki želijo pokukati v prihodnji teden. Preverite kako vam kaže v poslu, ljubezni in zdravju.
Avtor
Založnik
Zlowdaj.si
Založnikov logotip