Pomen sanj | Kaj pomeni sanjati sneg?

Pomen in razlaga sanj

sanje o snegu

Te zanima kaj pomeni sanjati sneg in zakaj se v sanje sploh prikradejo sanje o snegu?

Sanje o snegu lahko pomenijo težave, ki se nabirajo v vaši okolici. Lahko, da v družini ali pa na delovnem mestu. Morda imate “preganjavico” ob vprašanju ali priskočiti na pomoč ali ne.

Če ste sanjali, da jeste sneg, pomeni, da se v vaših mislih podijo nove ideje in zamisli. Realizacija je odvisna od vaše zagnanosti.

Sanje o umazanem snegu

Če ste sanjali umazan, morda blaten sneg, se pripravljate na povračilne ukrepe. Nekdo se vam je v preteklosti pošteno zameril in (zavedno ali ne) pripravljate maščevanje. Po drugi strani pa lahko pomeni tudi, da se bodo zamere umirile in se boste nekom pobotali.

sanje o snegu v gorah

Sanje o snegu v hribih

Če ste imeli sanje o snegu v daljavi ali recimo v hribih, gorah, potem to pomeni vaše velike ambicije. Zastavili ste si visoke cilje, do katerih leži precej preprek. Če je sneg čist potem je povsem mogoče, da boste v svoji nameri uspeli v ne tako bližnji prihodnosti.

Sanje o hoji po snegu navadno pomenijo nekaj dobrega. Uspeli boste v neki svoji nameri ali pa se vam bodo uresničile velike želje. Če se v snegu izgubite to niso preveč dobre napovedi. Prihajajo težave na osebnem področju katerih ne boste mogli rešiti sami.

Se vam je v sanjah sneg topil v rokah?

Pripravite se na nekaj novega. Nov začetek v zvezi ali izboljšanje partnerskega odnosa, če ta do sedaj ni bil na najvišji ravni. Topljenje snega lahko pomeni tudi novo službo ali pa pozitiven razplet glede nekega projekta. Taljenje snega napoveduje lepše, prijetnejše čase za vas in vse, ki vas imajo radi. Skratka, dobre sanje o snegu.