Astrološko znamenje Rak | Karakteristike Raka

Horoskop

karakteristike raka astrološko znamenje Rak

Za Rake znajo vsi povedati, da so občutljivi, ljubeznivi in predani, a so vsekakor še precej več kot le to

Astrološko znamenje Rak traja od 21.6.-22.7.

Za Rake je značilno, da so polni sočutja, empatični, da znajo ljubiti pravo osebo in, da so zelo zaščitniški. Včasih celo nekoliko preveč kar jim v življenju prinaša težave. Ker se resnično obremenjujejo s partnerjem tudi takrat, ko to ni potrebno so podvrženi raznim tegobam, ki jih s seboj nosi ta vrsta stresa. Rake odlikuje tudi izredna intuicija. Dobro poznajo signale podzavesti, ki jim celo življenje sporočajo manj in bolj pomembne reči.

Vsekakor je to dobra stran predvsem tistih ljudi, rojenih v znamenju Raka, ki temu področju posvetijo tudi dobršen del svojega življenja. Raziskujejo o tej tematiki, veliko berejo in premišljujejo. Raki so tudi zelo umetniško nadarjeni. So pisci, slikarji, kiparji, …

Rak je izredno zvest partner in prijatelj

Ko enkrat pridobite naklonjenost Raka, je to partnerstvo za vedno. Ne glede na to ali gre za intimno ali pa le prijateljsko razmerje. Rak vam bo vedno priskočil na pomoč, tudi takrat, ko morda ne boste prosili zanjo. Zelo hitro dojamejo situacijo in vedo kdaj so potrebni svojim bližnjim.

Raki so znani po tem, da nimajo težav pri služenju denarja, prav tako kot ne pri zapravljanju. Navadno so celo življenje preskrbljeni, nikoli pa na kupčku ni kakega viška čeprav ne skrivajo želje po njem. Prav tako so Raki zelo radodarni. Ko imajo, trošijo tudi za druge in tega jim nikoli ni žal.

Družina je za Rake prva stvar v življenju

Karakteristike Raka - horoskop rak družina

Radi imajo svoj dom in družino. Težko jih je zbezati ven in pričakovati, da se bodo podali na dolgo neznano pot. Radi se organizirajo in počnejo vse po korakih. Tudi kadar so v težavah, od njih ne pričakujte, da vam bodo vse povedali naenkrat. Rak svoje težave nosi na plan košček za koščkom in upa, da ga boste razumeli. Ne bodi preveč direktni saj tega ne marajo. Radi imajo resnico, ne pa, da jim jo kdo dobesedno vrže v obraz. Tudi od drugih pričakujejo, da bodo nosili informacije po ovinkih in to jim ne predstavlja prav nobenih težav saj so izredno dojemljivi.

Težave in problemi Rakov

Raki, ki imajo kakšno skrivnost iz preteklosti so lahko zelo naporni. Te reči jih tlačijo celotno življenje saj se zaradi svoje emotivnosti nikakor ne morejo osvoboditi spon, ki jih vežejo na pretekle dogodke. Za Rake “pozabi” ne obstaja. Tako kot ne glede reči, ki so jih storili sami, tako ne, ko se jim zgodi krivica. Morda ni videti, a maščevanja Raka si enostavno ne želite. Že zato ne, ker je izredno inteligenten, skrbno načrtuje in izvaja korak za korakom do popolnega uspeha.

Zadnji seštevek: Raki ljubijo in želijo biti ljubljeni. Načrtujejo, skrbno izvajajo načrt in pričakujejo pohvalo. Družina je zanje sveta, umetnost pa drugi dom. Kuhanje jim ni tuje, so kreativni in radi poskrbijo za svoje bližnje. Idealen kraj je zanje kak miren kotiček blizu vode, poleg dobra knjiga in dovolj prostega časa.

Oglejte si še Današnji horoskop