Horoskop ljubezen | 24.09. – 30.09.

Horoskop

Horoskop ljubezen

Horoskop ljubezen je tedenska napoved za vse zaljubljene in vse tiste, ki si tega še želijo. Preveri tedenski horoskop za svoje znamenje, morda prav tebe čaka lepo presenečenje!

 

Horoskop ljubezen ovenHoroskop ljubezen Oven

Naj vam v ljubezni ne bo nič samoumevno. Redni partnerji lahko hitro presenetijo s kakšno muho in postanejo bivši, če razmerja niste pripravljeni redno vzdrževati. Bodite bolj inovativni v svojem ljubezenskem življenju in partnerju dokažite, da se želite potruditi za vajin odnos. Samski nikar ne čakajte, da vas ljubezen poišče sama.

 

Horoskop ljubezen BikHoroskop ljubezen Bik

Znate biti prekleto trmasti in z rogovi iti celo skozi zid a tokrat vam to kaj prida ne bo pomagalo. Čeravno ste pred kratkim na takšen način rešili neko poslovno zadevo pa vam v ljubezni tega ni potrebno prakticirati. Vezani imate lep odnos s partnerjem, ki pa si od vas želi nekega posebnega priznanja. Samski boste imeli nekaj težav pri vzpostavitvi komunikacije.

 

Horoskop ljubezen DvojčkaHoroskop ljubezen Dvojčka

Dvojčki ta teden ne boste imeli pretirane sreče v ljubezni. Zdelo se vam bo, da se je nekdo dobesedno spravil na vas. Če gre v tem primeru za partnerja potem se nekoliko potegnite nazaj saj boste z nasprotovanjem poskrbeli le za kakšen konflikt. Konec tedna vas čaka prijetno srečanje z osebo iz vaše preteklosti, ki bo obudila lepe spomine.

 

Horoskop ljubezen RakHoroskop ljubezen Rak

Če boste ostali na trdnih tleh in dovolj sproščeni, vam bo neka prijetna oseba pošteno zatresla kolena. Samski se vsekakor prepustite toku dogodkov, ki vas znajo popeljati do sila romantičnih trenutkov. Vezani, na drugi strani, dvakrat premislite kaj počnete, da vam kasneje ne bo žal. Imate nekaj nerazčiščenih zadev, ki bodo sredi tedna priplavale na površje.

 

Horoskop ljubezen LevHoroskop ljubezen Lev

Srce vam bije le za eno osebo in ta teden boste te občutke do nje le še okrepili. Ljubezen bo žarela iz vaših oči. Sodelavci in bližnji bodo opazili, da se z vami nekaj dogaja. Vaše sreče se bodo nalezli tudi drugi zato boste lahko uživali v obilni količini pozitivne energije. Privoščite si nekaj trenutkov zase in za razmislek o pomembnih rečeh, ki se nakazujejo v kratkem.

 

Horoskop Ljubezen DevicaHoroskop ljubezen Devica

Nekdo je potiho vstopil v vaše življenje in vam povsem premešal življenjske tirnice. Čeprav se vam zdi, da ste spoznali osebo za celo življenje pa se vsekakor ne odločite prehitro. V glavi imate pomembne odločitve zato si vzemite dovolj časa za premislek. Ljubezen je močno čustvo zato ne dopustite, da vam zamegli trezno presojo.
Horoskop ljubezen TehtnicaHoroskop ljubezen Tehtnica

V znaku vašega znamenja boste ta teden pošteno tehtali med eno in drugo opcijo. Ponudila se vam bo lepa priložnost, a globoko v sebi morda še niste povsem prepričani, da je to tisto česar si želite. Čas je za posvet z vašo družino oziroma najbližjimi, ki so vam vedno znali najbolje svetovati. Prisluhnite notranjemu glasu.

 

Horoskop ljubezen Škorpijon

Horoskop ljubezen Škorpijon

Znali ste vleči že boljše poteze. Sicer ne gre za kakšno preveliko napako, ki bi vas pekla dlje časa, vseeno pa si lahko nekoliko otežite vaše življenje. Dvakrat premislite preden boste odgovorili na precej zapleteno vprašanje osebe s katero sta si precej blizu. Morda niti ne gre za romantično povezanost, a ta oseba pošteno vpliva na vaše življenje.

 

Horoskop ljubezen Strelec

Horoskop ljubezen Strelec

Ta teden bo za vas v ljubezni vse kot na srebrnem pladnju. Česarkoli se boste lotili vam bo uspelo. Partner ne bo mogel verjeti vašim potezam in dobro energijo boste prenesli tudi nanj. Samskim bo uspevalo neverjetno zato se ne čudite, če boste v svoje življenje pritegnili osebo za katero se vam je še pred kratki zdelo, da vas sploh ne opazi.

 

Horoskop ljubezen KozorogHoroskop ljubezen Kozorog

Kozorogi, primite se za srce! Ta teden vas čaka silna preizkušnja na ljubezenskem področju. Če ste se zadnje čase trudili osvojiti srce nekoga, ki vam je še posebej všeč, vas ta teden čaka konkreten odgovor. Tisti, ki imate šele pripravljeno pomembno vprašanje za nekoga, bi zaradi stresa utegnili narobe razumeti odgovor zato pozorno prisluhnite.

 

Horoskop ljubezen VodnarHoroskop ljubezen Vodnar

Vodnarji in Vodnarke pozor! Želeli ste si, prihaja! Veliko opravka ste si dali z osvajanjem simpatije, ki bo končno reagirala na vaše poteze. Odgovori na sporočila, povabila in drugo bodo deževala. Sedaj ni čas za umik pač pa za spoznavanje in širitev obzorij. Dovolite si biti sproščeni in uspeh zagotovo ne bo izostal. Priljubljeni boste v družbi!

 

Horoskop ljubezen RibiHoroskop ljubezen Ribi

Ljubezen je precej zapletena reč. To ste že večkrat spoznali in še večkrat boste. A dejstvo je, da se moramo znati prilagoditi v vsakršni situaciji in tudi v ljubezni ni nič drugače. Nekaj težav znajo imeti vezane Ribe, ki se bodo znašle v velikih skušnjavah. Kratka, vroča avantura lahko pomeni tudi uvod v hiter, vroč obračun z vašim obstoječim partnerjem. Pamet v glavo!