11.5 C
Ljubljana
Tedenski horoskop Škorpijon
Tedenski horoskop Škorpijon

Tedenski horoskop Škorpijon

POSEL: Pred vami je teden, ko se vam bodo zvrstile številne sijajne priložnosti. Nekatere bodo namenjene napredovanju na vašem delovnem mestu ali v poslu, spet druge izključno izboljšanju finančnega stanja. Čeprav si boste želeli zgrabiti vse, pa boste morali izbirati. Vse enostavno ne bo šlo, zato si določite prioritete in izberite modro.
LJUBEZEN: Partnerju razložite, da bo ta teden namenjen predvsem izboljšanju finančnih zadev in ga prosite, da vas podpre pri vašem delu in projektih ki vas čakajo. Zavedal se bo, da se vse skupaj tiče tudi njega, zato težav s tem ne boste imeli. Nekaj več težav pa se obeta samskim, saj boste težko prepričali trenutno navdušene snubce, da vas zanje nekaj časa ne bo, ker imate določene opravke.

ZDRAVJE: Pretiravanje nikoli ne vodi k pozitivnim rečem kar se zdravja in počutja tiče. Ta teden boste žal morali malce potrpeti, a naj vam nikakor to ne postane merilo koliko morate postoriti. Kaj hitro se lahko obrne proti vam in vas opomni na način ki ga ne boste preveč veseli. Šepate na področju skrbi za telo in duha, zato se vsekakor posvetite temu delu.

VAŠ SREČNI DAN: petek

Preverite še tedenski horoskop za kakšen drug znak.

Povzetek
Tedenski horoskop Škorpijon
Naslov članka
Tedenski horoskop Škorpijon
Opis
Tedenski horoskop Škorpijon, za vse Škorpijone, ki želijo pokukati v prihodnji teden. Preverite kako vam kaže v poslu, ljubezni in zdravju.
Avtor
Založnik
Zlowdaj.si
Založnikov logotip