Astrološko znamenje Dvojček | Karakteristike Dvojčka

Horoskop

Horoskop karakteristike Dvojcka

Dvojčki radi raziskujejo neraziskan teren in sovražijo biti sami. So precej klepetavi in samosvoji.

Astrološko znamenje Dvojčka traja od 20.5. – 21.6.

Pozitivne karakteristike Dvojčka so predvsem nežnost, radovednost, prilagodljivost, sposobnost hitrega učenja in izmenjava mnenj.

Dvojčka prepoznamo po njegovi igrivosti in talentu za – biti zabaven -. Dvojčki so rojeni za zabavo in za to, da bi vedeli vse. So kreativni in nadvse talentirani. Znani so po tem, da nosijo dva obraza, vi pa nikoli ne veste katerega. Njihovo vedro razpoloženje se lahko v trenutku obrne in postanejo resni in nemirni.”

Dvojček ima rad:

Glasbo, knjige, revije, klepetanje, kratka potovanja in raziskovanje neznanega.

Dvojček ne mara:

Biti sam, ne prenese rutine, sovraži biti zaprt med štiri stene.

???? Kako osvojiti Dvojčka?

Dvojček je entuzijast, veseljak in poln življenja. Če želiš osvojiti osebo rojeno v znamenju Dvojčka moraš biti sposobna slediti njegovemu ritmu in biti tudi pripravljena na njegove muhe. Ko spremeni razpoloženje mu tega ne smeš takoj očitati, saj je precej zamerljiv. Rad flirta tudi, ko je vezan, potrebuje pa kar precej prostora za svoje življenje. Če želiš osvojiti Dvojčka potem moraš definitivno imeti rada avanture (tako tiste potovalne kot v ljubezni). Smej se njegovim šalam, sicer boš izgubila ljubezenske točke.

Karakteristike Dvojcka

Kako osvojiti Dvojčico? ????

Čeprav Dvojčice po naravi niso sramežljive pa se to nekoliko zaplete pri prehajanju v resno razmerje. Potrebujejo potrpežljivost in razumevanje njene dvojne narave. V intimnem življenju so zelo živahne in imajo rade začinjene besede. Moški morate znati Dvojčicam jemati pozornost saj so precej živahne in, če jim je dolgčas hitro pogledajo drugam. Rade so v družbi in vedno rade spoznavajo nove osebe.

S kom se Dvojček najbolje ujame?

Dvojček se najbolje ujame s Strelcem in Vodnarjem. Preveri še ostale podrobnosti o Dvojčkih, kateri so slavni Dvojčki in Dvojčice, kateri planet jim vlada, barve, …

Aha, pa še Tedenski horoskop za ta teden ????