Astrološko znamenje Vodnar | Karakteristike Vodnarja

Horoskop

Karakteristike Vodnarja

Osebe rojene v znamenju Vodnarja so pravi raziskovalci človeške narave in idealov. Opazujejo svet okoli sebe in raziskujejo neznano.

Astrološko znamenje Vodnar traja od 21.1.-19.2.

Karakteristike Vodnarja … z eno besedo Vodnarja najlažje opišemo kot “svobodnjaka”. Vodnar obožuje raziskovanja na vseh ravneh. Rad se potopi v raziskovanje človeške duše in samega vedenja ljudi. Zakaj se nekdo vede kot se, kako spremeniti določene parametre in kako morda vplivati na odločitve nekoga drugega. Prav tako mu ni tuja filozofija o nastanku sveta, raziskovanje vesolja in pomenu življenja. Zelo znan Vodnar-raziskovalec je bil tudi slavni Galileo Galilei, ki se je rodil 15.2.1564 v Pisi.

Vodnarji so svobodomiselni in nagnjeni k umetniškemu izražanju. Nekateri tudi postanejo umetniki, spet druge pa umetniška žilica samo razganja skozi celotno življenje. V kolikor jih življenje ne usmeri na umetniško pot, ostanejo globoko v sebi “nepotešeni” in ves čas iščejo razloge za to.

Na kaj biti pozoren pri Vodnarjih?

Vodnarji so znani kot izredno človekoljubni ljudje. Vedno so pripravljeni priskočiti na pomoč, a po drugi strani so tudi precej nezanesljivi. Ura ni njihov najboljši prijatelj, prav tako ne načrtovanje dogodkov v bližnji in daljni prihodnosti. Vodnar je sanjač zato prej našteto niti ne čudi. Ni najbolje opremljen s čustvi in včasih deluje precej hladen glede tega. Vodnarji so večkrat radi tudi sami. Potrebujejo svojo prostor in čas za razmišljanje ter sanjarjenje. Prijatelji jih imajo radi, saj jim lahko brez težav zaupajo kočljive zadeve in osebne težave. Vodnar zna obdržati skrivnosti zase.

Kaj pa ljubezen in spolnost?

Vodnar dojema spolnost na enak način kot vse ostalo v življenju. Rad raziskuje, odkriva nove reči in ostaja zvest sam sebi. To pomeni, da je tudi nezanesljiv, ko beseda nanese na pričakovanja in obljube. Pri Vodnarjih nikoli ne veš, ali te osvajajo ali pa pričakujejo, da bodo osvajani. Pustijo te v nekem dvomu, ki te lahko postavi v zelo neprijeten položaj. Ko imajo stalnega partnerja je zgodba nekoliko drugačna a vseeno ostajajo globoko v sebi odprti za marsikaj. Vezano na Vodnarjev smisel za raziskovanje, lahko v postelji pričakujete precej eksperimentiranja in preizkušanja različnih položajev. Pozor, “poželenje” je ena prvih besed v Vodnarjevem besednjaku.

Karakteristike Vodnarja

Znani Vodnarji

Oprah Winfrey, Jennifer Aniston, Bob Marley, Justin Timberlake, Emma Roberts, Alicia Keys, Bobby Brown, Michael Jordan, Ellen DeGeneres, Ed Sheeran, Shakira, John Travolta, Chloe Grace Moretz, Abraham Lincoln, Dr. Dre, Franklin D. Roosevelt, Ronald Reagan, Christian Dior
SLOVENCI: Zlatko Zahovič, Jonas Žnidaršič, Sanja Grohar

Dobra stran Vodnarja: Kolegialen, vreden zaupanja, rad pomaga, pošten, komunikativen

Slabosti Vodnarja: Nezanesljiv v dogovorih, prevelik sanjač, hitro obupa

Vodnarji imajo radi: Raziskovanje, umetnost

Vodnarji ne marajo: Nepravice, ljudi ki pretiravajo, posojanja denarja, samo ene možnosti