7.8 C
Ljubljana
Tedenski horoskop Oven
Tedenski horoskop Oven

Tedenski horoskop Oven

POSEL: Kar nekaj sprememb bo potrebnih, če boste želeli svoje delovno področje urediti na način, da bo ustrezalo vam in ne drugim. Morda se ta hip nekoliko bojite reakcij preostalih, a zavedajte se, da je potrebno misliti nase. Še posebej zato, ker s tem prav nič ne boste škodovali drugim.
LJUBEZEN: Partner bo zaskrbljen nad vašim obnašanjem, saj ga bo zmotila sprememba, ki jo boste kazali skozi ves teden. Morda boste zgolj zaskrbljeni zaradi nečesa v službi, a če tega ne boste povedali, partner ne bo mogel vedeti, da ni sam krivec za to. Samski boste delovali kot bi želeli družbo odvrniti od sebe, ne pa jim odpreti vrata v svoje življenje.

ZDRAVJE: Potrebujete nekaj ukvarjanja sami s seboj. Hoja, tek, kolesarjenje, ali pa meditacija nekje v naravi ob vodi. Prečistite svoje misli, ki so v zadnjem času prepolne negativizma in zgodb, ki vplivajo na vas in vaše bližnje.

VAŠ SREČNI DAN: torek

Preverite še tedenski horoskop za kakšen drug znak.

Povzetek
Tedenski horoskop Oven
Naslov članka
Tedenski horoskop Oven
Opis
Tedenski horoskop Oven, vsako nedeljo za vse Ovne in Ovnice, ki želijo pokukati v prihodnji teden. Preverite kako vam kaže v poslu, ljubezni in zdravju.
Avtor
Založnik
Zlowdaj.si
Založnikov logotip