Tedenski horoskop Kozorog
Tedenski horoskop Kozorog

Tedenski horoskop Kozorog

POSEL: Čeprav bodo od vas želeli, da delate hitreje, pa ostanite pri svojem. Hitenje namreč človeka sili v napake, teh pa si na svojem delovnem mestu nikakor ne smete privoščiti. Enkrat ste na podoben način že nasedli, zato tokrat ne bi smelo biti tako enostavno za tiste, ki vas želijo prisiliti v napake.
LJUBEZEN: Občutili boste veliko ljubezni, še posebej tisti, ki ste pred kratkim spoznali svojo sorodno dušo. Želeli si boste več časa za vse tisto kar si želite povedati, a bodo trenutki v dvoje vedno “obteženi” še z nečem kar bo preprečevalo vaše izpovedovanje intime. A kar brez skrbi. Če ne prej, boste na svoje prišli v soboto in nedeljo.

ZDRAVJE: Nikakor niste v optimalnem položaju, a tudi slabo ni. Počutje bo zadovoljivo, a bi bilo smotrno kaj več postoriti na področju svoje fizične pripravljenosti. Če imate težave s krvnim tlakom bodite nanj še posebej pozorni.

VAŠ SREČNI DAN: torek

Preverite še tedenski horoskop za kakšen drug znak.

Povzetek
Tedenski horoskop Kozorog
Naslov članka
Tedenski horoskop Kozorog
Opis
Tedenski horoskop Kozorog, za vse Kozoroge, ki želijo pokukati v prihodnji teden. Preverite kako vam kaže v poslu, ljubezni in zdravju.
Avtor
Založnik
Zlowdaj.si
Založnikov logotip