Astrološko znamenje Kozorog | Karakteristike Kozoroga

Horoskop

Horoskop karakteristike Kozoroga

Kozorog je discipliniran, redoljuben in zelo sposoben. Veliko Kozorogov je v vrhovih različnih podjetij na najbolj odgovornih funkcijah. 

Kozorogi majo težave s tem, da želijo imeti vedno prav. Znajo se zelo dobro učiti iz svojih napak in so sposobni ob vsakem času uresničiti svoje načrte. Kozorogom veliko pomeni družina in so do nje zelo zaščitniški.

Astrološko znamenje Kozorog ???? traja od 22.12. – 19.01.

Kozorogi so odločni voditelji in se po tej poti večkrat znajdejo v samem vrhu kadra, ki odloča. Nobeno presenečenje ni, da je ogromno Kozorogov doma v podjetniških vodah in so tam tudi zelo uspešni. Navadno ne uživajo preveč simpatij pri podrejenih, ki se vseeno zavedajo njihove moči in sposobnosti. Kozorog je nekdo na katerega se lahko zaneseš. Nekoliko pretirano trmast, a vedno dosleden pri tistem kar počne.

Okrog sebe ne marajo nastopačev in nezanesljivih ljudi. Z njimi opravijo precej hitro in posežejo po drastičnih potezah, če se jim te zdijo potrebne. Njihovi prijatelji so lahko le zaupanja vredne osebe, ki so si to zaupanje prislužile. Radi imajo inteligentne ljudi s katerimi lahko razpravljajo o marsičem in se od njih kdaj tudi kaj naučijo. Kozorogi ne marajo nenadnih sprememb in se nanje zelo slabo odzovejo. Kljub temu, da so uspešni pa jih lahko tovrstne spremembe hitro vržejo iz tira in takrat pokažejo precej nizko raven samozavesti.

Pozitivne karakteristike Kozoroga: je sposoben, inteligenten vodja, obožuje svojo družino in je zanjo pripravljen storiti čisto vse.

Negativne lastnosti Kozoroga: ob nepričakovanih spremembah hitro izgubi zaupanje vase, težko sodelujejo z ljudmi, ki ne zadovoljujejo njihovih visokih standardov.

Kozorog ima rad:

družino, tradicijo, glasbo, kvaliteto.

Kozorog ne mara:

praktično ničesar, če pride do te točke.

???? Kako osvojiti Kozoroga?

Kozorog je ambiciozen in odločen priti do vrha zato mu ne stojte na poti. Potrebuje partnerko, ki spoštuje njegovo moč in mu to da vedeti. Vseeno pa zna pokazati čustva do ljubljene osebe. Je trmast in sledi svojim ciljem zato mu razmerja nekako niso na najvišjem prioritetnem mestu. Ne mara sanjarjenja. Raje mu ponudite realno in izvedljivo opcijo.

Kako osvojiti Kozoroga

Kako osvojiti Kozoroginjo? ????

Ženske rojene v znamenju Kozoroga so ambiciozne, odgovorne in zanesljive. Veliko Kozoroginj pot zanese v poslovne vode kjer so navadno zelo uspešne. Potrebujejo nekoga na kogar se lahko zanese in ju nudi varnost tudi v primeru, da gre kaj narobe. So zahtevne za osvajanje a imajo lahko mehka kolena že, če se zavedo, da so spoznale nekoga, ki jih zlahka nasmeje.

S kom se Kozorog najbolje ujame?

Kozorog se najbolje ujame z Biki in Raki. Vsekakor preverite tudi karakteristike za obe našteti znamenji in poglejte kako bi se ujeli z njima. Preverite še ostale podrobnosti o Kozorogih, kateri so slavni Kozorogi, kateri planet jim vlada, barve, …

Aha, pa še Tedenski horoskop za ta teden je tule ????