Horoskop ljubezen | 08.10. – 14.10.

Horoskop

Horoskop ljubezen

Ljubezenski horoskop je tedenska napoved za vse zaljubljene in vse tiste, ki si tega še želijo. Preveri tedenski horoskop za svoje znamenje, morda prav tebe čaka lepo presenečenje!

 

Horoskop ljubezen OvenHoroskop ljubezen Oven

Morda bodo ljubezenske zadeve ta teden nekoliko bolj ob strani a nikakor ne pozabljene. Dejstvo je, da se vam bo pojavila zares lepa priložnost na poslovnem področju zato bo partner razumel, da je dan za vas nekoliko prekratek. Tudi samski boste občutili nekoliko manj druženja ta teden, zato pa se vam obetajo zanimiva poznanstva prav zaradi velikih premikov na poslovnem področju. Človek nikoli ne ve kje sreča sanjskega partnerja. 

Horoskop ljubezen BikHoroskop ljubezen Bik

Okoli vas je ta hip neka zanimiva energija. Privlačni boste celo osebam katerim ne bi smeli biti. Ali ste vezani vi ali oni, ali pa v preteklosti celo niste mogli niti sedeti skupaj. Čeprav boste presenečeni skušajte reagirati mirno in preudarno. Naj sile okoli vas poskrbijo, da bo vse sedlo na pravo mesto. Samski se morda ne bojite kratke avanture a že naslednji dan vam je lahko žal, če se boste prenaglo podali v romanco. 

Horoskop ljubezen DvojčkaHoroskop ljubezen Dvojčka

Razložite partnerju zakaj vas trenutno tako malo ostane za domače. Razumel bo saj ve kaj pomeni uspeh na poslovnem področju za celotno družino. Samskim ne bo potrebno razlagati drugim kot najboljšim prijateljem. Vseeno pa pazite, da vas ne zanese pretirano od družbe v kateri se je nedolgo tega pojavila oseba, ki se ji zdite zanimivi. Pričakujte zanimiv pogovor preko sporočil (telefon, splet, …). 

Horoskop ljubezen RakHoroskop ljubezen Rak

Včasih delujete kot bi želeli simpatijo bolj odgnati od sebe kot pa privabiti. Če nimate resnično takšnih namenov potem vsekakor zamenjajte masko na obrazu. Ljudje ne vidijo v vaše misli zato se morajo zadovoljiti z vašimi odzivi na njihova dejanja. Naklonite jim nekaj več kvalitetnega časa in pokažite spoštovanje. Samski doma ne boste spoznali nikogar. Oblecite se in pojdite med ljudi. 

Horoskop ljubezen LevHoroskop ljubezen Lev

Zaljubljeni Levi boste imeli ta teden veliko prijetnih intimnih trenutkov. Partner vas bo želel razvajati, vi pa njega. Seveda bo obema uspelo in lahko se nadejata poglobitve vajinega odnosa. Samski Levi boste naleteli na zanimivo osebo, če se boste podali na kraj kjer je veliko ljudi. Prireditve, morje, bazen, … Veliko ljudi se nahaja tudi na spletu, torej, … 

Horoskop ljubezen DevicaHoroskop ljubezen Devica

V življenju si vsi želimo biti ljubljeni in zaželeni. Življenje žal ni potica, kot so to znali reči že v dobrih starih časih. Vseeno pa nikoli ni pravi čas za obupavanje. Vedno se najde nekdo za nas in mi za nekoga. Potrebno je biti potrpežljiv in se ne odločati na silo zato, ker se pač spodobi, da imamo nekoga. Poskrbite za to, da boste s partnerjem srečni, ga ljubili in bili ljubljeni z njegove strani. Vse ostalo pride samo od sebe. 

Horoskop ljubezen TehtnicaHoroskop ljubezen Tehtnica

Vezani imate zelo lep partnerski odnos in glede tega ta teden ne bo nobenih skrbi. Pričakujte lepe intimne trenutke a bodite tudi sami kdaj pobudnik namesto tega, da čakate. Samski boste imeli priložnost spoznati nekoga, ki vam je na videz že znan, tokrat pa se bosta spoznala še malce bolj osebno. Vprašali se boste zakaj tega niste storili že prej a dejstvo je, da te reči potrebujejo čas. Morda je tako najbolje. 

Horoskop ljubezen Škorpijon

Horoskop ljubezen Škorpijon

V ljubezni ne morete ves čas le prejemati ampak je potrebno tudi dajati. Čeprav morda menite, da to počnete, druga stran tega ne občuti. Spustite s piedestala in skušajte biti nekoliko bolj ponižni. Ste ljubljeni a nikakor se ne igrajte s potrpljenjem nekoga, ki vam želi le dobro. Skušajte si vzeti malce več časa za kvalitetno druženje s partnerjem ali ljubljeno osebo. Koristilo bo vajinemu odnosu. 

Horoskop ljubezen Strelec

Horoskop ljubezen Strelec

Vaše srce je polno ljubezni. Razdajate se za vse in pričakujete, da se bodo tudi drugi za vas. Žal ni vedno tako a, če boste le dovolj zbrano prisluhnili in brali signale iz okolice, boste vedeli kam obrniti svoja čustva. Pričakujte romantičen zaplet nekje v začetku tedna in skušajte ostati dovolj zbrani kljub navalu lepih čustev. Ne obljubljajte nemogoče, le tisto kar ste sposobni dati. Nekdo si vas močno želi. 

Horoskop ljubezen KozorogHoroskop ljubezen Kozorog

Včasih niste povsem prepričani, da je to tisto kar si želite, po drugi strani pa vztrajate v trenutni situaciji. Vezani čutite nekakšno spono, ki vašem odnosu ne bi bila potrebna. Pogovorite se s partnerjem. Samski ste težko zadovoljni in iščete neko popolno osebo, ki bo v vseh segmentih zadovoljila vaše zahteve. Zapomnite si, da takšne ne boste našli na videz. Potrebno bo koga spoznati in mu nameniti nekaj časa. 

Horoskop ljubezen VodnarHoroskop ljubezen Vodnar

Vezani imate na pomolu težavico, ki se lahko imenuje “tretja oseba”. Nekdo si vztrajno želi v vaš objem pa čeprav ve, da ste vezani. Ostanite trdni pri vaših načelih sicer se vam pišejo večje težave. Ne ozirajte se na pobude prijateljev ali prijateljic, ki vam namigujejo bolj odprt odnos v kolikor s partnerjem nista na tej valovni dolžini. Samski bi lahko spoznali osebo, ki vam bo življenje obrnilo povsem na glavo. 

Horoskop ljubezen RibiHoroskop ljubezen Ribi

Če ste pred kratkim spoznali osebo v katero ste se zaljubili, boste ta teden precej mešanih občutkov. Spoznajta se še malce bolje. Vezani boste imeli na sporedu miren teden in veljalo bi ga izkoristiti za kakšen izlet ali celo dopust v kolikor ga imate na voljo. Nič kaj pretiranega ne kaže samskim. Morebitna le kakšna krajša avanturica, sicer pa bolj čas za druženje s prijatelji in zabavo.