11.5 C
Ljubljana
Tedenski horoskop Kozorog
Tedenski horoskop Kozorog

Tedenski horoskop Kozorog

POSEL: Kar nekoliko preveč razigrani boste glede na trenutno situacijo. A prav to bo botrovalo k temu, da boste v poslu še uspešnejši, kar bodo začutili tudi vaši sodelavci ali poslovni partnerji. Energija, ki vas bo obkrožala ta teden vam bo omogočila, da boste naredili precej več kot bi od sebe pričakovali. Prihaja nagrada!
LJUBEZEN: Za nekaj časa boste malce manj “dosegljivi” kar se bo takoj poznalo na vašem ljubezenskem področju. Vezani boste imeli zaradi tega neke vrste komunikacijski mrk s partnerjem, samski pa se nikakor ne boste znali povezati z nasprotnim spolom. A kar brez skrbi. Že v drugi polovici tedna se vam bo nasmehnila sijajna priložnost za neko novo poznanstvo, ki kaže veliko potenciala.

ZDRAVJE: Povsem običajen teden za vas, a vendarle morda nekoliko bolj čustveno stresen kot sicer. Skušajte odmisliti negativne misli in si pred oči raje naslikajte vse svoje zadnje uspehe. Naj vam ne pridejo do živega zlobni jeziki, ki vam bodo zavidali vašo uspešnost. Lahko bi vplivalo na vaše počutje, to pa potem seveda na vse ostalo.

VAŠ SREČNI DAN: petek

Preverite še tedenski horoskop za kakšen drug znak.

Povzetek
Tedenski horoskop Kozorog
Naslov članka
Tedenski horoskop Kozorog
Opis
Tedenski horoskop Kozorog, za vse Kozoroge, ki želijo pokukati v prihodnji teden. Preverite kako vam kaže v poslu, ljubezni in zdravju.
Avtor
Založnik
Zlowdaj.si
Založnikov logotip