Horoskop ujemanje | Ali lahko igra vlogo?

Horoskop

tedenski horoskop

Ljudje smo radovedna bitja in vedno znova iščemo nekaj novega, neznanega. Zanima nas tudi ali obstaja formula kako izbrati idealnega partnerja. Ali kaj pomaga horoskop ujemanje?

Morda bo “horoskop ujemanje” slišati iz trte izvito a dejstvo je, da določeni znamenja horoskopa imajo svoje zakonitosti, karakterje, potrebe …

Horoskop ujemanje nam pove marsikaj

Že sami ste verjetno ugotovili, da imajo ljudje rojeni pod določenim znamenjem izrazito podobne oz. različne lastnosti. Nekateri so trmasti, drugi dobrodušni, spet tretji nekoliko v oblakih ali pa zelo umetniškega duha. Če torej poznamo te osnovne karakterje oseb, potem vsekakor vidimo zakaj dva enostavno ne zdržita skupaj ali pa, nasprotno, druga dva živita ljubezni polno življenje.

In prav to je horoskop ujemanje. Ljudje smo tudi zelo prilagodljiva bitja in velikokrat potrpimo. Eni da, eni pa tudi ne. V primerih, ko znamo potrpeti lahko z nekom precej dolgo sobivamo čeprav nas ves čas nekaj tišči. Niti ne zavedamo se, da nam ta oseba morda niti blizu ni po razmišljanju in denimo ciljih v življenju. Človek se vpraša zakaj do tega pride, ko pa se dva spoznavata celo večnost preden uradno pristaneta skupaj.

Zakaj tega ne uvidita prej?

Težava je prav v človeški potrpežljivosti, privzgojenih navadah in pričakovanjih od življenja. Nekoč so starejši učili, da je pač treba potrpeti, biti kdaj tiho, narediti to in ono, se podrediti …

Niso pa nas naučili kako biti odprt, razkriti svoje želje in potrebe, razgaliti svoj značaj in zaupati podrobnosti o katerih navadno ne govorimo. Zato se pripeti, da dva morda šele po letih bivanja ugotovita, da nista za skupaj. Ona bi hodila v naravo na sprehode, njemu pa do tega nikoli ni bilo in se mu ne ljubi. Raje bo v garaži popravljal star stol. Ampak zakaj se je potem sprehajal z njo, ko sta se spoznala?

Videti je bilo, da je odličen življenjski sopotnik

Zato, ker mu je bila ona menda všeč in se je odločil potrpeti kak sprehod ali dva. Prav dosti pa on v hribe ne bi hodil. Vsekakor ne celo življenje. Če bi on pred leti odkrito priznal, da ga večurna hoja v naravi ne zanima, bi ona v dvomih sprožila vprašanje ali je potem on sploh pravi za njo. Vsaj enkrat na teden mora v hribe drugače se počuti utesnjeno. Takšnih primerov iz drugih zornih kotov je seveda še več a vsak mora pogledati zase. Ni rečeno, da bi se s pomočjo ujemanja v horoskopu vse dobro izšlo. Te pa vsekakor premami, da se bolj poglobiš v potencialnega partnerja in starša tvojih otrok. In, če še tako zanikamo, da je horoskop le zabava in nič kaj resnega, zakaj potem vsi vemo za kaj gre, ko beseda nanese na horoskop?

Pa saj dobro vemo, da ga skoraj ni junaka, ki ne bi znal odgovoriti na vprašanje:

“Kaj pa si ti po horoskopu?”

Preveri karakteristike znamenj horoskopa!