Astrološko znamenje Ribi | Karakteristike Rib

Horoskop

Horoskop karakteristike Rib

Osebe rojene v znamenju Rib imajo močno intuicijo, poseben občutek za sočutje in talent za glasbo!

Ribe tudi precej sanjarijo in so nagnjene k pobegu iz realnosti. Njihova intuicija je precej močnejša kot pri drugih. Osebe rojene v znamenju Rib so radodarne in vedno pripravljene pomagati.

Astrološko znamenje Ribi ???? traja od 19.02. – 20.03.

Prevladujoči planet oseb rojenih v znamenju Rib je Neptun kar jim prinaša nadpovprečno intuicijo in talent za različne veje umetnosti. Neptun je močno povezan z glasbo zato ne čudi, da imajo osebe v znamenju Rib že od malega dalje velik posluh zanjo. So zelo dobrodušne in radodarne osebe, ki so v vsakem trenutku pripravljene pomagati sočloveku, živali, rastlinam, …

Ker imajo velik čut za intuicijo in sočloveka so Ribe izjemno uspešne tudi v medsebojnih in partnerskih odnosih. Znane so tudi po svoji preudarni modrosti, ker pa so pod vplivom Urana, Ribe občasno prevzamejo vlogo mučenika, da pritegnejo pozornost. So zelo tolerantne in ne-zamerljive osebe. Spor z Ribami se hitro konča.

Pozitivne karakteristike Rib: so izjemno sočutne, imajo smisel za umetnost, so nežne, modre in glasbeno nadarjene.

Negativne lastnosti Rib: včasih preveč bojazljive, pretirano zaupljive, na trenutke jih povsem prevzame žalost.

Ribe imajo rade:

Romantiko, spanje, biti sam, duhovnost, meditacijo.

Ribe ne marajo:

krutosti, neiskrenosti, ljudi, ki vedo vse, kritiziranja.

???? Kako osvojiti moškega v znamenju Rib?

Moški v znamenju Rib so veliki romantiki in najbolje kar lahko dekle stori je, da se mu popolnoma odpre. Gre za nežne osebe s prefinjenim čutom za to kar potrebuje partner. Ko enkrat to ugotovijo ga zasipajo s pozornostjo in uporabijo vso svojo domišljijo, da bi ugodili. So zelo empatični in zato dobro čutijo občutke oseb nasproti sebe. Vsekakor vam z njimi čustveno nikoli ne bo dolgčas.

Kako osvojiti Ribo

Kako osvojiti Ribo? ????

Če želite osvojiti žensko v znamenju Rib potem morate vsekakor biti zelo romantični in imeti dober smisel za humor. Ko si boste enkrat pridobili njeno pozornost se vam bo hitro odprla. V spalnici vam z žensko v znamenju Rib nikoli ne bo dolgčas. Želi spoštovanje in nikoli ne dovoli, da bi jo nekdo zavedel. Navadno jih zanima paranormalno in vse kar je skrivnostno.

S kom se Ribe najbolje ujamejo?

Ribe se najbolje ujamejo z Devicami in Biki. Vsekakor preverite tudi karakteristike za obe našteti znamenji in poglejte kako bi se ujeli z njima. Preverite še ostale podrobnosti o Ribah, katere so slavni Ribe, kateri planet jim vlada, barve, …

Aha, pa še Tedenski horoskop za ta teden je tule ????