Izdelava kreativne novoletne voščilnice in okraskov!

Voščila

izdelava unikatne voščilnice

Ker se vse bolj bližamo najlepšim dnem v letu, smo za vas poiskali še nekaj zanimivih, unikatnih novoletnih voščilnic in okraskov.

Včasih se sploh ne zavedamo kako lahko nekaj tako unikatnega (pa ni treba da je popolno), razveseli srce tistega kateremu je namenjeno. Izdelava unikatnih voščilnic je lahko kompleksna in ponudi fantastičen rezultat, kot tudi povsem preprosta, pa je rezultat na koncu (sreče polno srce) povsem enak.

Dovolite si biti kreativni, spustite otroka iz sebe in mu dajte prosto pot za risanje, barvanje, oblikovanje in kreiranje najbolj unikatne novoletne voščilnice na tem svetu! Pozabimo za nekaj časa na trenutno situacijo, ki nikakor ni rožnata, pozabimo na vse težave in razprtije in pomislimo raje na svoje najdražje, ki nam največ pomenijo. Njih nosimo v srcu in zanje živimo.

Že veste kakšna bo vaša najbolj “odbita” novoletna voščilnica? Ideje lahko poiščete na spletu, ali pa za podlago uporabite svoj notranji navdih. Tisto kar pride iz srca, bo na koncu tudi najlepše. Torej, papir in škarje v roke, pa ne kradite barvic otrokom, raje jih povabite zraven. Presenečeni boste nad njihovimi iskrenimi in nadvse lepimi idejami.

Kako izdelati unikatne novoletne okraske?

Zavijte darilo po svoje

Ni za vsakega, je pa čudovito! ????

https://www.youtube.com/watch?v=HLc7zXXAZyE