Astrološko znamenje Devica | Karakteristike Device

Horoskop, Vedeževanje

Prepoznajte Karakteristike Device! Morda na trenutke preveč resna, preveč organizirana a vedno z izjemnim čutom za soljudi in smislom za red in disciplino.

Astrološko znamenje Devica traja od 23.8. – 22.9.

Device slovijo po svojem trmastem vztrajanju na redu in disciplini. Želijo imeti vse pod kontrolo in biti organizirane kolikor se le da. Le želite si lahko partnerja kot je Devica. Karakteristike Device so, da je skrbna oseba, lojalna, nekoliko sramežljiva in vedno pripravljena pomagati. Devica je zemeljski znak, močnega karakterja in vidi vse tisto kar drugi spregledajo.

Vlada ji Merkur kar pripomore k temu, da so Device izredno dobre v komunikaciji. Večkrat se zgodi, da pristanejo med pisatelji, novinarji ali na drugih položajih, ki s seboj nosijo predznak komunikativnosti. Zelo dobro se znajdejo v PR službah večjih podjetij. Komunikativnost jim pride prav tudi v zasebnem življenju kjer pa za to potrebujejo pravega partnerja. Device se najbolje ujamejo z Ribami in Raki. Ker ne marajo prosjačiti, se večkrat znajdejo v situaciji, ko enostavno ne morejo naprej. Prav tako ne marajo biti v centru pozornosti in te zadeve raje prepustijo drugim.

Devica v ljubezni in seksu

horoskop karakteristike Device

Device so po naravi nekoliko sramežljive

Devica ponavadi zaide v težave zaradi svojega občutka manjvrednosti oziroma, ker se ne počuti dovolj privlačno. Potrebuje partnerja, ki zna odpreti njeno srce in pobožati njeno mehko dušo. Zelo težko boste od Device slišali kakšno neposredno izjavo, ki bo temeljila na ljubezni ali intimnih zadevah. Ne prenesejo avanturistov in imajo raje resna in stabilna razmerja, ki jim jamčijo mirno in lepo partnersko življenje.

Redko bodo imele številne spolne izkušnje z različnimi ljudmi, saj se morajo počutiti pomembne, ljubljene in najti resnično fizično zadovoljstvo, da bi se nekemu predale. Ko beseda nanese na seks je Devica izredno metodična in želi nek določen vrstni red. Izpolnjeni morajo biti določeni pogoji in počutiti se mora popolno preden se povsem preda. Za njeno zaupanje je potrebno precej garati, biti potrpežljiv in vztrajen. Partner, ki osvoji srce device bo imel zelo lepo intimno življenje, če bo le dal vedeti, da mu pomeni vse na tem svetu.

Posel in denar

Device so zelo praktične, analitične in naporne, vedno vedo, kje iskati jedro kakršnega koli problema. Njihova metodologija jim daje sijaj na delovnem mestu. Ko se osredotočijo, se od njihovega dela pričakuje popolnost in povsem nič drugega. Ker so zelo zahtevne do sebe so seveda tudi do drugih. Device na vodstvenih položajih znajo biti izredno naporne a nikoli v smeri, da bi škodovale. Obožujejo dobre knjige in cenijo delo z ljudmi še posebej na področju medicine in zdravja. Rade govorijo in razmišljajo zato jim vloga psihologa nikakor ni tuja. Varčevanje je v naravi Device zato ni nič nenavadnega, če imajo ob strani vedno nekaj prihranjenega denarja. Ker so precej varčne tako tudi nakupujejo in so včasih videti stiskaške.

Kako osvojiti Devico?

Ni enostavnega odgovora na to vprašanje. Vsekakor pa je potrebno biti zelo potrpežljiv, počasi graditi na zaupanju in izpolniti vse obljubljeno. Devica obožuje red in čistočo zato je zelo pomembno, da v bodočem partnerju vidi nekoga, ki je vedno urejen. Vsekakor potrebuje partnerja, ki ga navdihuje in ga večkrat opomni na to kako talentiran in poseben je. Ko nasproti sebe zazna osebo po svojem okusu, je Devica pripravljena potegniti zavoro in za vedno ostati z njo. Še posebej ženske rojene v tem znamenju, so izredno pametne in razgledane zato nikar ne poizkušajte s kakšnimi plehkimi in obrabljenimi načini osvajanja. Bodite inovativni in presenetite z unikatnim darilom. Device imajo raje nekaj malega od srca kot pa kaj dragega in vsakdanjega.