Pomen sanj | Kaj pomeni sanjati konja?

Pomen in razlaga sanj

Sanjati konja

Živali se v sanjah velikokrat pojavijo. Tokrat bomo pogledali kaj pomeni sanjati konja.

Konj je zelo lepa in plemenita žival, zato ni nič nenavadnega da sanjati konja pomeni največkrat dobre reči. Je pa dejstvo, da ljudje vse manjkrat srečujemo te prelepe živali v svojem sanjskem svetu. Ali je to zgolj posledica tega, da živimo v svetu, kjer so konji navadno zelo daleč od nas in niso velikokrat pred našimi očmi, ali pa razlog tiči kje drugje, je brezpredmetno ugibati. Poglejmo raje kaj pomenijo sanje o konjih.

Sanjati konja v galopu

Sanjati konja v galopu

Kaj pomeni sanjati konja v galopu?

Če v vaših sanjah vidite konja, ki galopira, to prinaša novice o nekem hitrem uspehu, oziroma napredku. Napredovali boste na vseh področjih, najbolj pa na tistih, na katerih se v zadnjem času trudite izboljšati. Če ste pred kratkim razmišljali o novih poslovnih podvigih, a ste bili še malce v dvomih, bo sedaj pravi čas, da se jih lotite. Uspelo vam bo!

Če se vam je sanjalo, da zgolj opazujete konja ali konje, to pomeni, da bo vaše življenje napolnila neizmerna ljubezen. V domačem okolju bo zavladal mir, in vse skrbi bodo pozabljene. Sanjati konja je vsekakor ena najlepših reči ki se vam lahko v sanjskem svetu pripetijo.

V sanjah jezdite konja

Zagotovo eden lepših in najbolj zaželenih občutkov. Jahati konja v sanjah pomeni, da boste zgrabili zelo veliko priložnost, ki bo od vas zahtevala veliko predanega dela, a tudi pozornosti. Že najmanjša napaka vas lahko veliko stane, zato se ne smete zgolj predati užitku in pozabiti na odgovornost.

Čaka vas obdobje, ko boste kazali svoje znanje in moč, ter to prenašali tudi na druge. S svojo samozavestjo boste tlakovali pot do uspeha in hkrati po njej vodili tudi druge. Spoštovani boste. Še posebej pa na to opozarjajo sanje v katerih jahate na belem konju. Če je konj opremljen s sedlom in uzdami, bo vaša pot dokaj predvidljiva. V nasprotnem primeru vas čaka divja ježa in oprijemanje konjske grive, a kljub temu vse dobro.

V sanjah nekdo drug jezdi konja

Kaj pomeni sanjati konja

V sanjah božati konja

Gre za eno nekoliko bolj negativnih napovedi kar se tiče sanj o konjih. Če v sanjah vidite jezditi nekoga drugega, obstaja velika možnost, da boste v kratkem zelo ljubosumni. Če je jezdec vašega spola, lahko pričakujete ljubosumje zaradi osebe, ki bo preveč vsiljiva do vašega partnerja. Če je jezdec nasprotnega spola, pa vam bo ljubosumje povzročal partner.

Če božate konja na katerem sedi jezdec, boste ljubosumje (ali prepir) hitro zgladili. Božati konja brez jezdeca pomeni, da boste uspeli rešiti nek zaplet, ki vas že nekaj časa ovira pri napredku. Pa še zanimivost: bolj temne barve je konj, več truda vas čaka na poti do uspeha. Božanje belega konja denimo pomeni, da boste precej zlahka opravili z zadanimi nalogami, božanje črnega pa obratno.

Ko se vam konj nezadržno približuje

Če konj v sanjah teče proti vam, ali pa se vam na splošno približuje, pričakujte velike premike na svojem poslovnem ali osebnem področju. Čeprav boste sami morda naredili premalo, se bodo stvari začele razpletati kar same od sebe. Če vas je ob približevanju konja strah, je to znak, da na uspeh morda še niste pripravljeni.

Če konja lovite in ga ne uspete ujeti, to ni najbolj pozitiven znak. Obeta se vam obdobje, ko ne boste mogli v popolnosti izpolniti zastavljenih ciljev in vam bo tudi ljubezen bežala izpod rok. Bolj divji je konj, večje težave se vam obetajo.