Tedenski horoskop Ribi
Tedenski horoskop Ribi

Tedenski horoskop Ribi

POSEL: V poslu boste zelo težko zbrani, saj vam bodo misli uhajale nekam povsem drugam. Skušajte se vsaj toliko zbrati, da ne bo trpelo vaše običajno delo, ki mora biti opravljeno ne glede na vse. Kakšne večje odločitve ali nove projekte pa raje prestavite v prihodnost, ko bodo vaše misli na mestu.
LJUBEZEN: Kar nekoliko preveč razigrani boste, da bi naredili pozitiven vtis na nasprotni spol. Čeprav boste mnenja, da počnete vse prav, pa boste na ljudi vplivali nekoliko drugače. Prijatelji bodo vaše razigranosti sila veseli, partner, ali potencialni partner pa precej manj. Kljub temu vas konec tedna čakajo nadvse zanimivi trenutki v dvoje. Če boste znali izbrati ustrezne besede in odgovore na dvoumna vprašanja, se lahko pripeti marsikaj.

ZDRAVJE: Težko je reči kaj drugega kot, super! Še tiste drobne trenutke negotovosti in zametke slabe volje, boste z lahkoto premagali s svojim nasmehom in občutkov za šalo.

VAŠ SREČNI DAN: sreda

Preverite še tedenski horoskop za kakšen drug znak.

Povzetek
Tedenski horoskop Ribi
Naslov članka
Tedenski horoskop Ribi
Opis
Tedenski horoskop Ribi, za vse Ribe, ki želijo pokukati v prihodnji teden. Preverite kako vam kaže v poslu, ljubezni in zdravju.
Avtor
Založnik
Zlowdaj.si
Založnikov logotip