Horoskop ljubezen | 01.10. – 07.10.

Horoskop

Horoskop ljubezen

Horoskop ljubezen je tedenska napoved za vse zaljubljene in vse tiste, ki si tega še želijo. Preveri tedenski horoskop za svoje znamenje, morda prav tebe čaka lepo presenečenje!

 

Horoskop ljubezen OvenHoroskop ljubezen Oven

Nikar ne izpustite lepe priložnosti iz rok samo zaradi vaše trme. Nekdo vam vztrajno pošilja tople poglede in vas zasipa s komplimenti, a se delate, da ne vidite in ne slišite. Imate vse pogoje za izjemno romantičen odnos, ki pa bo na koncu v veliki meri odvisen od vas. Morda se prepričujete, da ta oseba ni po vašem okusu a globoko v sebi veste, da to ni res. Gre morda za strah pred resno zvezo?

 

Horoskop ljubezen BikHoroskop ljubezen Bik

Ruski pregovor pravi “Dragoceno ljubezen je treba osvajati, ničvredna se ponuja sama”. Naj vam torej nikakor ne bo odveč vložiti nekaj več truda v osvajanje svoje simpatije. Morda se želi le delati nedostopno in si v resnici želi videti koliko truda ste pripravljeni vložiti v vajino morebitno zvezo. Če “lovite” Ovna bodite pozorni na tiste drobne znake, ki se pojavijo, ko nekdo igra nedostopneža.

 

Horoskop ljubezen DvojčkaHoroskop ljubezen Dvojčka

Horoskop ljubezen ne prinaša pred vaše noge, jo pa morda zazna nekoliko prej kot mi sami. Vsi ljudje si želimo ljubezni, ljubiti in biti ljubljeni. Biti zaljubljen je nekaj najlepšega kar se ti lahko pripeti. Biti zaljubljen in ljubljen pa je prava poezija za vse nas. Imate izjemno priložnost, da v tem tednu občutite vse to. Od ljubezni se okoli vas kar iskri v zraku in vaši prijatelji bodo na kilometre daleč vedeli kaj se dogaja.

 

Horoskop ljubezen RakHoroskop ljubezen Rak

Ta teden boste na udaru predvsem samski Raki, ki boste oblegani s strani Škorpijonov in Bikov. Zna se vam pripetiti, da boste kljub samskemu stanu in osvajanju “od zunaj”, nekoliko razočarani. Nekdo, ki si vas močno želi je sam v zvezi in čeprav trdi, da ne gre za resno zadevo pa vas vseeno moti. Previdno, ko se odločate o tem ali vstopiti v ljubezenski trikotnik. Zna biti precej boleče.

 

Horoskop ljubezen LevHoroskop ljubezen Lev

Kot se za vaš znak spodobi, se boste ta teden za svojo ljubezen borili kot lev. Vezani jo boste želeli ali zadržati ali pa okrepiti čustva, samski pa se boste znašli na precej spolzkem terenu. Vaša simpatija je nekoliko nedostopna in siljenje vanjo vam ne bo prineslo želenega rezultata. Včasih (ali pa vedno) NE pomeni pač NE, čeprav je izrečen nekoliko sramežljivo. Usmerite svoje ljubezenske puščice v drugo tarčo.

 

Horoskop ljubezen DevicaHoroskop ljubezen Devica

Ljubezen je eno najmočnejših čustev na tem svetu. Prav tako pa je tudi izguba ljubezni izredno močno in predvsem neželeno čustvo. Če menite, da s partnerjem nista za skupaj potem je čas, da se o tem resno pogovorita. Samski boste brez uspeha skušali nekomu dopovedati, da vam je všeč. Občutek, da morda ne razume kaj mu govorite ne bo na mestu. Tu za vas žal ne bo kruha.
Horoskop ljubezen TehtnicaHoroskop ljubezen Tehtnica

Naj vam ne bo nerodno stopiti v prvi plan in priznati kaj čutite. Čustva do te osebe so iskrena in priznanje le teh bo dalo močan signal. Morda si z druge strani želite precej več neposrednosti a včasih so (smo) ljudje le nekoliko preveč sramežljivi. Ko boste spregovorili, bo vse skupaj steklo kot namazano. Pazite se tretje osebe vašega spola, ki želi vnesti nemir v vaše ljubezensko življenje.

 

Horoskop ljubezen Škorpijon

Horoskop ljubezen Škorpijon

Ta teden se boste počutili močne v osvajalskem smislu. Želo bo polno ljubezenskega “strupa”, klešči pa pripravljeni na “smrtonosni” objem. Naj vas navidezna zadržanost simpatije ne zmoti kajti v njej vre podobno kot v vas. Želi si priti bližje pa ne zna, zato bo kot naročeno, da storite prvi korak. Vezanim se ponuja izjemen teden za poglobitev odnosov, še posebej tistih najlepših, intimni.

 

Horoskop ljubezen Strelec

Horoskop ljubezen Strelec

Strelci pripravite svoje ljubezenske puščice. Simpatija bo od daleč pošiljala skrite poljube iz dlani in čakala na vaš odziv. Morda si bosta izmenjala nekaj sporočil ali telefonskih klicev, a čutiti bo mogoče, da si želi nečesa več. Če ste enakih misli nikar ne odlašajte in povabite na kavo, kosilo, večerjo, …
Bodite izvirni, če bo posredi kak razlog za praznovanje. Morda rojstni dan ali pa nek drug razlog za slavje.

 

Horoskop ljubezen KozorogHoroskop ljubezen Kozorog

Kozorogi, prenehajte z mislimi, ki kvarijo vašo samopodobo. Z vami ni prav nič narobe. Gre enostavno za del leta, ki vam morda ni najbolj po godu. Nikjer ne piše, da kljub temu ne bi mogli biti srečni, zaljubljeni in veseli. Na drugi strani boste imeli nekoga, ki si želi prav vsega naštetega od vas. Ne razočarajte, saj znate precej več kot se pokazali doslej. V vas se skriva pravo bogastvo ljubezenskih trikov.

 

Horoskop ljubezen VodnarHoroskop ljubezen Vodnar

“Prišel, videl, zmagal!” Tako nekako bi lahko opisali ta teden na vašem ljubezenskem področju. Vse boste imeli pod nadzorom in prav nobena malenkost se vam ne bo mogla izmuzniti. Vaše izurjeno oko bo opazilo nezavedne znake osebe, ki se bo izdala glede čustev, ki jih goji do vas. Ne reagirajte preočitno, kot bi že vnaprej pričakovali točno to.

 

Horoskop ljubezen RibiHoroskop ljubezen Ribi

Čeprav se morda sami sebi zdite izgubljen primer pa v resnici ni vse tako črno kot je videti na prvi pogled. Ljubezen morda zadnje čas resnično hodi okoli vas po velikih ovinkih, a to nikakor ni razlog, da se ji odpoveste za vedno. Tudi vezani boste imeli nekaj dvomov glede vajinega odnosa. Samski pa vsekakor pot pod noge in v dobro družbo. Doma med štirimi stenami se ne bo nič našlo za vas.