Letni horoskop 2021 za vsa znamenja

Horoskop, Vedeževanje

horoskop

Letni horoskop 2021 nasveti za vseh 12 znamenj

Vsa znamenja horoskopa imajo svoje značilnosti in vse osebe, rojene pod določenim znamenjem, imajo določene prednosti, slabosti, želje in hrepenenja. Ker vse skupaj sloni na položaju planetov v času rojstva, je seveda to pomembno tudi za čas, za katerega se se horoskop sestavlja.

Prihaja leto 2021, ki bo izjemno naporno in tudi dokaj težavno, pa čeprav ste nekateri že mislili, da bo s koncem korona krize vse po starem. Žal nas vse skupaj čakajo novi izzivi, ki bodo od vseh prebivalcev tega planeta zahtevali, da stopimo skupaj in se jim postavimo po robu, če bomo želeli uspeti. Vsako znamenje pa se bo z izzivi spopadlo nekoliko drugače in od pristopa bo odvisno, ali bo to na koncu uspešno ali ne.

Horoskop nasvet za Ovne

Letni horoskop OvenDa boste v letu 2021 karseda uspešni in na plan spravili vse najboljše reči, boste morali pokazati vso svojo zavzetost, in biti na trenutke tudi precej trmasti. Morda vsem to ne bo najbolj všeč, a v nasprotnem primeru boste sami utrpeli največ posledic, napoveduje horoskop 2021. Prav tako boste morali biti Ovni v tem letu sila okretni, ves čas imeti napete oči in ušesa, ter izkoristiti vsako, še tako majhno, priložnost za napredek. Ne bo veliko tovrstnih dogodkov, zato si ne boste smeli privoščiti, da bi kakšno zamudili. Če kdaj, potem bodite v 2021 še posebej tekmovalni!

Horoskop nasvet za Bike

Letni horoskop BikBiki boste morali v prihodnjem letu pokazati vso svojo moč. To se ne bo nanašalo samo na določeno področje, pač pa boste morali biti močni na vseh področjih. Na delovnem področju vam horoskop 2021 napoveduje velike preizkušnje in spremembe, ki gredo lahko v pozitivno, ali pa negativno smer. Čeprav ste znani po svoji čvrsti naravi in stališčih, pa boste morali večkrat pokazati nekaj več čustev in kreativnosti. Prav slednja vam lahko v tem letu omogoči nenadejan preboj na veliko sceno.

Horoskop nasvet za Dvojčke

Letni horoskop DvojčkaDvojčki, pred vami je leto, ko boste morali biti še bolj vsestranski kot ste bili do sedaj. Če ste vajeni, da vam rečejo multipraktik, to žal ne bo zadostovalo za vse izzive, ki so pred vami. Prihajajo silne preizkušnje na ljubezenskem področju, kot tudi ena večjih sprememb na delovnem (lahko tudi šolanje). S svojo prijaznostjo boste navdih za mnoge, ki bodo pri vas iskali zatočišče, hkrati pa boste morali paziti tudi nase, in se ne razdajati v nedogled. Radovednost bi vas utegnila popeljati na življenjsko popotovanje.

Horoskop nasvet za Rake

Letni horoskop RakRakom se obeta leto presenečenj in končnih izzivov. Tisti Raki, ki se ukvarjate z umetnostjo, ali pa v denar pretvarjate katerega izmed svojih talentov, boste dokončno stopili na glavni oder. Nenadoma se vam bo zdel svet manjši in vse dosegljivo. A prisluhnite opozorilu horoskopa 2021! Nikar ne podlezite začetnemu vznemirjenju, kajti navkljub lepim trenutkom bodo tudi pred vami ležali silni izzivi. Za začetek boste morali sploh najti dovolj poguma za nastop na veliki sceni, kasneje pa svoj tempo ves čas vzdrževati. Okrog vas se bo vse bleščalo in nenadoma boste imeli okoli sebe več prijateljev kot jih v resnici poznate.

Horoskop nasvet za Leve

Letni horoskop LevZaverovani vase in polni samozavesti, boste vstopili v leto kakršnega niste mogli pričakovati niti v sanjah. Že takoj na začetku vas čaka hladna streznitev in vračanje nekaj korakov nazaj. Počutili se boste kot bi vas kaznovali pri kakšni namizni igri in vas vrgli na začetek. A kar brez skrbi. Še enkrat boste krenili na pot, tokrat oboroženi z zadostnim znanjem in na cilj prikorakali celo prej kot ste mislili. Tisti, ki ste v načrtovanju družine, boste zelo srečni, Levi z željo po menjavi službe pa nekoliko manj. S horoskopom za 2021 vam bo uspelo najti vse pomembne oporne točke, ki bodo nosilni stebri tega leta.

