Astrološko znamenje Lev | Karakteristike Leva

Horoskop, Vedeževanje

karakteristike leva astrološko znamenje Lev

Prepoznajte Karakteristike Leva! Ko Lev stopi pred vas lahko takoj začutite njegovo silno željo biti v centru pozornosti, dramatično stopiti na oder in se na njem zabavati

Astrološko znamenje Lev traja od 23.7. – 23.8.

Levi znajo vedno znova pridobiti pozornost že s svojo pojavo. Iz njih seva neka posebna energija katero okolica precej dobro zaznava. Počutijo se močne, sposobne in navadno so v centru dogajanja vsake zabave ali “pasje procesije”. Vedno želijo pokazati kako močni so in neradi čistijo nered za seboj. Svojo prevlado nad drugimi želijo pokazati tudi na ta način.

Levi se dobro znajdejo v vsaki situaciji. Navadno so na čelu ne glede na to kaj počnejo. So rojeni vodje, imajo srce na pravem mestu in zaradi tega navadno tudi veliko prijateljev. Ni jih strah novih izzivov in vedno so pripravljeni popeljati svojo vojsko v napad. Radi se nesramno dobro zabavajo in uživajo v zavistnih pogledih ljudi, ki jim nevoščljivost zija iz oči.

Lev v ljubezni in seksu

horoskop lev seks in ljubezen

Levi žarijo od energije in nič drugače ni v ljubezni in seksu. Partnerje izbirajo glede na svoje zahteve. Iščejo osebe, ki bodo lahko dohajale njihovo živahno naravo in hkrati sprejemale vlogo podrejenega v odnosu. Nikakor si na drugi strani ne želijo nekoga, ki jih bo zasenčil, bil vodja po duši in silil v ospredje. Mora pa biti inteligenten, borben in na podobni ravni kot oni.

Leve sicer pogosto vleče v kratke avanture in intimne zveze iz užitka, po drugi strani pa znajo biti izredno predani, če naletijo na pravo osebo. So zaščitniški in znajo biti zvesti celo življenje. Ne marajo biti sami, zato bo njihova postelja redkokdaj prazna.

 

Levi so radodarni in navadno nimajo težav z denarjem

horoskop lev denar poselNaloga, ki leži pred Levom ni nikoli prezahtevna ali nesprejemljiva. Lev obožuje izzive. Je izredno inteligenten in težji izziv zanj pomeni še večjo željo po tem, da se ga loti. Je perfekcionist in kar prične želi tudi dokončati. Delo, ki ga opravlja navadno prinaša lepo finančno nagrado zato denar pri Levu skorajda nikoli ni problem. Levi radi zapravljajo a tudi delijo s prijatelji. So zelo sočutni in jim nikoli ni težko priskočiti na pomoč. Bodo pa vedno dali vedeti, da želijo večno slavo zaradi tega ali vsaj priznanje, da so najboljši.

Leva ne želite ignorirati

V primeru, da Lev začuti ignoranco z nasprotne strani, je izredno zamerljiv. Nenadoma postane trmast, ne želi slišati ničesar in postane neverjetno len. Vse to v smeri, da bi tisti nekdo na drugi strani imel zaradi tega več dela.

Ogenj in Sonce sta na njegovi strani kar se kaže tudi v njegovem karakterju. Na oblačen in deževen dan se počuti slabo. Potrebuje precej svetlobe v svojem življenju in takrat postane tudi zelo kreativen. Ustvarjalnost sicer ni nosilna domena, a v nekaterih primerih zna presenetiti tako sebe kot tudi vse v okolici.

Oglejte si še Današnji horoskop