Če kdaj, potem človeštvo sedaj potrebuje sodelovanje, sočutje in zvrhan koš pozitivnih misli!

Žal smo se vsi skupaj znašli v primežu “nevidnega” sovražnika zaradi katerega smo omejeni pri gibanju, druženju, delu in vsem kar navadno počnemo v življenju. Koliko časa in na kakšen način, bo pokazal čas, a videti je, da se bomo počasi vseeno pričeli vračati v normalo. Normalo, ki bo nekoliko drugačna od tiste, ki smo jo poznali doslej.

Preveri kaj ti napoveduje tedenski horoskop ob vstopu v mesec maj, mesec ljubezni in prebujanja pomladi! ?

Ostanimo pozitivnih misli

Pomembno je, da ostanemo pozitivni, tako v sebi kot drug do drugega. Skušajmo živeti svoja življenja čimbolj naravno in morda celo bolj usklajeno z naravo kot kadarkoli prej. Ni vse tako slabo kot je videti na prvi pogled. Drugi pogled razkriva “zdravljenje” naše matere Zemlje, čistejši zrak, vračanje živali v okolja od koder so že davno pobegnila in marsikaj drugega. Čas je tudi, da obnovimo prave medosebne odnose, da smo v pravem pomenu besede “človek človeku”.

 

View this post on Instagram

 

… in ? bo lepši ? #poetry #pesmi #verzi #poezija #sebastjankolesa #positivequotes

A post shared by Sebastjan Koleša (@sebastjankolesa) on

Deli s prijatelji

Strastna ljubiteljica Astrologije in vsega kar je povezanega z njo, vedeževanjem in vsem kar je nenavadnega za običajnega človeka. Že kot mala deklica sem izkusila nenavadno izkušnjo, ki še danes spada pod nerazložljiv fenomen.