10.9 C
Ljubljana
Tedenski horoskop Lev
Tedenski horoskop Lev

Tedenski horoskop Lev

POSEL: Morali boste stopiti iz priučenih okvirjev in se dela lotiti po svoje. Imate super ideje, ki pa jih nekateri enostavno nočejo sprejeti. Morali jih boste prepričati z rezultati, ki pa ne bodo prišli dokler jih ne boste izzvali. Teden se bo končal zmagoslavno.
LJUBEZEN: Kaj reči drugega kot to, da boste vladali svojemu ljubezenskemu življenju. Vezani boste nadvse očarljivi in razvajali partnerja, ki vam bo te občutke z veseljem vračal. Pri samskih pa bo nekoliko drugače. Čeprav vas bo obkrožala silno romantična (že kar malce erotična) energija, bo videti kot bi se otepali zapletanja s potencialnimi snubci. Morda ste ta hip pretirano zadovoljni sami s seboj, a ta občutek ne bo trajal večno.

ZDRAVJE: Počutje bo naravnost fenomenalno. Polni boste energije, ki vas bo popeljala kamorkoli boste želeli, a je videti, da vsega tega potenciala vendarle ne boste znali izkoristiti. Če berete te vrstice, potem se vsekakor prisilite h kakšnemu športu ali rekreaciji, saj se utegne pripetiti, da boste gibanje za zdravje nadgradili z nekimi novimi poznanstvi, ki lahko pomembno vplivajo na vsa vaša področja življenja.

VAŠ SREČNI DAN: ponedeljek

Preverite še tedenski horoskop za kakšen drug znak.

Povzetek
Tedenski horoskop Lev
Naslov članka
Tedenski horoskop Lev
Opis
Tedenski horoskop Lev, za vse Leve in Levinje, ki želijo pokukati v prihodnji teden. Preverite kako vam kaže v poslu, ljubezni in zdravju.
Avtor
Založnik
Zlowdaj.si
Založnikov logotip