Tedenski horoskop Škorpijon
Tedenski horoskop Škorpijon

Tedenski horoskop Škorpijon

POSEL: Delovni teden se ne bo pričel po vašem okusu. Želeli si boste nekaj več miru, a to žal ne bo mogoče. Opraviti boste morali z neko zoprno zadevo, ki se vleče že nekaj časa. Zavedate se, da zmorete, a se vam nekako ne da. Od srede naprej bo lažje. V četrtek ali petek pričakujte napredek pri zadevi na katero ste skorajda že pozabili. K sreči drugi niso in vas bodo tako obdržali v položaju za napredovanje na delovnem področju.
LJUBEZEN: Dvoumnost vam je všeč kadar se je poslužujete sami. Ko pa dvoumni stavki prihajajo s strani partnerja ali simpatije, pa nenadoma niste več tako navdušeni. Zdelo se vam bo, da vas imajo za norca, a bo šlo verjetno zgolj za igro. Škoda bi bila, če bi se spravili v slabo voljo iz povsem napačnega razloga.

ZDRAVJE: Niste v poziciji, ko bi lahko od svojega telesa zahtevali še več. Vsak ima svoje limite in omejitve, zato prisluhnite svojemu telesu, ki si obupno želi počitka. Morda boste na koncu ugotovili, da niti ne toliko na fizični ravni, kot na psihološki. Stres na koncu namreč kaže svojo moč prav na fizični ravni.

VAŠ SREČNI DAN: torek

Preverite še tedenski horoskop za kakšen drug znak.

Povzetek
Tedenski horoskop Škorpijon
Naslov članka
Tedenski horoskop Škorpijon
Opis
Tedenski horoskop Škorpijon, za vse Škorpijone, ki želijo pokukati v prihodnji teden. Preverite kako vam kaže v poslu, ljubezni in zdravju.
Avtor
Založnik
Zlowdaj.si
Založnikov logotip