Tedenski horoskop Rak
Tedenski horoskop Rak

Tedenski horoskop Rak

POSEL: Čeprav boste pri svojem delu zelo uspešni, pa se ne boste mogli znebiti občutka, da bi lahko postorili še kaj več. Čeprav vas vaše trenutno finančno stanje zadovoljuje, pa so vaše želje za prihodnost še precej bolj ambiciozne in bodo zahtevale še več denarja. Naj vas ta ambicioznost ne prestraši, kajti v popolnosti ste sposobni realizirati vse zastavljene cilje.
LJUBEZEN: Na različnih področjih boste morali vložiti kar nekaj svoje energije, zato boste občasno na določenih povsem prazni. Bodite pozorni, da se vam to ne bi dogajalo prepogosto na ljubezenskem. Nasprotni spol namreč ni pretirano navdušen nad občutkom, da ga ignorirajo.

ZDRAVJE: Teden bo precej obremenjujoč za vaše zdravje in počutje, zato poskrbite za relaksacijo. Pred časom ste že razmišljali o nečem kar bi dejansko moralo postati stalnica v vašem življenju. Gre za večjo spremembo vaših življenjskih navad in bi zagotovo imela pozitiven vpliv. Zakaj sploh še čakate?

VAŠ SREČNI DAN: sobota

Preverite še tedenski horoskop za kakšen drug znak.

Povzetek
Tedenski horoskop Rak
Naslov članka
Tedenski horoskop Rak
Opis
Tedenski horoskop Rak, za vse Rake in Rakice, ki želijo pokukati v prihodnji teden. Preverite kako vam kaže v poslu, ljubezni in zdravju.
Avtor
Založnik
Zlowdaj.si
Založnikov logotip