Astrološko znamenje Oven | Karakteristike Ovna

Horoskop

Karakteristike Ovna

Ovnova prednost je njegova glava! Z njo je najmočnejši in prevladuje, ko je potrebno pokazati pogum

Astrološko znamenje Oven traja od 21.3.-19.4.

Karakteristike Ovna so vidne vsakomur že na daleč. Krasi ga bojevit pogum zaradi česar večkrat nosi glavo na pladnju. Tisto glavo, ki je njegova največja prednost in kvaliteta. Miselni procesi v glavi Ovna se odvijajo bliskovito hitro in z enako hitrostjo odkrije nevarnost, hinavščino in negativno nastrojene ljudi.

Ker je rojen vodja in se tako tudi počuti, rade volje prevzame pobudo. To ga v več primerih nosi na čelo kolone kjer je potrebno podajati ukaze in voditi ljudi. Ker se rad vrti v vodstvenih vlogah, mu tudi napake niso tuje. Te se mu zaradi hitrega razmišljanja in brezmejnega poguma, tudi pogosto pripetijo. Je pa Oven oseba, ki napako prizna in naredi vse, da jo čimprej odpravi.

Kaj ima rad Oven?

Oven nadvse obožuje izzive. Ne glede na to kakšne vrste in kako nevarni se zdijo drugim. Oven ima rad tudi individualne športe. Ne verjamete?

Preverite spodnji seznam znanih tenisačev in tenisačic, ki so rojeni v znamenju Ovna:

  • Marija Šarapova
  • Stan Wawrinka
  • David Ferrer
  • Jo-Wilfried Tsonga
  • Jennifer Capriati
  • Tommy Haas
  • Mario Ančić

Oven sovraži čakanje, nategovanje, “cenkanje”, … skratka vse kar prinaša zavlačevanje in prestavlja konec na neskončno dolgo.

Kako osvojiti Ovna?

kako osvojiti OvnaOven obožuje izzive zato vedno lovi dekleta, ki so težko dosegljiva. Torej, potrebno se bo prilagoditi in se narediti nedostopno, po drugi strani pa Ovnu pustiti kontrolo nad situacijo.

V lovu na ljubezen, Oven nevede večkrat želi borbo z druge strani in se ne ustraši kakšnega povišanega tona. Torej, domine v usnju z bičem, dobrodošle hehe!

Kako osvojiti Ovnico?

Ovnice so naravne vodje in velike zapeljivke. So neustrašne, karizmatične in zelo energične, ko beseda nanese na seks. Obožujejo avanture in neodvisnost. Preden boste Ovnico spravili pred oltar, boste morali dokazati, da na svetu ni več nobenega bolj sposobnega ljubimca od vas.

Ovnice se ne osvoji, ona osvaja!

Ovnice načeloma vedno dobijo kar si želijo. Če želite Ovnico, ji pustite, da vas zapelje in dovolite njeno prevlado. Občasno boste morali pogoltniti kakšno grenko tableto, a se vam bo še kako izplačalo.

S kom se Oven najbolje ujame?

znani Ovni Emma WatsonOvni in Ovnice se najbolje ujamejo z osebami, ki so rojene v znaku Tehtnice ali Leva. Kot se za Ovna spodobi (bojevitost), je njegov planet Mars (bog vojne). Najbolj mu leži rdeča barva, njegov element pa je ogenj.

Zelo znana Ovnica je priljubljena “čarovnica” iz filma Harry Potter, Emma Watson.

Ovni dobesedno blestijo na področju posla in financ! So brezkompromisni borci, razgledani in točno vedo kaj je njihov cilj. Še pomembneje pa je, da znajo do tega cilja tudi priti. Ovnov dan je torek, srečna številka pa 1 ali 8.

Si že prebral/a Tedenski horoskop za ta teden?