Kaj pomeni sanjati avto?

Pomen in razlaga sanj, Vedeževanje

sanje prometna nesreča

Sanje o avtu ali prometni nesreči ne pomenijo, da se boste znašli v kakšni. Ampak, kaj je v resnici njihov pomen?

Sanje o prometni nesreči, ali kakršnikoli nezgodi z avtomobilom navadno pomenijo, da vas podzavest opominja na pretekle napake, ki ste jih naredili v življenju. Če so sanje intenzivne in je nesreča večjega obsega, potem gre za napako, ki močno vpliva na vaše življenje in si jo neznansko želite popraviti.

V primeru, da gre za manjšo nezgodo, recimo samo za kakšno prasko ali nezgodo na parkirišču, potem gre najverjetneje za nekaj kar se je zgodilo pred kratkim. Morda niti ni pomembneje vplivalo na vaše stvarno življenje, a vam kljub temu grize podzavest. Zmotno bi bilo misliti, da je na takšne reči najbolje pozabiti. Podzavest se namreč ne strinja in vas v spanju vse pogosteje spominja na to, kar pa vam utegne povzročiti težave skozi dan.

V prometni nesreči ste huje poškodovani

Če se je zgodilo nekaj hujšega in ste bili v sanjah v prometni nesreči težje poškodovani, ter pristali v bolnišnici, je najverjetnejši razlog za to vpliv tretjih oseb na vaše življenje. Nekdo vztrajno želi spremeniti nekaj na vas, ali pa vas proti vaši volji usmeriti na pot, ki vam ni po godu.

Sanje o avtu

V takšne sanje podzavest zaide kadar ne vidi nobenega izhoda in rešitve v resničnem življenju. Morda je to vaše mnenje, a dejstvo je, da je možno rešiti pravzaprav vsako situacijo, le pravilno ji je potrebno pristopiti. Skušajte odmisliti strah pred neznanim, vsekakor pa si ne prigovarjajte, da nečesa niste sposobni.

Ste v nesreči videli koga drugega?

Če ste se v sanjah morda znašli v zgodbi kjer je prometno nesrečo doživel nekdo drug, se vse prej povedano nanaša nanj. V primeru, da gre za osebo ki jo poznate, pomeni da bo vajin odnos utrpel določene posledice. Sanjati partnerja v takšni nesreči navadno pomeni skrhane medosebne odnose, ali celo razhod.

Se v sanjah rešujete iz avtomobila, ki je pristal v vodi? Potem vam to napoveduje srečanje s situacijo iz katere ne boste videli izhoda. V najslabšem primeru vas lahko pahne celo v depresijo, če se z nastalim primerom ne boste znali ustrezno spopasti. Poglejte okrog sebe, saj boste hitro opazili osebe, ki se počutijo nekoliko prizadete zaradi vašega obnašanja. Potrebne bodo spremembe.

Več udeležencev nesreče

Sanjalo se vam je, da ste udeleženi v nesreči v kateri se je znašlo več oseb. Morda več avtomobilov, ali pa celo avtobus, tovornjak, ali vlak. V tem primeru pričakujte velike težave, ki pa ne bodo nujno omejene na določeno osebo, ampak na več ljudi, ali nekakšno skupino. Morda poslabšanje odnosov v službi ali v kakšnem drugem večjem kolektivu.

In še ene “klasične” sanje o avtomobilu. Medtem, ko ste brezskrbno dirjali po cesti, ste želeli vozilo ustaviti, a vam nenadoma zavore niso delovale. V življenju vas čaka ovira, ki bo na videz nepremostljiva zato boste morali uporabiti vse svoje izkušnje in tudi zunanjo pomoč. Morda vam je zavore nekdo pokvaril? Pozor na hinavščino in nevoščljivost!

Ste že prebrali svoj tedenski horoskop za ta teden?