Tedenski horoskop Tehtnica
Tedenski horoskop Tehtnica

Tedenski horoskop Tehtnica

POSEL: Radi imate malce bolj poskočno dogajanje, a nikakor ne na delovnem področju in na način, kot ga boste izkusili ta teden. Čeprav ne bo šlo za nič posebnega, pa vas bo obilica dela prisilila v razmišljanje o “prisilnem” počitku. Sploh uvod v teden bo precej pester, v drugi polovici tedna pa se bo dogajanje počasi umirilo in končalo v nekih običajnih tirnicah.
LJUBEZEN: Če boste na tem področju želeli kaj več sprememb, boste morali stopiti iz sence in pokukati na plano. Žal boste v tem tednu precej zasedeni z ostalimi rečmi, ki bodo videti nujne. Vseeno pa to ne more biti izgovor, da se ne bi malce bolj aktivirali na osebnem področju. Vaše misli so nejasne, morda prav od tod vsi vaši dvomi, ki vas ta hip omejujejo pri napredku.

ZDRAVJE: Tokrat boste sami sebi največji sovražnik. Nevarnosti tičijo v različnih razvadah in nezdravi prehrani, ki mora postati preteklost. Sredi tedna boste občutili večje pomanjkanje energije, ki bo plod prav tega. Pojdite na svež zrak in naredite nekaj zase. Ko boste prenehali šteti kilometre ali prehojene korake boste na pravi poti.

VAŠ SREČNI DAN: sreda

Preverite še tedenski horoskop za kakšen drug znak.

Povzetek
Tedenski horoskop Tehtnica
Naslov članka
Tedenski horoskop Tehtnica
Opis
Tedenski horoskop Tehtnica, za vse Tehtnice, ki želijo pokukati v prihodnji teden. Preverite kako vam kaže v poslu, ljubezni in zdravju.
Avtor
Založnik
Zlowdaj.si
Založnikov logotip