Horoskop nasvet za Device

Letni horoskop DevicaGlavni nasvet horoskopa za prihodnje leto Devicam bi bil, da skrbno analizirajo vse korake preden jih bodo storile. Naj bo to načrtovanje doma ali družine, spremembe na delovnem področju, odnosi, pomembna oznanila, spremembe prehrane in podobno, vedno najprej skrbno opravite analizo. Preverite svoja pričakovanja in si postavite jasne cilje od katerih ne odstopajte. Ne pustite se prepričati dvomljivcem, ali ljudem, ki so preleni, da bi še sami storili kaj dobrega zase. Ob sebi boste imeli ves čas zveste pomočnike v obliki partnerja, sodelavca ali družine.

Preveri tudi rubriko HOROSKOP

Horoskop nasvet za Tehtnice

Letni horoskop TehtnicaTehtnicam horoskop za novo leto svetuje več taktnosti in diplomacije v medosebnih odnosih. Brez tega bo vsak napor kot vpitje v veter. Pred vami je leto, ko lahko močno izpopolnite svoje socialne veščine, naberete nov krog prijateljev in se naučite marsikaj novega. Celo tisti, ki ste doslej menili, da že vse veste, ali pa da ste prestari za šolanje, se vam bodo odprle neke nove poti, ki vam bodo razkrile doslej zakrite možnosti. Po svetu boste hodili ponosni in z veliko mero čuta za nastopanje pred ljudmi. Izboljšana komunikacija bi bila lahko vaše glavno orožje tega leta.

Horoskop nasvet za Škorpijone

Letni horoskop ŠkorpijonTrmasta narava vas bo večkrat pripeljala v težave, a ugotovili boste, da tudi do lepih reči. Naučiti se boste morali biti vztrajni, ne trmasti. Seveda obstaja razlika, a razlikovati se boste morali naučiti sami. Z velikim zanosom boste nadaljevali zastavljeno delo na sebi in delovnem področju, kar vas bo sredi leta privedlo do zelo zanimive priložnosti. Če boste dovolj pogumni in boste skozi celotno obdobje uspeli nabrati vse potrebno za nadaljevanje, se vam obeta sila zanimiva, lepa in uspešna zgodba.

Horoskop nasvet za Strelce

Letni horoskop StrelecLeto 2021 bodo Strelci pričakali skrajno ekstrovertirani. Na vsakem koraku boste skušali opozoriti nase, povsod boste najglasnejši in videti bo kot bi imeli naznaniti nekaj pomembnega. Če temu ne bo tako, bo okolica razočarana in vas ne bo želela več dolgo prenašati. V nasprotnem primeru pa bodo z veseljem slavili vaše zmage. Vsekakor boste priljubljeni v družbi, a le do takrat, ko se boste znali zadrževati v mejah normale. Zaupajte horoskopu, ki vam na srce polaga da; izkoristite svoj smisel za humor, optimistični duh in svojo veliko radodarnost.

Horoskop nasvet za Kozoroge

Letni horoskop KozorogPred kozorogi je leto, ko boste skušali opraviti z izzivi za 10 let nazaj. Gnali se boste pri delu, napredovali, lovili svoj ljubezenski vlak in hiteli s popravljanjem storjenih napak. Ljudje bodo cenili vašo zavzetost, a pozor! Obetajo se vam zdravstvene težave, ki bodo lahko izvirale prav iz vaše hiperaktivnosti. Pripravite svoje telo na večje napore, poskrbite za boljšo pripravljenost in lotite se zdrave prehrane. Sicer pa boste izjemno uspešni na vseh področjih, ki jih krasi odločnost in disciplina. Uspelo vam bo!

Horoskop nasvet za Vodnarje

Letni horoskop VodnarVodnarji boste v letu 2021 doživeli pravo malo razodetje. Napredovali boste na duhovnem področju, kjer se vam bodo razkrile določene globoke skrivnosti. Veliko boste razmišljali, tuhtali o prihodnosti in o pomembnih odločitvah. Ko bo nastopil čas za spremembe (šola, posel, dom) bodite brezkompromisni in stojte za svojimi besedami in dejanji. Rešitve na zastavljene težave pa iščite v svoji originalnosti. Imate ogromno znanja in idej, ki vam lahko to leto prinesejo velike koristi!

Horoskop nasvet za Ribe

Letni horoskop RibiČe ste v zadnjem času hrepeneli po napredovanju na umetniškem področju, se vam bo končno odprlo tudi tu. Ribe, ki se ukvarjajo z umetnostjo bodo polne navdiha, ob tem pa imele tudi tisti drobec prepotrebne sreče, da jih bodo opazili. Ribe, ki se ukvarjajo z miselno zahtevnim delom čakajo prav posebni izzivi. Morda bo potrebno pridobiti nekaj novega znanja, a horoskop vam za 2021 napoveduje velike zmage na vseh področjih. Morda bo malce šepalo zgolj na področju romantike, a je tudi tu videti vse v vaših rokah. Morda bo potrebna ena velika sprememba kar se tega tiče.

O horoskopu na Wikipedii