Horoskop ljubezen | 15.10. – 21.10.

Horoskop

Horoskop ljubezen

Ljubezen je najlepše čustvo na tem planetu in, če bi je bilo še več, ne bi bilo prav nič narobe! Preveri horoskop “ljubezen” za svoje znamenje!

 

Horoskop ljubezen OvenHoroskop ljubezen Oven

V ponedeljek ali torek pričakujte nepričakovano! Podlegli boste čarom simpatične osebe, ki zna z besedami narediti mehka kolena. Vseeno pokažite malce zadržanosti in se prepričajte kako resne so namere te osebe. Morda globoko v sebi pretirano pričakujete novo razočaranje, a zavedati se morate, da ni vedno vse črno-belo. Kaže, da bo v vaše življenje posvetil prijeten žarek ljubezni.

Horoskop ljubezen BikHoroskop ljubezen Bik

Vezani ste ljubljeni a nikakor se ne igrajte s potrpljenjem nekoga, ki vam želi le dobro. Skušajte si vzeti malce več časa za kvalitetno druženje s partnerjem ali ljubljeno osebo. Koristilo bo vajinemu odnosu. Samski pripravite se na zmenek (ali srečanje) z nekom, ki vam bo pošteno zamajal tla pod nogami. Pred kratkim bi ob takšnem povabilo zgolj zamahnili z roko, tokrat pa vas bo pritegnila neka neznana energija. 

Horoskop ljubezen DvojčkaHoroskop ljubezen Dvojčka

Vezani imate pred seboj zelo lep, čustveno poglobljen teden. S partnerjem bosta z lahkoto premostila vse izzive, ki so pred vama in morda vaju bo kar nekoliko zaneslo, da bi storila nek pomemben korak v vajinem življenju. Samski, v vašem življenju obstaja oseba, ki vam je zelo blizu in si želi še bližje. Morda tega ne vidite ali pa nočete videti. V vsakem primeru bi bilo dobro, če bi se o tem pogovorila.

Horoskop ljubezen RakHoroskop ljubezen Rak

Vezani imate na ljubezenskem področju nekaj težav. Skušajte jih urediti in se s partnerjem dogovoriti o prioritetah v vajinem odnosu. Ko “zaškripa” ni treba vsega izpustiti iz rok in čakati, da se reši samo od sebe. Samski, zadnje čase vam kronično primanjkuje potrpljenja na ljubezenskem področju. Zdi se vam, da tam zunaj ni nikogar za vas. Vsaj ne povsem po vašem okusu, a ta teden bi lahko demantirali sami sebe. Odzovite se na povabilo, če bo le na drugi strani dovolj poguma zanj.  

Horoskop ljubezen LevHoroskop ljubezen Lev

Vezani imate pred seboj en čudovit ljubezenski teden. Pestro zna biti tudi na povsem intimnem delu saj si partner močno želi, da bi vam bil še bolj privlačen. Samski, če boste ta teden hodili ven z družbo se boste zelo težko izognili simpatičnemu osvajanju osebe, ki jo boste šele spoznali. Odprite vsa čutila in se pustite zapeljati, če vam bo všeč. Vsekakor vam ne bo dolgčas, če le ne boste ostali doma med štirimi stenami.

Horoskop ljubezen DevicaHoroskop ljubezen Devica

Bodite potrpežljivi in skrajno previdni, ko se vam bo nekdo ponudil za rešitelja vašega samskega življenja. Navadno dobre ponudbe ne pridejo zapakirane v takšno embalažo. Vezani boste preživeli lep teden v družbi ljubljene osebe. Proti koncu tedna se utegne zgoditi, da bo vajina zveza dosegla nek nov mejnik. Ugotovili boste, da je vajina ljubezen resnično tista prava. Znanci vama zavidajo in se tega niti ne sramujejo pokazati. 

Horoskop ljubezen TehtnicaHoroskop ljubezen Tehtnica

Vezani imate zelo lep partnerski odnos in glede tega ta teden ne bo nobenih skrbi. Pričakujte lepe intimne trenutke a bodite tudi sami kdaj pobudnik namesto tega, da čakate. Samski boste imeli priložnost spoznati nekoga, ki vam je na videz že znan, tokrat pa se bosta spoznala še malce bolj osebno. Vprašali se boste zakaj tega niste storili že prej a dejstvo je, da te reči potrebujejo čas. Morda je tako najbolje. 

Horoskop ljubezen Škorpijon

Horoskop ljubezen Škorpijon

Za hipec se ustavite in si vzemite čas za oddih in premislek. Okoli vas vse vre in brbota od erotične energije. Vse lepo in prav ampak, če ne boste previdni, lahko zaidete v težave. Vezani zato, ker se okoli vas ne smuka samo vaš partner pač pa nekdo, ki mu je celo zelo blizu. Samski pa zato, ker se za vas zanima nekdo, ki vas ne bi smel privlačiti. 

Horoskop ljubezen Strelec

Horoskop ljubezen Strelec

Ne dovolite si, da bi vam delovno okolje narekovalo življenjski tempo. Na ta način se vezanim lahko pripeti, da zaidejo v težave v partnerskem odnosu. Samskim pa, da ne bodo ostali brez časa za spoznavanje novih ljudi. Ta teden se vam nasmiha ena iskrica na področju zmenkarij, zato morda ne bi bilo slabo pogledati malce na spletne strani za samske

Horoskop ljubezen KozorogHoroskop ljubezen Kozorog

Pričakujte nepričakovano! Ta teden bi lahko vaše življenje obrnil na glavo. Sprva na ljubezenskem področju, ker pa to vpliva na čisto vse, pa nato seveda še povsod drugje. Občutili boste trenutke neizmerne sreče kakršnih že dolgo niste imeli. Končno boste lahko prepričani, da pravica obstaja in končno boste lahko vse te občutke z nekom delili. Življenje je lepo …, če ga živiš ;). 

Horoskop ljubezen VodnarHoroskop ljubezen Vodnar

Vezani, neka zadeva vas spremlja že iz prejšnjih dni in nič ne kaže, da se bo kmalu rešilo. Ne dovolite, da vam nekdo od zunaj narekuje kako se obnašati doma sicer bo vse le še slabše. Samski, nekdo vam je pošteno zmešal glavo. Če ste se znašli v dvomih, potem nekaj zagotovo ni tako kot bi moralo biti. Dobro razmislite ali je ta oseba tista, ki jo želite ob sebi, ali pa gre zgolj za nekaj iskric, ki so preskočile v nekem določenem trenutku.

Horoskop ljubezen RibiHoroskop ljubezen Ribi

Vezane Ribe ta teden čaka jesensko (spremenljivo) obdobje. Nekaj vas pošteno najeda in morda se le ne želite sprijazniti s tem, da dobro veste v čem je problem. Dalj boste čakali, težje bo. Samski, naj se vam ne mudi tako hudo. Iskanje partnerja na silo še nikomur ni prineslo sreče in zadovoljstva. Ljubezen se gradi počasi iz koraka v korak. Vzemite si čas za tiste drobne trenutke, pojdita na kavo, klepetajta, spoznajta se.