Tedenski horoskop Dvojčka
Tedenski horoskop Dvojčka

Tedenski horoskop Dvojčka

POSEL: Pričakujte veliko komunikacije in sestankov, ki bodo potrebni zato, da bi uresničili svoje ideje. Gre za izjemen napredek na vašem delovnem področju, ki bo od vas zahteval celo osebo. Rezultati bodo navdušili tako vas kot vse udeležene. Tisti, ki vam nasprotujejo že dlje časa, se bodo morali ugrizniti v jezik.
LJUBEZEN: Čeprav ste v življenju pripravljeni sprejeti veliko kompromisov, pa v ljubezni ne odstopate od svojega in to je prav. Če si želite biti srečni z neko osebo, občutiti vso ljubezen tega sveta in ljubezen do samega sebe, potem je to edina prava pot. Naj vas ne zavedejo misli nekega znanca, ki vam bo želel s svojimi nasveti pomagati. Na koncu ste vi tisti ki odločate kakšno bo vaše življenje.

ZDRAVJE: Po obdobju manjših pretresov kar se počutja tiče, boste v svoje telo in duha končno uspeli prinesti nekaj več harmonije. To boste občutili tako sami kot tudi vaša okolica. Vse skupaj pa bo seveda zelo pozitivno vplivalo na vaše počutje.

VAŠ SREČNI DAN: četrtek

Preverite še tedenski horoskop za kakšen drug znak.

Povzetek
Tedenski horoskop Dvojčka
Naslov članka
Tedenski horoskop Dvojčka
Opis
Tedenski horoskop Dvojčka, za vse Dvojčke, ki želijo pokukati v prihodnji teden. Preverite kako vam kaže v poslu, ljubezni in zdravju.
Avtor
Založnik
Zlowdaj.si
Založnikov logotip