11.5 C
Ljubljana
Tedenski horoskop Rak
Tedenski horoskop Rak

Tedenski horoskop Rak

POSEL: Za vse tisto kar vam bodo želeli naložiti nadrejeni boste nekoliko preveč leni. Ne bo šlo za to, da ne bi zmogli, le ocenili boste, da ni pravi čas, da bi od sebe dajali več kot 100%. Za vami je uspešno obdobje, ko ste rešili precej zahtevnih reči in čas je, da kakšen dan uživate v svojih uspehih. Vseeno pa ne zanemarite svojih obveznosti.
LJUBEZEN: Ljubezen je lepa in zagonetna, pravijo. Vi boste ta teden še kako spoznali, da to velja. Ne le z enega naslova, v vašo smer bo poslanih kar nekaj ljubezenskih puščic, ki bodo druga za drugo povzročale zmešnjavo v vašem srcu in glavi. Na trenutke boste tako srečni, da ne boste vedeli kaj bi sami s seboj. Morda se vam obeta teden popolnih sprememb v vašem zasebnem življenju.

ZDRAVJE: Povsem spodoben teden je pred vami kar se počutja tiče. Na trenutke bo to prav sanjsko, vseeno pa ne pretiravajte, saj lahko kaj hitro občutite tudi drugo plat istega kovanca. Razporedite si obveznosti, saj se vse zaloge energije enkrat izčrpajo. Pazite na želodčne težave, ki bodo posledica nepravilnega prehranjevanja v zadnjem času. Morda ne nepravilnega s stališča nezdrave hrane, pač pa zardi uživanja živil, ki na vas ne delujejo najbolje.

VAŠ SREČNI DAN: sreda

Preverite še tedenski horoskop za kakšen drug znak.

Povzetek
Tedenski horoskop Rak
Naslov članka
Tedenski horoskop Rak
Opis
Tedenski horoskop Rak, za vse Rake in Rakice, ki želijo pokukati v prihodnji teden. Preverite kako vam kaže v poslu, ljubezni in zdravju.
Avtor
Založnik
Zlowdaj.si
Založnikov logotip