Astrološko znamenje Bik | Karakteristike Bika

Horoskop

Horoskop karakteristike Bika

Z Bikom ti nikoli ni dolgčas, je zvest prijatelj in vedno pripravljen priskočiti na pomoč.

Astrološko znamenje Bik traja od 20.4. – 20.5.

Pozitivne karakteristike Bika so predvsem potrpežljivost, vztrajnost in odgovornost.

Bik je praktična in prizemljena oseba, ki nadvse obožuje obiranje sadov svojega dela. Biki čutijo potrebo, da so vedno obkroženi z ljubeznijo in lepoto, obrnjeni v materialni svet, hedonizem in fizične užitke. Ljudje, rojeni s soncem v Biku, so čutni in taktilni, saj imajo dotik in okus najbolj razvit od vseh čutov. Bik je stabilen in konzervativen, to je eden najbolj zanesljivih znakov zodiaka, pripravljen zdržati in se držati svojih odločitev, dokler ne doseže točke osebnega zadovoljstva.

karakteristike BikaKaj ima rad Bik?

Bik obožuje vrtnarjenje, kuhanje, pretiravanje z romantiko in ustvarjalno delo z rokami. Je zelo zanesljiv in vedno dokonča začeto delo.

Česa ne mara Bik?

Bik močno sovraži nenadne in nenapovedane spremembe, komplikacije in nesigurnost. Njegov načrt je vedno dodelan do potankosti zato odstopanja niso predvidena, ne zaželena.

???? Kako osvojiti Bika?

Če iščete močnega, zvestega in radodarnega moškega, je Bik oseba, ki jo iščete. Je zaupljiv, potrpežljiv in nežen, ko je zaljubljen, vedno v iskanju vrnjenega čustva. Ni mu všeč kakršna koli umetnost in ceni pogovore, napolnjene z resničnimi izjavami, zlasti ko gre za pohvale in ljubezenske izjave.

Bik si vedno vzame čas zato bodite pri osvajanju Bika nadvse potrpežljivi. Ker je precej redkobeseden boste potrebovali kar nekaj truda, da sežete v njegovo srce. A ko boste enkrat tam, se boste znašli na točki kjer se boste počutili nadvse varno in sproščeno.

Kako osvojiti Bikico? ????

Če želite zapeljati žensko, rojeno v znamenju Bika, se boste morali privaditi na njen občutek za romantiko. Bikice želijo vljudnost in biti počasi zapeljane, tudi ko so se že odločile za zmenek z nekom. Tako kot moški Biki tudi Bikice delajo na ljubezenskem področju temeljito (nekaterim se to zdi “počasi”).

Bikice v ljubezni iščejo čvrsto oporo v partnerju in stabilen odnos. Ni jim kaj dosti do avanturic za eno noč ali kake druge vrste adrenalinskega ljubezenskega življenja. Ko se enkrat zaljubi postane nadvse zvesta svojemu partnerju in mu vedno stoji ob strani. Ima oko za lepe stvari zato Bikicam vsekakor prinašajte lepa, unikatna darila ????.

S kom se Bik najbolje ujame?

Bik se najbolje ujame s Škorpijonom in Rakom. Preveri še ostale podrobnosti o Bikih, kateri so slavni Biki in Bikice, kateri planet jim vlada, barve, …

Aha, pa še Tedenski horoskop za ta teden ????