Horoskop ljubezen | 03.12. – 09.12.

Horoskop

Horoskop ljubezen

Preverite kaj vam pripravlja tedenski horoskop za ljubezen v prihajajočem tednu!

 

Horoskop ljubezen OvenHoroskop ljubezen Oven

Ne iščite priložnosti za vsakim vogalom in nikar ne razprodajajte svoje ljubezni in čustev ljudem, ki tega niso vredni. Zavedajte se svoje vrednosti in zadihajte s polnimi pljuči. Kje pa piše, da je potrebno imeti nekoga ob sebi, če trenutno ni primeren trenutek za to. Nadaljujte s svojimi dejavnostmi in kmalu boste opazili , da se tiste prave iskrice nahajajo povsem blizu vas.
Tedenski horoskop | Dnevni horoskop Oven

 

Horoskop ljubezen BikHoroskop ljubezen Bik

Preveč časa ste potratili za nagovarjanje (ali postopa postopanje) okrog nekoga, ki ni pravi naslov za vaše želje. Včasih je bolje vprašati prej preden se lotimo pomembnih nalog. Zdi se vam, da vas je sreča zapustila, a že ta teden boste uvideli, da temu nikakor ni tako. Tedenski horoskop | Dnevni horoskop Bik

 

Horoskop ljubezen DvojčkaHoroskop ljubezen Dvojčka

Imate nekaj težav s prepoznavanjem znakov nasprotnega spola. Nekdo vam vztrajno signalizira, a sporočila ne razumete tako kot bi si ta oseba to želela. Vzemite si čas in prisluhnite zanimivemu predlogu. Nič vas ne bo bolelo, le nekaj časa morate vložiti, da si prideta nasproti.

Tedenski horoskop | Dnevni horoskop Dvojčka

 

Horoskop ljubezen RakHoroskop ljubezen Rak

Obstaja nekdo v znaku Leva, ki je povsem nor na vas. Če ste vezani to utegne pomeniti precej hud problem, saj je videti, da bo oseba precej vztrajna, vi pa tudi niste imuni in ste krvavi pod kožo. Seveda v primeru, da ta Lev ni vaš partner, potem vaju čaka nepozaben teden. Utegne se zgoditi, da boste obžalovali nedavno zadržanost pri neki intimni zadevi. Tedenski horoskop | Dnevni horoskop Rak

 

Horoskop ljubezen LevHoroskop ljubezen Lev

Prelepo, da bi bilo res? Nikakor ne! Imate izjemno priložnost spoznati osebo, ki vas že dolgo navdušujej v več pogledih. Po fizični plati, po svoji osebnosti in nazorom, ki jim sledi. Če se bosta povezala na vseh ravneh, vama utegne konec tedna švigniti mimo kot bi mignil.

Sprejmite povabilo četudi morda ne bo povsem direktno. Tedenski horoskop | Dnevni horoskop Lev

 

Horoskop ljubezen DevicaHoroskop ljubezen Devica

Ta teden morda ne boste imeli pretirane sreče v ljubezni, a … Zdelo se vam bo, da se je nekdo dobesedno spravil na vas. Če gre v tem primeru za partnerja potem se nekoliko potegnite nazaj saj boste z nasprotovanjem poskrbeli le za kakšen konflikt. Konec tedna vas čaka prijetno srečanje z osebo iz vaše preteklosti, ki bo obudila lepe spomine. Tedenski horoskop | Dnevni horoskop Devica

 

Horoskop ljubezen TehtnicaHoroskop ljubezen Tehtnica

Bodite bolj inovativni v svojem ljubezenskem življenju in partnerju dokažite, da se želite potruditi za vajin odnos. Samski nikar ne čakajte, da vas ljubezen poišče sama.

Če boste ostali na trdnih tleh in dovolj sproščeni, vam bo neka prijetna oseba pošteno zatresla kolena. Vezani in samski se vsekakor prepustite toku dogodkov, ki vas znajo popeljati do sila romantičnih trenutkov.  Tedenski horoskop | Dnevni horoskop Tehtnica

 

Horoskop ljubezen Škorpijon

Horoskop ljubezen Škorpijon

Ponudila se vam bo lepa priložnost, a globoko v sebi morda še niste povsem prepričani, da je to tisto česar si želite. Čas je za posvet z vašo družino oziroma najbližjimi, ki so vam vedno znali najbolje svetovati. Prisluhnite notranjemu glasu.

Tedenski horoskop | Dnevni horoskop Škorpijon

 

Horoskop ljubezen Strelec

Horoskop ljubezen Strelec

Ta teden vas čaka precejšnja preizkušnja na ljubezenskem področju. Če ste se zadnje čase trudili osvojiti srce nekoga, ki vam je še posebej všeč, vas ta teden čaka konkreten odgovor. Tisti, ki imate šele pripravljeno pomembno vprašanje za nekoga, bi zaradi stresa utegnili narobe razumeti odgovor zato pozorno prisluhnite.

Tedenski horoskop | Dnevni horoskop Strelec

 

Horoskop ljubezen KozorogHoroskop ljubezen Kozorog

Ljubezen je precej zapletena reč. To ste že večkrat spoznali in še večkrat boste. A dejstvo je, da se moramo znati prilagoditi v vsakršni situaciji in tudi v ljubezni ni nič drugače.

Dvakrat premislite preden boste odgovorili na precej zapleteno vprašanje osebe s katero sta si precej blizu. Morda niti ne gre za romantično povezanost, a ta oseba pošteno vpliva na vaše življenje. Tedenski horoskop | Dnevni horoskop Kozorog

 

Horoskop ljubezen VodnarHoroskop ljubezen Vodnar

Nekdo bo nenadoma vstopil v vaše življenje in vam povsem premešal račune na ljubezenskem področju. Čeprav se vam zdi, da ste spoznali osebo za celo življenje pa se vsekakor ne odločite prehitro.

Čakajo vas precej pomembne odločitve zato si vzemite dovolj časa za premislek. Ljubezen je močno čustvo zato ne dopustite, da vam zamegli trezno presojo.

Tedenski horoskop | Dnevni horoskop Vodnar

 

Horoskop ljubezen RibiHoroskop ljubezen Ribi

Znate biti prekleto trmasti in z glavo siliti skozi zid, a tokrat vam to kaj prida ne bo pomagalo. Čeravno ste pred kratkim na takšen način rešili neko poslovno zadevo pa vam v ljubezni tega ni potrebno prakticirati. Vezani imate lep odnos s partnerjem, ki pa si od vas želi nekega posebnega priznanja. Samski boste imeli nekaj težav pri vzpostavitvi komunikacije. Tedenski horoskop |Dnevni horoskop Ribi