Astrološko znamenje Škorpijon | Karakteristike Škorpijona

Horoskop

horoskop karakteristike skorpijona

Če kaj potem so Škorpijoni polni silne energije in neustavljivi v strasti do tistega kar jim je všeč!

Astrološko znamenje Škorpijona ???? traja od 24.10. – 22.11.

Škorpijoni so veliki borci in neskončno tekmovalni. Imajo veliko željo po tem, da bi stali na čelu kolone in vodili igro. V primeru poraza ni dobro biti v njihovi bližini. Takrat je njihova energija skrajno destruktivna. Če boste kdaj nekoga slišali govoriti z glasom, ki prepriča ne da bi uporabljal povišan ton, je prodoren in jasen, potem je precej možnosti, da poslušate Škorpijona.

Želijo ugajati, a na vsak način nekje z vrha. V vsem morajo biti glavni in najboljši. Kadar ni po njihovo je v njihovi bližini precej moreče in nevzdržno. V takšnih trenutkih se radi zaprejo vase in na svet gledajo z neskončnim ljubosumjem. Škorpijoni dajo veliko na svoj status in na materialne dobrine. Ob sebi ne želi partnerja ampak osebo polno strasti, ki mu to ves čas izkazuje.

Pozitivne karakteristike Škorpijona: iznajdljiv, pogumen, vodja, strasten, vztrajen in pravi prijatelj.

Negativne lastnosti Škorpijona: nezaupljiv, ljubosumen, skrivnosten in v nekaterih primerih pretirano nasilen.

Škorpijon ima rad:

vedno prav, resnico, dejstva, prijateljstvo za vedno, draženje.

Škorpijon ne mara:

neiskrenosti, pasivnih ljudi, opravljanja.

???? Kako osvojiti Škorpijona?

Način kako osvojiti Škorpijona ni najbolj enostaven. Ves čas mora okoli vas plesati meglica misterija, morate imeti izjemne sposobnosti flirtanja in njemu morate biti izziv in ne lahka tarča. Škorpijon obožuje igrice a pazite kakšne se igrate z njim. Škorpijon išče atraktivno žensko a hkrati mora imeti precej tudi v glavi. Nikoli ga ne poskušajte kontrolirati saj želi imeti kontrolo sam.

Karakteristike Škorpijona

 

Kako osvojiti Škorpijonko? ????

Karkoli počnete nikar ne skušajte Škorpijonko že na prvem zmenku spraviti v posteljo. Ženska v znaku Škorpijona je samozavestna, seksi in privlači moške kot magnet. Kljub vsemu pa zna biti premišljena in se ne zaletava. Ima velik čut po tem, da bi za svet naredila nekaj dobrega. S poštenostjo in odkritostjo jo boste osvojili in takrat bo za vedno predana samo vam. Morali se boste truditi, da se ne dolgočasi saj ves čas potrebuje gibanje in nekaj novega, zanimivega. Nikar se ji ne zamerite saj zelo težko odpušča.

S kom se Škorpijon najbolje ujame?

Škorpijon se najbolje ujame z Bikom in Rakom. Preveri še ostale podrobnosti o Škorpijonih, kateri so slavni Škorpijoni, kateri planet jim vlada, barve, …

Aha, pa še Tedenski horoskop za ta teden je tule ????