11.5 C
Ljubljana
Tedenski horoskop Vodnar
Tedenski horoskop Vodnar

Tedenski horoskop Vodnar

POSEL: Kanček preveč samozadovoljno boste delovali, zato se ne čudite, če vam bodo naložili še več dela. V primeru, da ste že prej težko shajali s svojimi obveznosti, bo potem le še težje. Strogo ločite zasebnost od posla, v nasprotnem primeru se vam obetajo težave. Še dobro, da je delovni teden nekoliko krajši kot navadno.
LJUBEZEN: Počutili se boste kot veliki zmagovalec, saj boste uživali v zasluženih objemih in poljubih svoje velike ljubezni. Teden bo na ta način videti naravnost popoln. Samski si lahko obetate velike spremembe vašega stanu, saj vas že nekaj časa osvaja oseba, ki ji boste težko rekli ne. In zakaj bi sploh ji? Zavedate se da vas privlači, videti pa je, da v sebi skrivate nekaj strahu pred novo odgovornostjo. Ste se nekoliko razvadili?

ZDRAVJE: Nihče ni vsemogočen, tako tudi vi ne. Če boste še naprej tako brezbrižno ravnali s svojim telesom, se vam lahko kaj kmalu primeri, da bo odpovedalo sodelovanje na nekaterih ravneh. Pa brez strahu, gre za utrujenost, pomanjkanje energije … kar pa kljub vsemu pomeni precejšnje težave. Trpelo bo delo, osebni odnosi, ne bo volje do hobijev in podobno.

VAŠ SREČNI DAN: sobota

Preverite še tedenski horoskop za kakšen drug znak.

Povzetek
Tedenski horoskop Vodnar
Naslov članka
Tedenski horoskop Vodnar
Opis
Tedenski horoskop Vodnar, za vse Vodnarje, ki želijo pokukati v prihodnji teden. Preverite kako vam kaže v poslu, ljubezni in zdravju.
Avtor
Založnik
Zlowdaj.si
Založnikov logotip