Astrološko znamenje Tehtnica | Karakteristike Tehtnice

Horoskop

Karakteristike Tehtnice

Za Tehtnice je znano, da so izredno kritične do sebe in drugih, a tudi …

Astrološko znamenje Tehtnica traja od 23.9.-23.10.

Karakteristike Tehtnice kažejo na to, da je vedno poštena in ne mara biti sama. Veliko pozornosti namenijo partnerskim odnosom, ki so zelo pomembni zanje. Ves čas so na lovu za pravico in poštenjem, v življenju pa želijo imeti red in simetrične vzorce. Vedno stremijo k temu, da bi se izognile raznim konfliktom in prispevale svoj delež k poštenim odločitvam. Planet, ki vlada Tehtnicam je Venera kar jih dela izjemne ljubimce a tudi željne dragih materialnih reči. V življenju potrebujejo veliko kvalitetne glasbe, umetnosti in lepih krajev katere si želijo obiskati.

Na kaj biti pozoren pri Tehtnicah?

Tehtnice potrebujejo konstantno miselno stimulacijo. Zelo uživajo ob branju dobrih knjig in v kvalitetnih debatah z razgledanimi ljudmi. Tehtnice imajo navadno težave, ko se morajo na hitro odločiti o kakšni pomembni zadevi. Zdi se jim, da bodo storile narobe pa kakorkoli se že odločijo. Velikokrat jim zmanjka prepotrebne samozavesti katero iščejo pri bližnjih in dobrih prijateljih. V pogovoru najbolj sovražijo kadar ne morejo izraziti svojega mnenja. Prav zato je v partnerskem odnosu potrebno biti še posebej previden na to.

Kaj pa ljubezen in spolnost?

Ena izmed prioritet pri Tehtnicah je vsekakor, najti primernega partnerja za celo življenje. Ko enkrat vstopijo v romantično razmerje si želijo le obdržati mir in harmonijo v tem odnosu. Njihova prikupna in šarmantna osebnost vedno poskrbi za to, da se dobro ujamejo s svojim partnerjem. Kljub temu pa zna na sceno stopiti njihovo pomanjkanje samozavesti, ki rado poseže tudi v intimne odnose. Partnerski odnos dojema zelo resno zato je težnja po poroki več kot očitna od prvega dne dalje.

Karakteristike Tehtnice partnerstvo

Tehtnice so znane po tem, da znajo v intimnem odnosu delovati dobro celo takrat kadar s partnerjem niso na povsem idealni valovni dolžini. So potrpežljive in jim je mar le za skupno dobro duše in telesa. V spolnosti so pretežno zadržane a le do trenutka, ko začutijo, da imajo nasproti sebe pravo osebo. Ko se enkrat predajo ljubezni svojega življenja je življenje v njihovi družbi zares polno.

 

Dobra stran Tehtnic: Sodelovanje, diplomacija, poštenje

Slabosti Tehtnice: Neodločnost, pomanjkanje samozavesti, vedno beži od soočenj, samo-pomilovanje

Tehtnice imajo rade: Harmonijo, uglajenost, delati v dobro drugih, biti na voljo

Tehtnice ne marajo: Nasilja, nepravice, samohvale

Oglejte si še Današnji horoskop