Tedenski horoskop Vodnar
Tedenski horoskop Vodnar

Tedenski horoskop Vodnar

POSEL: Čakajo vas daljši pogovori, ki bodo vplivali na vašo prihodnost na delovnem področju. Če ste sami lastnik posla, potem se pripravite na velike odločitve, ki enostavno ne morejo več čakati. Potrebovali boste dober nasvet, ki pa naj pride od osebe, ki ji brezpogojno zaupate. Ne iščite odgovorov pri ljudeh, ki vedno govorijo tisto kar želite od njih slišati.
LJUBEZEN: Čeprav se bo ta teden vse skupaj vrtelo večinoma okoli vašega dela, pa bo nekaj prostora tudi za ljubezen. Vezani boste v svojem partnerju prepoznali zanesljivega partnerja, ki je z vami v dobrem in slabem. Samski se boste s težavo skoncentrirali na spoznavanje, kljub temu pa vas čaka nadvse zanimiv konec tedna, ko ne bo manjkalo lepih besed in flirtanja.

ZDRAVJE: Počutje bo naravnost idealno, pa čeprav boste mnogo svoje energije potrošili na različnih področjih. Ker bodo rezultati dobri in boste uspešni, bo takšno tudi vaše počutje. Sprostite se in privoščite svoji glavi nekaj več počitka. Poizkusite z meditacijo.

VAŠ SREČNI DAN: sobota

Preverite še tedenski horoskop za kakšen drug znak.

Povzetek
Tedenski horoskop Vodnar
Naslov članka
Tedenski horoskop Vodnar
Opis
Tedenski horoskop Vodnar, za vse Vodnarje, ki želijo pokukati v prihodnji teden. Preverite kako vam kaže v poslu, ljubezni in zdravju.
Avtor
Založnik
Zlowdaj.si
Založnikov logotip