Horoskop ljubezen | 22.10. – 28.10.

Horoskop

Horoskop ljubezen

Ljubezenski horoskop za vse zaljubljene in tiste, ki to šele želijo še biti!

 

Horoskop ljubezen OvenHoroskop ljubezen Oven

Tudi ljubezenski horoskop vam ne bo mogel pomagati, če se sami ne boste znali odločili ali vas ta oseba zanima ali ne. Nekdo vam je silno všeč, a vas nekaj globoko v drobovju grizlja in vam ne da miru. Morda so ti občutki zgolj strah pred morebitnim razmerjem (ali poglobitvi le tega), morda pa vseeno notranje opozorilo, da se spuščate nekam kjer se ne boste počutili dobro. Če vas najeda črv dvoma potem se vsekakor zazrite vase in razčistite sami s seboj preden v svojo zgodbo potegnete še nekoga.

Horoskop ljubezen BikHoroskop ljubezen Bik

Vezani boste ta teden na začetku nekoliko preveč podredili svojim delovnim obveznostim. Pazite, da ne boste preveč zapostavili svojega partnerja. Samski Sredi tedna pričakujte dogodek, ki bo nadgradil dogajanje iz prejšnjega tedna. Vsekakor sprejmite ponujeno roko in dokažite, da niste zamerljiva oseba. Vprašanje tega tedna za vse Bike je ali imate tisto nekaj “več” kar je potrebno, da si priznate, da vam je nekdo močno všeč in to tudi pokažete? 

Horoskop ljubezen DvojčkaHoroskop ljubezen Dvojčka

Vezani ste nekoliko pretiravali v rečeh, ki so blizu samo vam in ne tudi vašemu partnerju. Seveda mu to ni bilo po godu in zdaj boste morali rešiti nastalo zagato. Precej “hladen” teden v ljubezni za vas. Samski boste imeli občutek, da si vas nekdo ogleduje in veste kaj? Imeli boste prav! Gre za nekoga, ki se je o vas že precej pozanimal, a želi, da vi naredite prvi korak. Torej …

Horoskop ljubezen RakHoroskop ljubezen Rak

Vezani bodite pošteni do sebe in svojega partnerja, ter povejte kar vam leži na duši. Ni nujno, da bo partner zaradi tega tako slabe volje kot menite sami. Pustite se presenetiti, pa še precej lažje vam bo pri srcu. Samski, nikar se ne oklepajte vsake bilke, ki se znajde pred vami. Ljubezen morate začutiti in jo negovati. Trenutni pristop je videti bolj kot “zgrabi in poizkusi” kar pa nikakor ni prava pot. Proti koncu tedna vas utegne presenetiti velika simpatija izpred nekaj let. Se bo morda znova zaiskrilo med vama?  

Horoskop ljubezen LevHoroskop ljubezen Lev

Vezani si želite doseči nek oseben cilj, ki pa je posredno vezan tudi na vašega partnerja. Če vas najeda dvom glede pravilnosti odločitve, bi se bilo morda dobro pogovoriti o vsem skupaj. Partnerski odnos temelji na dveh osebah, ki si medsebojno popolnoma zaupata. Samski ne želite priznati svoje napake, a v sebi veste, da druge rešitve ni. Če želite še naprej ostati na dobri poti do sanjskega zmenka si boste morali priznati, da se pred dnevi niste odločili prav. 

Horoskop ljubezen DevicaHoroskop ljubezen Devica

Imejte v mislih, da je ljubezen čustvo, ki nepojmljivo vpliva na vse nas. Lahko pozitivno, a tudi precej manj, če gre za nesrečno ljubezen. Potrebujete precej več potrpljenja kot ga kažete trenutno, če želite še naprej “ostati v igri”. Nekomu ste se pošteno zamerili z mnenjem, ki sicer ni podobno vašemu razmišljanju, a ste enostavno čutili, da je prav, da poveste. Zadeva bo vplivala na vaše ljubezensko življenje. 

Horoskop ljubezen TehtnicaHoroskop ljubezen Tehtnica

Vezani poskrbite za to, da vas bo partner oboževal. Morda se vam zdi, da je vse v najlepšem redu, a že drobna dodatna pozornost zna še precej bolj razvneti strasti v vajinem odnosu. Samski ne obupujte nad trenutno situacijo saj vam kaže na precej aktiven teden na področju medsebojne komunikacije. Morda pa spoznate zanimivo osebo na kakšnem portalu za samske. Vsekakor si vzemite čas. Izplačalo se bo.

Horoskop ljubezen Škorpijon

Horoskop ljubezen Škorpijon

Imate nerazčiščene zadeve na intimnem področju. Morda se je pred kratkim v vaše življenje vtihotapila oseba “viška”. Ne glede na to ali gre za vsiljivca z vaše ali z druge strani, bo potrebno nastalo situacijo rešiti. Zaupajte v svoje čute, ki vam že lep čas sporočajo, da nekaj ni v redu. Proti koncu delovnega tedna se vam obeta nek romantični preblisk z osebo s katero si delita delovno okolje (služba, šola). 

Horoskop ljubezen Strelec

Horoskop ljubezen Strelec

Če ste mnenja, da v ljubezni enostavno nimate sreče, se morate vprašati kaj ste v zadnjem času storili za to, da bi je bili deležni. Samo čakanje na vedrejše dneve ne prinaša rezultatov. To velja za oboje, tako samske kot vezane. Vezani poizkusite malce popestriti svoje monotono ljubezensko življenje, samski pa pri spoznavanju uporabite drugačen pristop. Če ena in ista strategija ne obrodi sadov potem je vsekakor čas za nekaj novega. 

Horoskop ljubezen KozorogHoroskop ljubezen Kozorog

Morebitna nesoglasja s partnerjem oziroma spor, boste rešili tekom tedna. Prej se lotite reševanja, bolje bo za vse. Nikar ne zanemarite partnerjevih potreb saj se počuti nekoliko odrinjenega. Samski ste pred časom izpustili lepo priložnost a po toči zvoniti je prepozno. Vračanje koraka ali dveh nazaj vas ne bo pripeljalo nikamor. Vsekakor si ta teden vzemite nekaj več časa za zasebno življenje in skušajte delo vsaj za hip potisniti na stran. 

 

Horoskop ljubezen VodnarHoroskop ljubezen Vodnar

Če ste pred časom postali samski boste ta teden imeli priložnost spoznati osebo, ki se vam bo zdela vredna, da jo spustite bližje. Ne iščite podobnosti in razlike s prejšnjim partnerjem ampak jo jemljite kot unikatno osebo. Vezani imate nekaj težav z dvomom, ki vas razžira od znotraj. Zaradi tega ste manj storilni tudi na drugih področjih in vsekakor bi bilo bolje, da bi se s partnerjem resno pogovorili. Ni vedno vse tako kot je videti na prvi pogled. 

 

Horoskop ljubezen RibiHoroskop ljubezen Ribi

Znašli se boste v zahtevni ljubezenski situaciji, polni izzivov in dvomov. Poslušajte svoje srce in ne delajte vedno vsega po prirojenih in priučenih navodilih. Sledi obdobje, ko boste morali stopiti za svoje besede in potegniti precej odgovorne poteze. Prijatelji vam ves čas svetujejo, ni pa nujno, da so njihovi, čeprav iskreni, nasveti vedno najboljši za vas. Bodite pošteni do sebe in drugih. Vse ostalo se bo postavilo na svoje mesto.