Osebe rojene v znamenju Rib imajo mo─Źno intuicijo, poseben ob─Źutek za so─Źutje in talent za glasbo!

Ribe tudi precej sanjarijo in so nagnjene k pobegu iz realnosti. Njihova intuicija je precej mo─Źnej┼ía kot pri drugih. Osebe rojene v znamenju Rib so radodarne in vedno pripravljene pomagati.

Astrolo┼íko znamenje Ribi ­čÉč traja od 19.02. – 20.03.

Prevladujo─Źi planet oseb rojenih v znamenju Rib je Neptun kar jim prina┼ía nadpovpre─Źno intuicijo in talent za razli─Źne veje umetnosti. Neptun je mo─Źno povezan z glasbo zato ne ─Źudi, da imajo osebe v znamenju Rib ┼że od malega dalje velik posluh zanjo. So zelo dobrodu┼íne in radodarne osebe, ki so v vsakem trenutku pripravljene pomagati so─Źloveku, ┼żivali, rastlinam, …

Ker imajo velik ─Źut za intuicijo in so─Źloveka so Ribe izjemno uspe┼íne tudi v medsebojnih in partnerskih odnosih. Znane so tudi po svoji preudarni modrosti, ker pa so pod vplivom Urana, Ribe ob─Źasno prevzamejo vlogo mu─Źenika, da pritegnejo pozornost. So zelo tolerantne in ne-zamerljive osebe. Spor z Ribami se hitro kon─Źa.
Pozitivne karakteristike Rib: so izjemno so─Źutne, imajo smisel za umetnost, so ne┼żne, modre in glasbeno nadarjene.

Negativne lastnosti Rib: v─Źasih preve─Ź bojazljive, pretirano zaupljive, na trenutke jih povsem prevzame ┼żalost.

Ribe imajo rade:

Romantiko, spanje, biti sam, duhovnost, meditacijo.

Ribe ne marajo:

krutosti, neiskrenosti, ljudi, ki vedo vse, kritiziranja.

­čĺľ Kako osvojiti mo┼íkega v znamenju Rib?

Mo┼íki v znamenju Rib so veliki romantiki in najbolje kar lahko dekle stori je, da se mu popolnoma odpre. Gre za ne┼żne osebe s prefinjenim ─Źutom za to kar potrebuje partner. Ko enkrat to ugotovijo ga zasipajo s pozornostjo in┬áuporabijo vso svojo domi┼íljijo, da bi ugodili. So zelo empati─Źni in zato dobro ─Źutijo ob─Źutke oseb nasproti sebe. Vsekakor┬ávam z njimi ─Źustveno nikoli ne bo dolg─Źas.

Kako osvojiti Ribo

Kako osvojiti Ribo? ­čĺľ

─îe ┼żelite osvojiti ┼żensko v znamenju Rib potem morate vsekakor biti zelo romanti─Źni in imeti dober smisel za humor. Ko si boste enkrat pridobili njeno pozornost se vam bo hitro odprla. V spalnici vam z ┼żensko v znamenju Rib nikoli ne bo dolg─Źas. ┼Żeli spo┼ítovanje in nikoli ne dovoli, da bi jo nekdo zavedel. Navadno jih zanima paranormalno in vse kar je skrivnostno.

S kom se Ribe najbolje ujamejo?

Ribe se najbolje ujamejo z Devicami in┬áBiki. Vsekakor preverite tudi karakteristike za obe na┼íteti znamenji in poglejte kako bi se ujeli z njima. Preverite ┼íe ostale podrobnosti o Ribah, katere so slavni Ribe, kateri planet jim vlada, barve, …

Aha, pa ┼íe Tedenski horoskop za ta teden je tule ­čśë

 

Deli s prijatelji

Ara Bella
Latest posts by Ara Bella (see all)

Morda vas zanima tudi: