Strelec ima smisel za humor, je idealist in je dobrodu┼íen. Rad bi naredil vse kar je obljubil a v─Źasih obljublja preve─Ź.

Strelec neskon─Źno rad potuje in razmi┼ílja o ┼żivljenju. Je velik optimist, zelo odprtega duha in kar si zamisli, je sposoben kmalu uresni─Źiti. Strelec je zelo, zelo radoveden.

Astrolo┼íko znamenje Strelec ­čĆ╣ traja od 22.11. – 20.12.

Strelci so veliki humoristi in imajo ┼żeljo pomagati drugim. ┼Żal pa so pri obljubah precej bolj ┼íirokogrudni kot pa potem v resnici lahko “dostavijo”. Ker imajo izjemen smisel za humor, so zelo priljubljeni v dru┼żbi. Tako prijateljev kot neznancev, ki se kaj hitro nalezejo njihovega humorja. Vedno so pripravljeni pomagati, a jih realizacija nekoliko izdaja.

Osebe rojene v znamenju Strelca so precej neu─Źakane in nimajo prav ni─Ź potrpljenja z ljudmi, ki predolgo razmi┼íljajo. Zato velikokrat izpadejo arogantni do drugih in egoisti─Źni. Radi uveljavljajo svoj prav kar pa je pravzaprav rezultat njihove nepotrpe┼żljivosti. Ljudi okoli sebe velikokrat prizadenejo s svojo neposredno iskrenostjo. Direktni so zato, ker so neu─Źakani in se jim ne da razlagati po dolgih ovinkih tistega kar je potrebno povedati naravnost. Slabi politiki.
Pozitivne karakteristike Strelca: radodarnost, je idealist in ima izjemen smisel za humor.

Negativne lastnosti Strelca: Obi─Źajno obljubi preve─Ź, zelo neu─Źakan, pove vse na prvo ┼żogo brez premisleka.

Strelec ima rad:

svobodo, filozofijo, potovanja, biti zunaj, biti povezan s svetom.

Strelec ne mara:

ljudi, ki se pretvarjajo, biti omejen, preve─Ź podrobnosti, pesimistov.

­čĺľ Kako osvojiti Strelca?

─îe ┼żelite osvojiti Strelca potem enostavno morate obo┼żevati potovanja z njim, raziskovanja in avanture. Strelec ne mara posesivne ┼żenske, ki ga omejuje pri njegovi svobodni izbiri. Na trenutke je lahko precej neu─Źakan in pretirano samozavesten. Rad razglablja o vsem, i┼í─Źe bistvo ┼żivljenja in raziskuje. ─îe ┼żelite osvojiti Strelca morate znati biti zraven in vedeti kdaj nekoliko stopiti nazaj.

Kako osvojiti Strelca

Kako osvojiti Strelko? ­čĺľ

Strelke znajo biti precej divje, neodvisne in rade zahajajo v dru┼żbo. Dober ┼żur ni nikoli odve─Ź. Tudi v spolnosti se znajo izra┼żati, ter zagovarjajo rek ÔÇť┼Żivi danes kot, da jutri ne obstajaÔÇŁ. Strelko morate povabiti na zmenek nekam ven, se z njo pogovarjati ure in ure. V vas mora za─Źutiti izziv zato si nikakor ne dovolite biti dolgo─Źasni. Ko se enkrat zaljubi je zvesta partnerica in prepri─Źana, da je partner pravi.

S kom se Strelec najbolje ujame?

Strelec┬áse najbolje ujame s┬áDvoj─Źki┬áin┬áOvni. Vsekakor preverite tudi horoskop karakteristike za obe na┼íteti znamenji in poglejte kako bi se ujeli z njima. Preveri ┼íe ostale podrobnosti o Strelcih, kateri so slavni Strelci, kateri planet jim vlada, barve, …

Aha, pa ┼íe Tedenski horoskop za ta teden je tule ­čśë

 

Deli s prijatelji

Morda vas zanima tudi: