7.8 C
Ljubljana
Tedenski horoskop Ribi
Tedenski horoskop Ribi

Tedenski horoskop Ribi

POSEL: Zdelo se vam bo, da se z glavo zaletavate v zid, a boste za to v veliki meri krivi sami. Počeli boste reči za katere vam nihče ni dal dovoljenja, pa tudi izumljanje novih receptov sredi kuhe, se ne bo izkazalo za najboljše. Prisluhnite nasvetu sodelavca/prijatelja, ki že ima podobne izkušnje s tem.
LJUBEZEN: Ljubosumnost se vam ne poda, a morda bo ta teden enostavno sprovocirana s strani nekoga, ki ste mu doslej v popolnosti zaupali. Vsekakor ne čakajte “da mine”, ampak se raje pogovorita glede tega. Včasih je bolje bobu reči bob, kot čakati na lepše čase. Četrtek ali petek bosta idealna dneva za tovrstne pogovore. Nikakor ne pričnite pogovora z obtoževanjem. Ne bi se dobro končalo.

ZDRAVJE: Morda boste v začetku tedna občutili nek nenavaden padec energije in voljnega momenta, za kar bo krivec nekdo, ki vam bo naložil preveč obveznosti. Skušajte biti jasni pri tem koliko zmorete, sicer si lahko v kratkem obetate nekaj več zdravstvenih težav. Pozabili ste na svoje duhovne potrebe. Meditacija bi vam močno koristila.

VAŠ SREČNI DAN: sreda

Preverite še tedenski horoskop za kakšen drug znak.

Povzetek
Tedenski horoskop Ribi
Naslov članka
Tedenski horoskop Ribi
Opis
Tedenski horoskop Ribi, za vse Ribe, ki želijo pokukati v prihodnji teden. Preverite kako vam kaže v poslu, ljubezni in zdravju.
Avtor
Založnik
Zlowdaj.si
Založnikov logotip