11.5 C
Ljubljana
Tedenski horoskop Tehtnica
Tedenski horoskop Tehtnica

Tedenski horoskop Tehtnica

POSEL: Blesteli boste na komunikacijskem področju zato se vam bo zdelo, da ste postorili veliko dela, ne da bi karkoli prestavili z rokami. To se lahko maščuje nekoliko kasneje, ko bo potrebno delati dvojno. Ugotovili boste, da samo z jezikom žal ne gre.
LJUBEZEN: Živite v oblakih, kar pa se redkokdaj dobro konča. Priznajte napake, ki ste jih počeli kar nekaj časa, razčistite z njimi in stopite korak naprej. Če to pomeni, da morate za rešitev svojega razmerja narediti enega nazaj, ne bo nič narobe. Samski ste v fazi, ko zelo težko privlačite nasprotni spol. Izboljšajte stanje vaše notranje energije s čimer bosta prišla tudi boljša samopodoba in samozavest. Vse to pa na koncu močno popravi vašo celotno sliko in vas naredi privlačne.

ZDRAVJE: Zdravje je skupek veči posameznih delov vašega življenja, ki jih ne gre zanemariti. Ne le prehrana in gibanje, pač pa tudi skrb za psihološko “pripravljenost” je še kako pomembna. Naj vas ne zavede, da veliko “migate” v službi. Potrebujete popolnoma drugačen tip gibanja. Gibajte tudi z možgani.

VAŠ SREČNI DAN: torek

Preverite še tedenski horoskop za kakšen drug znak.

Povzetek
Tedenski horoskop Tehtnica
Naslov članka
Tedenski horoskop Tehtnica
Opis
Tedenski horoskop Tehtnica, za vse Tehtnice, ki želijo pokukati v prihodnji teden. Preverite kako vam kaže v poslu, ljubezni in zdravju.
Avtor
Založnik
Zlowdaj.si
Založnikov logotip