Astrološko znamenje Strelec | Karakteristike Strelca

Horoskop

Strelec ima smisel za humor, je idealist in je dobrodušen. Rad bi naredil vse kar je obljubil a včasih obljublja preveč.

Strelec neskončno rad potuje in razmišlja o življenju. Je velik optimist, zelo odprtega duha in kar si zamisli, je sposoben kmalu uresničiti. Strelec je zelo, zelo radoveden.

Astrološko znamenje Strelec ???? traja od 22.11. – 20.12.

Strelci so veliki humoristi in imajo željo pomagati drugim. Žal pa so pri obljubah precej bolj širokogrudni kot pa potem v resnici lahko “dostavijo”. Ker imajo izjemen smisel za humor, so zelo priljubljeni v družbi. Tako prijateljev kot neznancev, ki se kaj hitro nalezejo njihovega humorja. Vedno so pripravljeni pomagati, a jih realizacija nekoliko izdaja.

Osebe rojene v znamenju Strelca so precej neučakane in nimajo prav nič potrpljenja z ljudmi, ki predolgo razmišljajo. Zato velikokrat izpadejo arogantni do drugih in egoistični. Radi uveljavljajo svoj prav kar pa je pravzaprav rezultat njihove nepotrpežljivosti. Ljudi okoli sebe velikokrat prizadenejo s svojo neposredno iskrenostjo. Direktni so zato, ker so neučakani in se jim ne da razlagati po dolgih ovinkih tistega kar je potrebno povedati naravnost. Slabi politiki.

Pozitivne karakteristike Strelca: radodarnost, je idealist in ima izjemen smisel za humor.

Negativne lastnosti Strelca: Običajno obljubi preveč, zelo neučakan, pove vse na prvo žogo brez premisleka.

Strelec ima rad:

svobodo, filozofijo, potovanja, biti zunaj, biti povezan s svetom.

Strelec ne mara:

ljudi, ki se pretvarjajo, biti omejen, preveč podrobnosti, pesimistov.

???? Kako osvojiti Strelca?

Če želite osvojiti Strelca potem enostavno morate oboževati potovanja z njim, raziskovanja in avanture. Strelec ne mara posesivne ženske, ki ga omejuje pri njegovi svobodni izbiri. Na trenutke je lahko precej neučakan in pretirano samozavesten. Rad razglablja o vsem, išče bistvo življenja in raziskuje. Če želite osvojiti Strelca morate znati biti zraven in vedeti kdaj nekoliko stopiti nazaj.

Kako osvojiti Strelca

Kako osvojiti Strelko? ????

Strelke znajo biti precej divje, neodvisne in rade zahajajo v družbo. Dober žur ni nikoli odveč. Tudi v spolnosti se znajo izražati, ter zagovarjajo rek “Živi danes kot, da jutri ne obstaja”. Strelko morate povabiti na zmenek nekam ven, se z njo pogovarjati ure in ure. V vas mora začutiti izziv zato si nikakor ne dovolite biti dolgočasni. Ko se enkrat zaljubi je zvesta partnerica in prepričana, da je partner pravi.

S kom se Strelec najbolje ujame?

Strelec se najbolje ujame s Dvojčki in Ovni. Vsekakor preverite tudi horoskop karakteristike za obe našteti znamenji in poglejte kako bi se ujeli z njima. Preveri še ostale podrobnosti o Strelcih, kateri so slavni Strelci, kateri planet jim vlada, barve, …

Aha, pa še Tedenski horoskop za ta teden je tule ????