Kozorog je discipliniran, redoljuben in zelo sposoben. Veliko Kozorogov je v vrhovih razli─Źnih podjetij na najbolj odgovornih funkcijah.┬á

Kozorogi majo te┼żave s tem, da ┼żelijo imeti vedno prav. Znajo se zelo dobro u─Źiti iz svojih napak in so sposobni ob vsakem ─Źasu uresni─Źiti svoje na─Źrte. Kozorogom veliko pomeni dru┼żina in so do nje zelo za┼í─Źitni┼íki.

Astrolo┼íko znamenje Kozorog ­čÉÉ traja od 22.12. – 19.01.

Kozorogi so odlo─Źni voditelji in se po tej poti ve─Źkrat znajdejo v samem vrhu kadra, ki odlo─Źa. Nobeno presene─Źenje ni, da je ogromno Kozorogov doma v podjetni┼íkih vodah in so tam tudi zelo uspe┼íni. Navadno ne u┼żivajo preve─Ź simpatij pri podrejenih, ki se vseeno zavedajo njihove mo─Źi in sposobnosti. Kozorog je nekdo na katerega se lahko zanese┼í. Nekoliko pretirano trmast, a vedno dosleden pri tistem kar po─Źne.

Okrog sebe ne marajo nastopa─Źev in nezanesljivih ljudi. Z njimi opravijo precej hitro in pose┼żejo po drasti─Źnih potezah, ─Źe se jim te zdijo potrebne. Njihovi prijatelji so lahko le zaupanja vredne osebe, ki so si to zaupanje prislu┼żile. Radi imajo inteligentne ljudi s katerimi lahko razpravljajo o marsi─Źem in se od njih kdaj tudi kaj nau─Źijo. Kozorogi ne marajo nenadnih sprememb in se nanje zelo slabo odzovejo. Kljub temu, da so uspe┼íni pa jih lahko tovrstne spremembe hitro vr┼żejo iz tira in takrat poka┼żejo precej nizko raven samozavesti.
Pozitivne karakteristike Kozoroga: je sposoben, inteligenten vodja, obo┼żuje svojo dru┼żino in je zanjo pripravljen storiti ─Źisto vse.

Negativne lastnosti Kozoroga: ob nepri─Źakovanih spremembah hitro izgubi zaupanje vase, te┼żko sodelujejo z ljudmi, ki ne zadovoljujejo njihovih visokih standardov.

Kozorog ima rad:

dru┼żino, tradicijo, glasbo, kvaliteto.

Kozorog ne mara:

prakti─Źno ni─Źesar, ─Źe pride do te to─Źke.

­čĺľ Kako osvojiti Kozoroga?

Kozorog je ambiciozen in odlo─Źen priti do vrha zato mu ne stojte na poti. Potrebuje partnerko, ki spo┼ítuje njegovo mo─Ź in mu to da vedeti. Vseeno pa zna pokazati ─Źustva do ljubljene osebe. Je trmast in sledi svojim ciljem zato mu razmerja nekako niso na najvi┼íjem prioritetnem mestu. Ne mara sanjarjenja. Raje mu ponudite realno in izvedljivo opcijo.

Kako osvojiti Kozoroga

Kako osvojiti Kozoroginjo? ­čĺľ

┼Żenske rojene v znamenju Kozoroga so ambiciozne, odgovorne in zanesljive. Veliko Kozoroginj pot zanese v poslovne vode kjer so navadno zelo uspe┼íne. Potrebujejo nekoga na kogar se lahko zanese in ju nudi varnost tudi v primeru, da gre kaj narobe. So zahtevne za osvajanje a imajo lahko mehka kolena ┼że, ─Źe se zavedo, da so spoznale nekoga, ki jih zlahka nasmeje.

S kom se Kozorog najbolje ujame?

Kozorog se najbolje ujame z Biki in┬áRaki. Vsekakor preverite tudi karakteristike za obe na┼íteti znamenji in poglejte kako bi se ujeli z njima. Preverite ┼íe ostale podrobnosti o Kozorogih, kateri so slavni Kozorogi, kateri planet jim vlada, barve, …

Aha, pa ┼íe Tedenski horoskop za ta teden je tule ­čśë

 

Deli s prijatelji

Zlowdaj
Pridi na:

Latest posts by Zlowdaj (see all)

Morda vas zanima tudi: