11.5 C
Ljubljana
Tedenski horoskop Strelec
Tedenski horoskop Strelec

Tedenski horoskop Strelec

POSEL: Niste v stanju, ko bi ukazovali drugim kaj naj počnejo. Žal se boste znašli v situaciji, ko bi bilo to potrebno, a boste zgolj vznevoljili ljudi okoli sebe. Pomagalo bo, če boste prej povprašali za nasvet nekoga, ki je na tem področju precej bolj izkušen od vas. Naj vam ne bo izpod časti. Nabirate izkušnje.
LJUBEZEN: Čudilo vas bo kako malo razumevanja ima partner za vaše težave. Žal ima tudi sam svoje s katerimi pa vas ne želi “moriti”. Morala bi se odkrito pogovoriti saj lahko precej pomagata drug drugemu. To pa je tudi bistvo partnerskega odnosa, mar ne?

ZDRAVJE: Počutili se boste bolje kot bi bilo pričakovati glede na pritiske z vseh strani. A naj vas to nikakor ne zavede, saj se v vas nabirajo zadeve, ki lahko na plan pokukajo precej kasneje. Osvobodite se temnih misli in prenehajte tlačiti vse slabe reči globoko v podzemlje svoje duše. Podzavest se jih še kako dobro zaveda. Imate dober spanec? Ne? Morda prav tu tiči vzrok vaših težav.

VAŠ SREČNI DAN: sreda

Preverite še tedenski horoskop za kakšen drug znak.

Povzetek
Tedenski horoskop Strelec
Naslov članka
Tedenski horoskop Strelec
Opis
Tedenski horoskop Strelec, za vse Strelce, ki želijo pokukati v prihodnji teden. Preverite kako vam kaže v poslu, ljubezni in zdravju.
Avtor
Založnik
Zlowdaj.si
Založnikov logotip