Tedenski horoskop Lev
Tedenski horoskop Lev

Tedenski horoskop Lev

POSEL: Ta teden se pripravite na nekaj dni, ko boste morali konkretno združevati posel in ljubezen. Vezanim ne bo preveč lahko, saj vpletanje partnerja v službene zadeve zanje pomeni le še več prilagajanja in dela. Povsem drugačen vpliv pa bo to imelo na samske, saj je videti, da bo ljubezen do njih prišla zaradi dela. A več o tem v nadaljevanju.
LJUBEZEN: Večkrat sta se že spogledovala, si izmenjala nekaj besed, ki so vzbudile takšna in drugačna čustva, a ta teden bo vse skupaj vendarle drugače. Še posebej zato, ker gre za osebo, ki je del vaših delovnih procesov. Za hip utegnete pomisliti na težave in nasvete, ki ste jih poslušali pred leti, da ljubezni ne gre mešati z delom. A v tem primeru bo vse skupaj vendarle nekoliko drugače.

ZDRAVJE: Počutje bo na vrhuncu zato kaj dosti več ne boste želeli postoriti. Prav v tem pa se skrivajo potencialne nevarnosti. Čeprav se počutite dobro, morate še naprej skrbeti za svoje zdravje. Jejte zdravo in privoščite si dovolj spanca.

VAŠ SREČNI DAN: sreda

Preverite še tedenski horoskop za kakšen drug znak.

Povzetek
Tedenski horoskop Lev
Naslov članka
Tedenski horoskop Lev
Opis
Tedenski horoskop Lev, za vse Leve in Levinje, ki želijo pokukati v prihodnji teden. Preverite kako vam kaže v poslu, ljubezni in zdravju.
Avtor
Založnik
Zlowdaj.si
Založnikov logotip